Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שתי המילים היחידות ברוסית שאני יודע לחבר זה "ניחוייה-סיבה". את שאר המילים שאני מכיר אני מחבר ל"בלאט", כמו "גנדון-בלאט", "דלביוב-בלאט", "סוקה-בלאט" וכדומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוצר מילים שלך מרשים!

תוסיף-

פיזדץ,יובאניי,חולירה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הלו הלו דבר יפה מה פתחת את הפה ככה??

החיים יפים עם אפל עד שאתה צריך אשכרה לעבוד עם תוכנות שהן לא iTunes, ואז אוי ואבוי לך אם אין לך תמיד את הגרסה האחרונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם אני בעליהן הגאה של קרוקס שחורות, אין כמוהן לקפיצה קטנה למכולת. בכלל, מי שמסנגר על כפכפי אצבע ומלכלך על קרוקס - משהו מאוד לא בסדר איתו. כפכפי אצבע זו המצאה של השטן. קיץ=סנדלים/נעלי ספורט מרשת. חורף=נעליים אוסטרליות. משהו לנעול לדקה=קרוקס. כל השאר לא רלוונטי.

חזרתי לסיבוב שני נגד הפלורסנט המחשמל, עוד לא פתרתי את הסיפור התמוה הזה, אבל הכל הותקן ועובד. פונה ללכת, ועל הדרך סונג׳רתי:

״רק לתלות עוד מראה״.

לא כדאי לך כאן, שימי אותה שם.

״לא לא, כאן״.

מה דעתך?

״צדקת, בעצם שם״.

קודח, מתקין.

״רק להאריך את המנורה בחדר״.

נראה לי נמוך מדי.

״לא לא, זה בדיוק מה שאני רוצה״.

מפרק, מארגן כבל חדש, מאריך, מסדר הכל יפה יפה.

״בעצם לא, תקצר חזרה״.

מפרק, חותך, מסדר הכל יפה יפה.

נו מילא, הארנק עכשיו מלא והכל בסדר.

בחיי שהייתי מעדיף פי אלף את הטרקטור. רופני, אני אעבור בשמחה לאיזור חיפה, צריכים עובדים?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני כרגע גר בת״א, אבל בודק אופציות לעוף מהמרכז קיבינימט. צפון/דרום/חו״ל - הכל הולך.

פתוח להצעות!

ר. פרסקי

פורסם

בנצי, עד שסוף סוף נהיה נעים בבי3ים, אתה רוצה שאחמם אותם? עוד יבקעו לי אפרוחים, בחייך.

לא, אבל עורך הדין שלהם לא יאהב את זה.

:lol: :lol: :lol:

דפקתי שווארמה היום

סוטה ארור שכמוך.

מי שמסנגר על כפכפי אצבע ומלכלך על קרוקס - משהו מאוד לא בסדר איתו.

לא מסנגר על כפכפי אצבע. מבחינתי הם וסנדלים מהווים את הלבוש הרשמי של הטקסים של כת השפן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הודעה ראשונה שלי בגיבוב!

יש מישהו שטס לפריז?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תראו, זה קצת דחוף נאחוי.

דוברה נוצ'ה!

אני צריך את עזרתכם בתרגום המשפט הבא לרוסית:

"ב 20 השנים האחרונות גם אני למדתי לחבר מילה או שתיים ברוסית ולהבין משפט".

Gn'f'R

פורסם
הודעה ראשונה שלי בגיבוב!

יש מישהו שטס לפריז?

נהוג בהודעה ראשונה בגיבוב לחשוף סיפור מביך. אנשים מגיעים הנה אחרי שהם פגעו בקרקעית והבינו שזה לא הסוף. קצת התחשבות בהם, כולנו כאן במסגרת צרת רבים חצי נחמה.

התשובה לשאלה שלך היא כמובן כן.

שומאכר ניסה להגיע לפריז אבל עלה על המטוס הלא נכון. לא תשמע אותו מתלונן, ואם כן - שיחנק עם האספרסו המשובח שלו.

אני מכיר עוד מילים ברוסית מעבר לקללות, אבל רובן רלוונטיות לעבודה שעבדתי בה פעם (תסתכל, זהירות). גם מילות נימוס (תודה, בבקשה, סליחה). נדמה לי שאני יודע להגיד גם ״את ממש יפה״. יש לי עוד כל מיני הבלחות (יתושים, קיפוד, נחש).

המוזר הוא שאם אני מבלה בסביבה דוברת רוסית כמה שעות אני ממש מתחיל להבין מה אומרים מסביב. גם עם ערבית זה ככה. מתישהו זה יקרה לי עם עברית.

ר. פרסקי

פורסם

ב 20 השנים האחרונות גם אני למדתי לחבר מילה או שתיים ברוסית ולהבין משפט

za posledniye dvatzat let ya toje viuchil paru slov na ruskom e odno predlojeniye

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...