Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאשה אם המחיר היה נמוך קצת יותר הייתי קונה.

מצ"ב תמונה של הקיא שיצא לי שראיתי את התמונה של תפוחי.

מצטרף לדניקס, יאשה נעל ועורר סערה, כל מי שלא ידע מה זה הגיבוב (שזה אף אחד) וכל מי שניסה להתעלם ממנו (שזה הרוב) נכנסו לראות על מה המהומה והופ הוא דוחף את המיני שלו :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש לנו כמה כיווני חקירה, הוצאנו מספר צווי עיכוב יציאה

מהארץ ג'אסט אין קייס.

אבל זה בטוח לא רז, תרדו ממנו.

מקפיץ את ההודעה של יאשה, שלא יתבאס שרק עכשיו פרסם וכבר עברנו עמוד.

לא זורם טוב עם גיבובים. אולי כי אני סטרייט.

בכל מקרה, קניתי ומכרתי הרבה מכוניות, מעל 30 באיזי, ללא ספק זו אחת הקשות שביניהן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=506673

לא ראתה כביש.

אז אם יש לכם מישהו הגיוני שלא מדבר על גיטרות מבית גיבסון וכאלה, או כזה שמסוגל לרכב על אופניים מבלי ליפול, שמחפש מכונת נהיגה למהירויות על קוליות באחזקה נמוכה לאללה - תפנו אותו אלי.

Gn'f'R

פורסם
גיבוב של ערב

התחלנו את היום בסיכול כרגיל, כמעט נרדמתי בטרקטור עד 12, נכנסתי לאכול ארוחת צהריים ושוחחרתי הביתה, כמה שניות אחרי זה אחד עובד אחר יצא לנקש עשבים (לסביב לברזים יש הרבה עשבים שמפריעים להגיע אליהם), הצטרפתי אליו (מה יש לי לעשות בשעה 12 בבית ?)

כמה פעמים חזרנו כדי לקחת דברים (זה לא עשבים קטנים, כל עשב שם זה עץ, צריך חתיכת סכין כדי לחתוך אותם) בפעם האחרונה שחזרנו לעשבים נתקלנו בטרקטור שלנו עומד ומתחתיו שלולית שחורה :shock:

קצת רקע, זה הטרקטור הכי גדול שיש בקיבוץ (ג'ון דיר 7800) והוא משמש לרוב העיבודים שדורשים כוח ואחיזה (4*4, דאבל ג'אנט, הרבה משקולות והרבה כוח), בימים האחרונים יש דיבור חזק על להחליף אותו כי הוא כבר ישן ולא מצליח לעשות את העבודה כמו שצריך, יש בנמל טרקטור שמתאים כמעט באופן מלא לצרכים שלנו (למעט גיר שזה קצת התפשרות אבל לא קריטי).

נחזור לסיפרנו, אתמול היה המכונאי והתעסק שם, כנראה משהו עף תוך כדי נסיעה ופגע בקרטר, העובד (שבמזל הוא הוותיק ביותר ולא אני) קלט מיד ודומם מנוע. אנחנו חזרנו מהר "לבסיס" הבאנו שרשרת וטרקטור באותו סדר גודל (רק קצת יותר חלש) ג'ון דיר 7600 גררנו אותו, לצורך כך חסמנו את כביש החוף הישן למשך כמה רגעים, והגענו בשלום.

בקיצור, או שנקבל טרקטור חדש בזמן הקרוב, או שלא, או שנצליח לתקן (הבנתי שיש בעיה לרתך את הקרטר בגלל החומר שממנו יצוק המנוע).

אתה עושה חיים תאמין לי. אני מקנא באמת. לא צריכים אצלכם עובדים?

אתה גם עושה טעויות. סיקול אבנים, ולא סיכול. לנכש עשבים, לא לנקש.

לא זורם טוב עם גיבובים. אולי כי אני סטרייט.

בכל מקרה, קניתי ומכרתי הרבה מכוניות, מעל 30 באיזי, ללא ספק זו אחת הקשות שביניהן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=506673

לא ראתה כביש.

