Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גם הילבילי'ז.

עד כמה שאני מבין ווייט טראש זו הגדרה רחבה, כמו מזרחיים, רדנקס והילבילי'ז הם כמו מרוקאים ועירקים, נניח.

לאחר בדיקה קצרה בויקיפדיה, בעצם זה די דומה.

אני הייתי יכול להיות בכיף רדנק, עם הרקע החקלאי, החיבה שלי לטנדרים, בגדים זרוקים ואיזורים נידחים. וקאנטרי. את החיבה לרובים אני מסוגל לפתח. יש לי גם בת דודה שהייתי מוכן, ובכן, להיות רדנק.

סוף סןף, מישהו שמבין... זה לקיצון מספיק אצלי שקוראים לי בלמודים בילי בוב... זה או פיטר פן על קראק (i shit you not). לך תבין...

זה בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=88lJSIncLFQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב, יש לי שיר בשבילך אם כבר עסקנו ברדנקים.

http://www.youtube.com/watch?v=H3QEKT2mk_Q#t=47 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיפושי אחרי דרך מקורית לצבוע את הגיטרה, הגעתי לאתר שמציע מדבקות מוכנות. חרשתי בו הלוך וחזור, ומה שכל פעם חזרתי אליו זה זה:

attachment.php?attachmentid=354804&stc=1&d=1380103181

אם רק הייתי מוכן לשלם 50$ עבור השטות הזאת!

Screen Shot 2013-09-25 at 12.56.53 PM.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
יש הבדל בין רדנק לוויט טראש?

אוסיף נגיעה אחרי ההסבר של אנלוגי.

להבנתי, רד-נק (צוואר אדום) זה כינוי גנאי שהתפתח באיזור מסויים של ארה"ב (לא טוב בגיאוגרפיה, אבל חושב שמדובר בג'ורג'יה והסביבה) לפועלים קשי-יום והתרחב משם לכינוי גנאי לאוכלוסייה שלמה. המילה רד-נק מסמלת אנשים שעובדים כל היום בשמש, דהיינו עבודות "נחותות", ונועדה בעצם לומר משהו על האישיות של האדם יותר מאשר על המקצוע שלו.

כמו כל דבר, הכינוי התפתח ותפס חיים משלו ומסמל עכשיו הרבה דברים אחרים.

ולמי שמעוניין, יש גם את הלינק החמוד הזה.

הכינוי וויט טראש מסמל אנשים ללא נימוסים, ללא השכלה טובה, חולרות באופן שאינו מתפרש לשתי פנים, בקיצור- ניתן לומר ערסים.

ההקבלה אצלנו היא השימוש ב"אשכנזי" ו"ספרדי" כמילת גנאי. הקבלה מוזרה, אמנם, אבל עדיין הולמת.

בריטני ספירס היא וויט טראש, למשל. ונראה שמיילי סירוס הולכת בעקבותיה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אהבתי את הריצוף הודעות, יש מאפיין את הגיבוב באופן מושלם.

אנלוגי, אל תזהם את הטלקסטר.

ברווז, יש לי סיפור על וויט טראש- מאוחר יותר.

Gn'f'R

פורסם

לוקו מה קורה עם הגיבוב חו"ל ?

שום דבר לא זז בגיבוב היום.

איך אתה יודע שאתה מכור לקארספורום ? שאתה מתעורר בבוקר אחרי ערב של שתיה ומגלה תמונה (קצת מטשטשת) של קליאו ספורט, Danix60 זה בשבילך.

IMG_0024.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היום חג, אפשר לגבב גם בשעות האור.

גם לי יש סוג של סיפור ווייט טראש חו"לי, אשאיר לך את הבכורה.

ר. פרסקי

פורסם

רגע רגע,

עכשיו אני מגבב או מרצף?

בכל מקרה, אני מגבב דרכי למכתש רמון.

המלצות מעניינות לאיזור? מקומות מעניינים שאפשר להגיע עם פאביה (16v!!)?

אוכל חביב וזול בדרך לשם או צפונה?

משהו מעניין לצלם?

מקום מגניב לזרוק שק"ש ולישון?

דיונות אטרקטיביות?

מקום שמשכיר גמלים לפי ק"מ?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שוטטות תמיד מבורכת, על אחת כמה וכמה באיזור מצפה רמון.

לפני מצפה רמון פנה ימינה לכיוון בה"ד 1, ותמשיך עם הכביש שלושים ומשהו ק"מ עד הר חריף. בדרך לא תמצא שום דבר לאכול, אבל כנראה לא מעט מקומות לצלם ואת אחד הכבישים המדליקים שקיימים. סע לאט, הוא קצת משובש. אם יש לך מזל תראה פראים.

במכתש רמון, אחרי שגמרת לעלות ולרדת את מעלה עצמאות כמה פעמים, אתה יכול לבחור לך שביל עפר ולראות לאן הוא לוקח אותך. יש הרבה שבילים טובים, בתלות בכמה אתה מוכן להתעלל בפאביה. אם אתה חרוץ ולא נרתע מקיטש אני בהחלט ממליץ על צפיה בזריחה משפת המכתש.

ממליץ על ביקור במנסרה ובקיר האמוניטים.

