Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקגאת טיסה לברצלונה נמצא רכב ב40 שקל ליום מקטגוריית משפחתיות קומפקטיות.

הלוואי אצלנו.... ):

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מבין שאתה לא סומך עלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

די נו, אל תהיה כזה. במקרה מישהו לידי הוציא את החטיף מהכיס והתחיל לאכול,

דפקתי לו מבט כזה :puzzled: והוא לא הבין מה אני רוצה ממנו. הוא לא ידע שאני בסה"כ

ספרתי ציצים. נראה לי שהוא נבהל ממני.

Gn'f'R

פורסם

מנהלים, אם לא מתאים לפה, נא להעביר לשרשור נפרד. :wink:

באמת הסתפקתי אם לפרסם כאן, מטעם 'בור שתית ממנו מים אל תזרוק בו אבן

לעניננו, אני צריך עזרה דחופה לגמילה, כן, ממש הפכתי למכור לשרשור הזה, ואשמח לעצה טובה מהחברים פה איך להגמל מה... (לרשום סטיה? לא לרשום? ).

אשמח אם תוקם קבוצת תמיכה לגמילה, מצד שני נראה לי שקבוצת התמיכה, תהיה ממכרת בעצמה.

מה עושים? :shock:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

הגיבוב, בהיותו האוף טופיק של האוף טופיק, הוא הזיקוק של כל מה שאנחנו מחפשים - בריחה מהיומיום, התעסקות בקטנות, מקום לזרוק אליו את השריטות הקטנות של החיים ולגלות שבסופו של יום אנחנו בסדר, כולם שרוטים באותה מידה. יתרון הגיבוב הוא שלא צריך לתת כותרת, לא יוצאים בהכרזות. זה בסדר גמור סתם לשפוך. הודעות נקברות בעבר, ממש כמו בחיים - מוציאים וממשיכים הלאה. אין סיבה להמשכיות, אין התקעות על העבר.

כך למשל, רק כאן אני יכול לכתוב שבפעם הראשונה בחיי אני מפקפק בכל מה שהאמנתי בו. אולי זה הגיל, אולי שטיפת המוח, אולי סתם משבר חולף - אבל קיבלתי סטירת לחי מבשר. עשינו על האש החבר'ה מהצבא, היה כיף אדיר. מלא חברים שלא ראיתי שנים, חצר מפוארת של אחד החבר'ה, אלכוהול משובח ובשר טוב. חזרתי הביתה שמח וטוב לב, רק כדי לקום יום אח"כ עם הרגשת כבדות מעיקה שלא עזבה אותי. אפילו לא אכלתי כ"כ הרבה, אבל כבר הרבה זמן לא אכלתי סטייקים. שיהיה ברור - אני אוכל בשר קבוע, כל החיים, בלי שום הפתעות. מת על בשר. פתאום באמצע החיים הגוף אומר לך עזוב, זה מיותר. הראש כבר היה שם מזמן, אבל הגוף דרש את שלו. עכשיו שניהם בגדו בי, ואני אובד עצות. זה קרה לי פעמיים בשבוע שעבר, הכנתי שני תבשילים שונים עם חזה עוף, שבעת האכילה שאלתי את עצמי בשביל מה בכלל העוף? הגוף לא התנגד, רק הראש הוטרד.

נראה לי אני מתחיל צמחונות מדודה, לא הצהרתית ולא קבועה.

למה זה חומר גיבובי? כי אני לא באמת מחפש תשובות, הן לא קיימות. אני רק מוכן לחשוף כאן מחשבה אמיתית, קצת מפדחת בשבילי, ולדעת שאקבל תמיכה במקרה הרע, או ירידות מתוחכמות במקרה הטוב. או בכלל התעלמות והמשך קדימה, שהן חומר היסוד של הגיבוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לכם פעם ששקלתם ברצינות גמורה לעשות משהו מטומטם כמו להשתין מהמרפסת, ואז עצרתם את עצמכם לרגע והתחלתם לחשוב: "למה בכלל אני חושב על דברים כאלה"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חכה רגע, בוא נדבר על זה. למה אתה רוצה לעזוב בעצם?

לא רוצה לעזוב, אני שקוע עמוק בשרשור, כ"כ עמוק שהגוף נהנה, אבל המוח מתחיל להתריע.

ראה הודעה אחריך...,

אבל באמת זו יותר הייתה אמירה שבאה לשבח את השרשור, וגם את זה ההודעה אחריך עושה באופן מצוין!

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
די נו, אל תהיה כזה. במקרה מישהו לידי הוציא את החטיף מהכיס והתחיל לאכול,

דפקתי לו מבט כזה :puzzled: והוא לא הבין מה אני רוצה ממנו. הוא לא ידע שאני בסה"כ

ספרתי ציצים. נראה לי שהוא נבהל ממני.

גם אם הוא היה יודע שאתה בסה״כ סופר ציצים הוא היה נבהל ממך.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
מה רע בלספור ציצים ? ;)

שלפעמים הן תופסות אותך עושה את זה :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...