אז אם יש לכם מישהו הגיוני שלא מדבר על גיטרות מבית גיבסון וכאלה, או כזה שמסוגל לרכב על אופניים מבלי ליפול, שמחפש מכונת נהיגה למהירויות על קוליות באחזקה נמוכה לאללה - תפנו אותו אלי.

דמיין סיטואציה, אתה בבמוו, פתאום מגיעה לך מיני מהשוליים. עדיין רוצה למכור? רק בשביל זה הייתי קונה אותה.

טוב נו, לא רק.

מקנא ברוכש המאושר, ומתגעגע כבר מעכשיו.

-------

התחשמלתי היום. לקחתי עבודת שיפוצים קלילה - להתקין מנורות, וילונות, ארונות, מתלים ועוד כאלה שטויות.

סחבק זהיר, מוריד את הפקק האחראי על תאורת הסלון. מפרק המנורה הישנה מהתקרה, מגלה שהיא מחוברת לשני קווי חשמל. מנסה להבין למה זה טוב, ופתאום זזזץץץץץץ. כאן המקום לציין שעקב מחסור בסולם עמדתי על שולחן די רעוע. רק אלוהים יודע איך לא נפלתי. שנים כבר לא התחשמלתי, שכחתי כמה זה מרענן. עזבתי את הבת זונה לנפשה, מחר אני חוזר לפרק לה ת׳צורה. לפני כן מוריד את הפקק הראשי, כמובן.

לתשומת לב החשמלאים שאלה רצינית: למה שמנורה תהיה מחוברת לשני קווי חשמל כשיש לה רק מתג אחד (שני הקווים מתחברים לאותה לוסטקרמה)? איך זה שאחד הקווים חי אבל המנורה כבויה?

אז הנגלה הראשונה של הבירה הביתית כבר במצב שתיה, בעיני יצאה סטאוט מעולה, לא פחות. כזאת שאם אני יושב שאיזה מקום ויש בירה לא מוכרת בברז, ואני מבקש לטעום - אני שותה ממנה כל הערב. קבעתי כלל לא לשתות יותר מבקבוק ליום, שלא תיגמר. שותה עכשיו אחד ומפנטז על שבירת הכלל, איזו יופי של בירה.

באו חברים מהזן המטומטם. הביאו בירות, ו-וודקה רדבול (מטומטמים, מה לעשות). יושבים, שותים, אני מוציא בגאווה את פאר היצירה, החבר׳ה מקטרים. לא טעים להם לשותי הקרלסברג האלה. כבד להם, מר להם, יותר מדי טעם (אשכרה אחד אמר את זה). אני חייב להחליף חברים בדחיפות, ולבשל מהר IPA מרה כמוות ועמוסת כשות. ככה אני אהיה בטוח שהם לא יגעו בה, יותר בשבילי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שפעם היתה שם מנורה עם 2 מפסקים, שכל מפסק מדליק חלק אחר?

מה אכפת לך, יותר בירה בשבילך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

attachment.php?attachmentid=361275&stc=1&d=1384207527

שרטוט פאר שהפתיע גם אותי כמה הוא יצא טוב.

עדיין, אם אחד הקווים חי המנורה אמורה לדלוק.

Untitled-1.png

ר. פרסקי

פורסם

אני נהנה להתחשמל בעבודה :-)

אבל זה רק 120 וולט.

שמתי את הוולוסטר במוסך, הרמקולים החדשים הגיעו, אז התהלכתי לסוכניות הצמודות...

התחלתי מב.מ.וו, לקחתי את ה435 לסיבוב, התאכזבתי. וגם עסקאות הליסינג קצת הזויות כרגע כי הרכב.רק הגיע, 700 דולר לחודש! דפוקים, ב870 לחודש אני מקבל את ה6 החדשה.

הx5 החדש נראה טוב, המסך הרחב מעל הקונסולה ממש יפה.

