Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוג של ווייט טראש שלי:

בחווה בני זילנד בה עבדתי במטע תפוחים לפני עשור פלוס פגשתי זוג חמוד לאללה, סטודנטים דרום אפריקאים. כמה ימים טובים היינו חברים מאוד טובים. טיילנו, שתינו בירה, הלכנו לדוג, שתינו בירה, בישלנו, שתינו בירה. ערב אחד שתינו בירה, והרבה. פתאום הבחורה שחררה איזו יציאה גזענית לגמרי על שחורים. זה די הפתיע אותי, אז התחלתי לחטט. הבחור התנצל בשמה, אמר שהיא סתם שיכורה, אבל הבנתי שיש משהו אמיתי שם. כשאני רוצה אני יכול להיות חוקר לא רע, אז בעדינות תקיפה המשכתי. מסתבר שכשהייתה ילדה קטנה היא נסעה עם אימה ברכב, והן הותקפו ע"י חבר'ה אפרו אפריקאים. אימה נשארה נכה, המשפחה עזבה את העיר ועברה לחווה, אותה הם די ביצרו. הם נהיו קיצוניים לגמרי, ועד היום היא לא מסוגלת להתשחרר מזה.

בן זוגה, בהתקדמות השיחה והבירה, מסתבר שגם הוא פנאט לא קטן, התחיל לספר על איך הם היו מתארגנים בחבורות ללכת מכות עם האפרואים. אלות, שרשראות, לטענתו גם הרגו כמה. אני יודע שזה יחסית נפוץ בדרום אפריקה, הגישה הזו, אבל באמת שהיה מדובר על זוג שלא היה ניתן לראות את זה עליהם. הם גם לא חשפו שום דבר קרוב לזה עד אותו רגע. הם עוד השוו את מצבם למצבנו בארץ, וטענו שיש לנו מזל, כי אנחנו יכולים להתנהג ככה לערבים, הכושים שלנו. שיבחו את הקו קלאס קלאן, והתחילה שם שיחה שמאוד לא מצאה חן בעיני על צבע עור.

לא יודע מה עבר לי בראש באותו רגע, אבל שיקרתי ואמרתי שיש בי קצת דם שחור. הייתי חייב לראות מה תגובתם. אני שחום יחסית, בטח אחרי שאני עובד תקופה ארוכה בשמש, והיו לי אז ראסטות. לא יפתיע אתכם אולי, אבל הם קמו והלכו, ולא דיברו איתי מאז.

נו שוין, יותר בירה בשבילי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם סבתא שלי מדרום אפריקה וגם היא די גזענית, אל תשכח שתקופה ארוכה זה מה שהיה שם (הלבנים בעצם שלטו בשחורים [כושים כמו שסבתא שלי נוהגת להגיד]), סבתא שלי גדלה עם משרתים שחורים בבית (עד היום יש משרתים, אולי לא קוראים להם משרתים אבל זה מה שהם בעצם).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ביליתי לפני שלוש שנים שבועיים בבירמינגהם אלבאמה, בעבודה עם מפתח אלגוריתמים ווייט טראש. אחת החיות הכי מוזרות שראיתי בחיים שלי.

מצד אחד, גאון מתמטי שהיה לי קשה לשמור על הקצב שלו. מצד שני, מתלבש כמו וייט טראש, מדבר כמו ווייט טראש (המתורבתים שבהם), מעולם לא עזב את אלבאמה, מרוויח שליש ממה שיכל להרוויח בכל מקום אחר אבל לא קולט שהוא יכול לעזוב, והסיבה היחידה שהוא למד בקולג' היא בגלל השירות הצבאי.

כשהוא שמע שהייתי באירופה הלסת שלו לקחה כמה שעות לפני שחזרה למקום.

attachment.php?attachmentid=354804&stc=1&d=1380103181

אם רק הייתי מוכן לשלם 50$ עבור השטות הזאת!

זה אולי נראה לך מצחיק, אבל לאוכלוסיות גדולות מאוד בארה"ב הדגל הזה הוא סדין אדום. הוא מייצג גזענות, עבדות ובדלנות, וכמעט שום דבר חיובי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בגדול? חוץ מה חופש האמיתי שקונפדרציה סמלה, הוא בדיוק זה, כל מה שרע בארה"ב. הבורות הגזענות וכל המשתמע מכך. לצד הגדולה שלה המדינה הזו, ניצבים כמה מהדברים הנוראיים שנראו. נכון, זה קרה במקומות אחרים, אבל בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, היכן שהחופש שולט והפרט הוהדבר החשוב ביותר, זה מקבל אקסטרה משמעות לטעמי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מה זה ה"סלסלות" הכסופות האלה בצידי הבאמפרים?

RUPNI-הגלגל נראה מפורק,לא?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

דגל הקונפדרציה מסמן עבורי איזו פנטזיה, סגנון חיים שמתחבר עם מוזיקה שאני אוהב.

לא טרחתי לחקור את המשמעויות העמוקות שלו, ומעולם לא הייתי בארה"ב כדי להבין מקרוב את הגישה אליו.

בעצם, זה הופך אותי לבור, מה שמחזק את זיקתי אליו.

http://www.youtube.com/watch?v=m8T0A8OYLlk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא כתבתי בגיבוב מעל יממה ושכחתי איך עושים את זה...

טסטינג טסטינג 1 2 3 טסטינג איצ'יקידנה , היי היי, היי אחת,

היי 2, היי, שמתי לי פודרה.

Gn'f'R

פורסם
למה לטרוח?

עברתי היום ליד ערד, גם ככה הכל פודרה.

זה חול.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...