Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר חברים,גם אותי לא זימנו למילועים כבר מ2010,לא לקחתי קשה.

מחזק את שומאכר - שיזדיינו.

סלואורייד,תגיב ותשאיר את הפתקית על הרכב,ותעדכן בהתפתחויות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך את כולם עוזבים בשקט ורק אותי לא?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את האמת שלי במהלך השנים שלחו פה ושם צו מילואים מסכן שכזה,ואחרי כמה שבועות שלחו עוד אחד שמבטל את הקודם.

או שיש להם מחשב ששולח עצמאית,או שמזמנים רנדומלית,מעלים את התיק האישי (שלי לא יפה כל כך :lol:) ואז מחליטים אם באמת לזמן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעולה כשהוא לא שלך.

את האמת שלי במהלך השנים שלחו פה ושם צו מילואים מסכן שכזה,ואחרי כמה שבועות שלחו עוד אחד שמבטל את הקודם.

או שיש להם מחשב ששולח עצמאית,או שמזמנים רנדומלית,מעלים את התיק האישי (שלי לא יפה כל כך :lol:) ואז מחליטים אם באמת לזמן.

יש לי ברזומה בין היתר סירוב פקודה מקצין, משחק בנשק ונקירת הנשק עם מחסנית בהכנס. לא נראה לי שזה מעניין אותם... עובדה, נתנו לי מימון מלא לקורס פסיכומטרי בשחרור :lol:

מדינה מטומטמת. אני מאד מקווה שיבטלו כי אף אחד לא עונה לי בטלפון שבצו.

פורסם

שומי, לא מזמנים אותך כי אתה כנראה מרוויח יפה והם מעדיפים לתלוש סטודנטים (כמו סלואורייד) או חיילים משוחררים שמגרדים שכר מינימום בתחנות דלק מאשר לשלם לך את המשכורת שמגיעה לך. הרי בצבא אתה ואותו אחמ"ש בבית קפה עושים אותו דבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אותי כבר לא מזמינים. התקשרו, אמרו שיש עודף חיילים ועליתי כאחד החיילים שיקבלו את הפטור, רק צריך להגיע לשיחה עם המח"ט. אמרתי סבבה, לא הגעתי. מאז הם מקפידים על דממת אלחוט.

פורסם
מעולה כשהוא לא שלך.

יש לי ברזומה בין היתר סירוב פקודה מקצין, משחק בנשק ונקירת הנשק עם מחסנית בהכנס. לא נראה לי שזה מעניין אותם... עובדה, נתנו לי מימון מלא לקורס פסיכומטרי בשחרור :lol:

מדינה מטומטמת. אני מאד מקווה שיבטלו כי אף אחד לא עונה לי בטלפון שבצו.

נו אז ... ? (סליחה, זה משהו להתפאר בו ?)

נסעתי היום שוב באוקטביה,

הרכב הזה מעולה!

סוף סוף משהו יותר טוב מקורולה, אה ?

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי מתפאר? תקרא באיזה הקשר זה נאמר.

פורסם

לא קשור לרזומה. אולי זה כן קשור למשכורת, למרות שלא נראה לי. בכל מקרה, מה שלא יהיה, אם כתוב "אין חובת הגעה לטקס", זה אומר שאני חופשי ומאושר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...