לא הייתה להם B7 לנסיעת מבחן, הסוכן שאל אם אני רוצה לחזור מחר בשביל זאת שחונה במרכז האולם (איזה שירות, הם רוצים להוציא אותה בשבילי), שתיתי קפה משובח והלכתי למרצדס...

הs550 החדשה מרשימה מאוד, היא ממש גורמת למוחלפת להיראות ישנה, אבל לא בא לי סדאן ענקית, אם יבוא לי אקח את האקווס של יונדאי.

אני לוקח בחזרה את מילותי השליליות לגביי מתיחת הפנים של הE, היא נראית ממש ממש טוב עכשיו.

הייתה להם e350 קבריולט פתוחה אבל הדגם הכי פשוט, לא מדבר אליי, ואני לקוח בעייתי, אני רוצה אוטו לבן עם עור אדום.

לקחתי את החביבה עליי לסיבוב, הם הוציא גרסא חדשה, s model,

CLS63 ...

אז במקום 3.7 למאה, יש 3.6...

ממש נהנתי, הרכב היה בצבע פנינה, סלון שחור.

ליסינג? 10000 מקדמה ו1690 בחודש.

השתעשתי מספיק, הcla לא ריגשה אותי כלל, מרגישה מאוד זולה.

הכי אהבתי את הE350 סטיישן, אני אחזור לקחת אותה לסיבוב.

בכל מקרה עוד מעט יהיו מבצעים מטורפים, תמיד לפני הקריסמס מרצדס יוצאים עם דילים מפתים, C250 קופה , 1500 מקדמה, 279 בחודש.

haters will hate

פורסם

לתשומת לב החשמלאים שאלה רצינית: למה שמנורה תהיה מחוברת לשני קווי חשמל כשיש לה רק מתג אחד (שני הקווים מתחברים לאותה לוסטקרמה)? איך זה שאחד הקווים חי אבל המנורה כבויה?

אולי לשם גיבוי...

אני יודע !

כנראה בעבר גרו בדירה הזו אטיופים שהפעילו משם את נשק יום הדין (קרינה מייננת X-RAY) כזכור לכם הנשק הזה צורך הרבה חשמל לכן הם חיברו במקביל שני קווי מתח.

איזה כייף לי :)

פורסם

והפדיחה שלי להיום - לוסטרה קלמרה, ולא השיבוש החינני שלי. אשכרה הלכתי לחקור מאיפה מגיעה המילה המוזרה הזו. לוסטקרמה מופיעה במקום אחד בלבד ברשת, נחשו איפה... אנחנו על המפה!

להגנתי אומר שסבי ז״ל היה חשמלאי, וממנו למדתי את המונח. מצד שני העברית שלו לא הייתה נטולת מבטא, כך שייתכן שהוא צדק. בטוח התכוון לטוב.

אה, ומרק צודק לגמרי - ניתקתי את המיקרו כדי לחבר את המקדחה, והשקע היה מותך כולו! אין ספק שמישהו שם עבד עם המיקרו שעות נוספות.

ר. פרסקי

פורסם
אני נהנה להתחשמל בעבודה :-)

אבל זה רק 120 וולט.

שמתי את הוולוסטר במוסך, הרמקולים החדשים הגיעו, אז התהלכתי לסוכניות הצמודות...

התחלתי מב.מ.וו, לקחתי את ה435 לסיבוב, התאכזבתי. וגם עסקאות הליסינג קצת הזויות כרגע כי הרכב.רק הגיע, 700 דולר לחודש! דפוקים, ב870 לחודש אני מקבל את ה6 החדשה.

הx5 החדש נראה טוב, המסך הרחב מעל הקונסולה ממש יפה.

לא הייתה להם B7 לנסיעת מבחן, הסוכן שאל אם אני רוצה לחזור מחר בשביל זאת שחונה במרכז האולם (איזה שירות, הם רוצים להוציא אותה בשבילי), שתיתי קפה משובח והלכתי למרצדס...

הs550 החדשה מרשימה מאוד, היא ממש גורמת למוחלפת להיראות ישנה, אבל לא בא לי סדאן ענקית, אם יבוא לי אקח את האקווס של יונדאי.

