Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פד"מ קלאסי התמונה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום!

מטרת החתול היא יותר ל"צרכי עבודה", כלומר חתול חצר שיעמוד על המשמר מפני עקרבים

וחבריהם.

לא הייתי כל כך מעוניין שהחתול המיועד יהפוך לחתול שישרוץ לי בבית, האם זה בילתי נמנע?

בחצר שוכנת כלבה, לא תוקפנית מטבעה אך עדיין לא יודע כיצד עושים את החיבור הזה.

הכלבה בת 6 כמעט.

אשמח לתובנות!

Gn'f'R

פורסם

להורים שלי יש שניים כאלו, עושים עבודה מצויינת בהדברה. נראה לי שכל עוד תביא את החתול לשטח שלך כגור ותדאג להאכלה פעמיים ביום, הוא יישאר וייתן עבודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תפרסם מודעה באול-ג'ובס ותראה בכלל כמה יגיעו לריאיון. באופן כללי לא משתלם להעסיק חתול. רק הוצאות ביטוח לאומי ומס בריאות יעלו לך יותר מאספקה של K300 לשנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי האישית, חתול הוא כמו חומוס - מגדלים באהבה או שלא מגדלים בכלל.

זה לא כלב שמירה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ניטצ'

אני מאמין ביכולות החתול, השאלה היא כיצד הכלבה תגיב?

ניקו

אני מציע תנאים טובים,

מזון ומים, 4 כיווני אוויר, מחסה מחום וקור, טיפולים רפואיים, גישה לשאר חתולי הרחוב.

חתול משוגע לי,

מה רע בכך שחתול ירוויח את לחמו? יש חתולים שמתפנקים תחת שמיכת הפוך ויש כאלו שנלחמים ברחובות על קיום.

אצלי זה באמצע פלוס.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה ניסוי. תשאיר כל שבת את השאריות של הארוחה בחוץ במקום שהכלבה לא מגיעה אליו ותבחן את המועמדים ואיך הם מסתדרים עם הכלבה.

זה מה שאנחנו היינו עושים כדי להיפטר ממזיקים בגינה וזה פעל בצורה מושלמת, אבל מאז שהבאנו גורת כלבים היא מגרשת את החתולים ואי אפשר להשאיר אוכל מחוץ להישג ידה כי היא תתחרפן.

פורסם

אם אני זוכר יש לך רועה קווקזי. לא הגזע הכי חברותי שיש. איך הכלבה מגיבה לחתולים כשאתם יוצאים לטייל?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זו בעיה סלורייד,

כרגע אף חתול לא מתקרב בגלל הכלבה. למרות שהיא לא עושה כלום.

אני אצטרך לקחת חתול פיצי ולגדל אותו.

ניקו,

לא קווקזי, רועה כנענית.

בטיולים היא אדישה לחתולים. מלבד כמה חתולים ספציפיים שלא באים לה טוב בעיניים. אבל היא סתם מאיימת.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך גם החתולים הגיעו לגיבוב?

אם לוקו לא יבוא לגיבוב, הגיבוב יבוא אל לוקו.

פורסם

כמה שאני שונא להדריך פסיכומטרי!

מחר מעביר שיעור בגיאומטריה לכיתה ואני בונה את המערך, זה נחשב לעבוד מהבית.

נכון לעכשיו במעקב השעות שלי (מפעיל סטופר בשביל לעקוב אחרי זה כראוי) אני עומד על פאקינג 7 שעות!

אבל לפחות אמא שלי לא משגעת אותי. קראה לי לפני כמה שעות לפאב של הקיבוץ, הם יושבים שם על בירה ורואים את המשחק (נראה לי), אבל זה לא נחשב שיגוע.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...