דיונות לא תמצא. לזרוק שק"ש עקרונית מותר רק בחניוני לילה, יש לך את חניון בארות בתוך המכתש, או אם נסעת לכיוון הר חריף ונשארת את חניון בורות לוץ. אישית אף פעם לא נרתעתי מלהיזרק בחורים שכוחי אל, ואם אתה לא מדליק מדורה רוב הסיכויים שגם אם יגיע פקח הכל יהיה בסדר. מיותר בטח לציין, אל תרד עם הרכב משבילים ואל תשאיר אשפה.

קח איתך משהו חם, כבר קריר בלילה.

אין לינקים, השארתי לך מרווח תמרון גם בחיפוש.

דיר באלאק אתה לא מעלה תמונות כשאתה חוזר.

ר. פרסקי

פורסם
רגע רגע,

עכשיו אני מגבב או מרצף?

בכל מקרה, אני מגבב דרכי למכתש רמון.

המלצות מעניינות לאיזור? מקומות מעניינים שאפשר להגיע עם פאביה (16v!!)?

אוכל חביב וזול בדרך לשם או צפונה?

משהו מעניין לצלם?

מקום מגניב לזרוק שק"ש ולישון?

דיונות אטרקטיביות?

מקום שמשכיר גמלים לפי ק"מ?

קפוץ איתה למכתש(פאביה-הכל אפשרי).

הנוף שם מדהים(אם אני לא מתבלבל במקומות)!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סיפור (שממחיש את ארה"ב הרוראלית, הרדנקית/וויט טראשית) כך היה.

*הסיפור אמיתי לחלוטין. עצוב כמה שהוא אמיתי.

אי שם בשלהי 2012 טסתי עם 3 חברים למסע עמוס מיילים מווגאס, דרך החוף המערבי (כביש 1 בעיקר, לפחות עד סן דייגו) לניו אורלינס ומשם חיתוך חד לפילידלפיה בשביל לאכול פילי צ'יז סטייק טרם חזרנו לניו יורק לכיבוש העיר באמצעות שתייה מופרזת של אלכוהול, זלילה של המבורגרים וכיבוש נשות העיר במעללי הגבורה שלנו בצבא הישראלי.

לענינינו אנו.

אחד הבקרים השכמנו אחרי עוד ערב מפרך בבורבון סטריט של ניו אורלינס. אחרי שהתעוררנו, הפנמנו שעלינו לעלות לכיוון צפון מזרח. בגלל שזו דרך די משעממת, החלטנו לנסוע דרך קנטאקי בשביל לחוות את הדרך שידועה בשמה כדרך bourbon trail. לונג סטורי שורט, סיימנו 4 מזקקות ותחלנו לנסוע לכיוון המוטל. אחד החברים פצח בחשק בלתי מוסבר לboiled peanuts שניתן למצוא בחנות שנקראת קרייט אנד בארל. מצאנו חנות בדרך, חנינו ונכנסו. שם, חביבי התחילה החווייה שהגדירה את הדרום מבחינתי.

תוך כדי שאנחנו נכנסים ומחפשים, פונה מוכרנית פונה לחבר טוב שלי, ושואלת אותו מה הוא מחפש. תוך כדי השיחה, עינייה של המוכרנית נפכחוות לרווחה במעין תהיה. (אני מניח שזה המקום להסביר שחבר שלי, גם אם דובר אנגלית שוטפת במרה גבוהה במיוחד, עדיין לא חף ממבטא. עוד על זאת, הוא לעולם ילך עם סנדלים ומכנסיים קצרות כל עוד המג אוויר מאפשר לו )לפתע המוכרנית שואלת אותו במבטא דרומי כבד -מאוד-, כל כך כבד היה המבטא, שכל נסיון לחיקוי ישמע כנסיון קומי לחקות כזה מבטא. השאלה הראשונה שפיה הגה היה:

"now, where y'all from?".

שאלה סבירה, חשבתי לעצמי...

"we're from israel" השיב חברי.

השיחה הייתה קצת יותר ארוכה, ואומנם אני זוכר אותה ברורה כשמש באוגוסט, אקצר אותה ללחלקים העסיסיים.

הבעת פניה עברה מתהיה משהו להלם של ממש תוך כדי שהיא ספק אומרת ספק צועקת "but, THATS WHERE JESUS WALKED ON WATER!!!"

המום משהו, חברי השיב לה "yes, on the sea of galilee"

"excuse me for asking" המשיכה, "but do you wear sandals because you have to?"

:shock::-o:|:-D

"no, i sure don't" השיב.

פה נכנסתי לשיחה אני, אחרי אי אילו חילופי מילים בהם הבנתי שהיא חושבת שישראל ומדבר סהרה הם אותו הדבר, ושבגדול אנחנו בדואים, השבתי לה "we're a modern country' you know"

"so, you mean you have roads and all? you don't ride donkeys and camels???"

:roll:

"nope, modern country with roads, cars, electricity" השבתי

ושםף לטעמי הגיע הפאנצ' שהסביר הכל

"OH!!! so you mean you have walmart over there?"

וכך הבנתי מה זה קדמה אצל רדנקים....

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לוקו מה קורה עם הגיבוב חו"ל ?

שום דבר לא זז בגיבוב היום.

איך אתה יודע שאתה מכור לקארספורום ? שאתה מתעורר בבוקר אחרי ערב של שתיה ומגלה תמונה (קצת מטשטשת) של קליאו ספורט, Danix60 זה בשבילך.

הרגתם אותי :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry: :mm_cry:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...