Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו, אתה הקמת ז׳אנר חדש.

האוף טופיק, של האוף טופיק. הקארמה הטובה שלך הפכה את השרשורים ״התמוהים״ ההם לקדמת הבמה של מאחורי הקלעים.

תהנה ממה שיש לך. בפרספקטיבה של זמן, האוטו הזה, שכל כך מטריד אותך יראה לך זניח, לעומת גל החום וההשתתפפות בשמחתך, שקיבלת מכל חברי הפורום + אלפים שלא אישרתי להם גישה לאוף טופיק.

מזל טוב, יום הולדת שמח. אשתך זכרה. אמא שלך ידעה והפתיעה, וגיבוב שלם, שציפה לעדכון הזה, יוכל ללכת לישון היום רגוע יותר, כמו שובל אנשים שיצאו מסרט טוב בקלנוע, ובנפתולי המעברים של היציאה מהאולם, מסתכלים זה על זה בעיניים מזדהות, ויודעים שמעכשיו יהיו אנשים טובים יותר.

י-ו-ם__ה-ו-ל-ד-ת__ ש-מ-ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האוף טופיק, של האוף טופיק. הקארמה הטובה שלך הפכה את השרשורים ״התמוהים״ ההם לקדמת הבמה של מאחורי הקלעים.

תהנה ממה שיש לך. בפרספקטיבה של זמן, האוטו הזה, שכל כך מטריד אותך יראה לך זניח, לעומת גל החום וההשתתפפות בשמחתך, שקיבלת מכל חברי הפורום + אלפים שלא אישרתי להם גישה לאוף טופיק.

מזל טוב, יום הולדת שמח. אשתך זכרה. אמא שלך ידעה והפתיעה, וגיבוב שלם, שציפה לעדכון הזה, יוכל ללכת לישון היום רגוע יותר, כמו שובל אנשים שיצאו מסרט טוב בקלנוע, ובנפתולי המעברים של היציאה מהאולם, מסתכלים זה על זה בעיניים מזדהות, ויודעים שמעכשיו יהיו אנשים טובים יותר.

אפילו את רז הכעסן הפכת לפייטן :wink:

יום הולדת שמח!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הזלתי דמעה, כה לחי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קיבלת ברכות מכל רחבי הארץ ואפילו בנצי מארה״ב איחל, עכשיו מתווספת ברכה מאירופה הרטובה - יומולדת שמח לוקו!

מן הראוי לציין שהיא רטובה בגלל שלוקו עושה לה את זה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

האמת, גם אני הזלתי דמעה.

מתנה קיבלת?:)

טוב, אם אתה מוכרח לדעת. אבל תזכור דבר אחד,

אתה ביקשת לדעת ואתה תעזר בגוגל.

sujuk

Pastirma

Lokum

אני אדם שמאוד קל לרצות אותו.

Gn'f'R

פורסם

לוקו התבגרת ברגע ששינת את הכינוי מ'ערן 26' ל'לוקומוטיב'.

אוף טופיק, תמיד שיש קישורים\ מילים לחיפוש בגוגל (בעיקר שהם של פרנקוס) אני פותח את זה בחלון גלישה בסתר ומוודא שאף אחד לא נכנס לחדר שלי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...