אני לוקח בחזרה את מילותי השליליות לגביי מתיחת הפנים של הE, היא נראית ממש ממש טוב עכשיו.

הייתה להם e350 קבריולט פתוחה אבל הדגם הכי פשוט, לא מדבר אליי, ואני לקוח בעייתי, אני רוצה אוטו לבן עם עור אדום.

לקחתי את החביבה עליי לסיבוב, הם הוציא גרסא חדשה, s model,

CLS63 ...

בכל מקרה עוד מעט יהיו מבצעים מטורפים, תמיד לפני הקריסמס מרצדס יוצאים עם דילים מפתים, C250 קופה , 1500 מקדמה, 279 בחודש.

אני לא מאמין שזה מחירי ליסינג למכוניות הנ"ל :confused:

באינטל שילמתי 1500₪(416$) על מזדה 3.

רוני משגע אותנו עם הבימר והמחירים ואז אני קם ב-6 בבוקר וקורא על מחירי ליסינג אצלך ולא בא לי לצאת למשרד :mad:

לכמה זמן ההתחייבות לליסינג? ושיהיה לנו בוקר גיבוב מעולה לכולם ויום גיבוב מוצלח.

החיים הם כמו....

פורסם

התחייבות ל4 שנים אבל אם אתה מחליף אצלם לרכב אחר אז יחליקו לך החזרה מוקדמת...

לפני שנה שילמתי על סופרב סביבות ה4300

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

14 שעות הגיעו לסיום, הכסף והשקט שבמשמרות הלילה זה מה שטוב.

כל השאר חרא.

אני לא טיפוס של בוקר, בחיים לא הייתי. הקפצתי את החבר'ה למעון ולגן ועכשיו אני הולך להחליף תצורה של

חדר שינה. בשעות הצהריים צריך להגיע אלי טכנאי התקנה של יס.

זה משאיר לי 3 וחצי שעות שינה מלאות.

יום גוב.

אה, וגם הפסדתי בהתערבות..

טענתי שהאסלאם היא הדת הגדולה ביותר.

למקרה שתתקלו בהתערבות דומה תזכרו שהנצרות מובילה, בעוד היהדות מכילה כ 0.2% מכלל האוכלוסייה.

Gn'f'R

פורסם

CLS63 ...

ב-20K$ יש לך בחניה קשישה כמו שלי, אמנם היא איטית מאוד, רק 4.3 למאה אבל בלי ליסינג שמיסינג....שים עליה 1000$ והיא כבר ב-4.0 שניות למאה.....ואפשר להמשיך....

:twisted:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא מאמין שזה מחירי ליסינג למכוניות הנ"ל :confused:

באינטל שילמתי 1500₪(416$) על מזדה 3.

רוני משגע אותנו עם הבימר והמחירים ואז אני קם ב-6 בבוקר וקורא על מחירי ליסינג אצלך ולא בא לי לצאת למשרד :mad:

לכמה זמן ההתחייבות לליסינג? ושיהיה לנו בוקר גיבוב מעולה לכולם ויום גיבוב מוצלח.

יש עסקאות לשנתיים, יש לשלוש ויש ל4 5 6 ואפילו 7.

צריך קרדיט טוב בשביל עסקאות טובות, טויטה הציעו את הקורולה ב119 לחודש. מנוע 1.8 אוט'.

haters will hate

פורסם

אז ככה:

נשארתי כמה ימים אצל החברה שלי ונגמרו לי התחתונים.

מה עושים? כביסה!

יצאתי לתלות את הכביסה ערום כיום היוולדי (אבל עם קרוקס).

רק שכחתי שהיא גרה בדירת גן, אז השכנה מלמעלה (זקנה שדוחפת את האף לכל מקום) יכולה להסתכל דרך החלון.

בהתחלה לא שמתי לב אבל אחרי דקה הסתכלנו למעלה וראינו את הראש שלה חוזר לתוך החלון בבהלה.

אותי זה הצחיק, החברה אומרת שעשיתי מצווה.

• תוכן חדש...