Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי צילמו אותי היום...

הלכו אלפייה כוסעומו!!

עצרתי לגובב בילו עם פחית בירה כדי להירגע.

עקפתי איזה ז/נה בדייהטסו סיריון שכל פעם שניסיתי לעבור אותי החליטה שהיא חוסמת אותי.

אז נתתי גז וככל הנראה זה לא בדיוק השתלם לי.

מהירות,

כוסאמאשלו.

אני אוהב למשוך סל"ד ולפעמים להיכנס לעקיפות שחלק יגדירו כמסוכנות.

נוסע לעיתים רחוקות מעל המהירות המותרת וזה בכבישים ריקים.

לחתוך באיילון זה לא ספורטיבי זה מסוכן!

לעיתים רחוקות, כביש ריק, לפחות אל תסתור את עצמך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לעיתים רחוקות, כביש ריק, לפחות אל תסתור את עצמך.

זה לא סותר,

היום לגמרי בטעות תוך כדי שיחת טלפון עלתה קצת בלי ששמתי לב.

ולא צילמו אותי בפעם ההיא :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

וגם מדבר בטלפון, וואלה יופי.

לא ידעתי מה לכתוב, אני עייף, גיבוב על היום יגיע בערב.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
וגם מדבר בטלפון, וואלה יופי.

לא ידעתי מה לכתוב, אני עייף, גיבוב על היום יגיע בערב.

הלו הלו,

דיבורית בלוטות' מובנית יחרא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הטסטים האלה כלבים בני כלבים סתם חיים בסרט.

אם הם היו עושים את העבודה שלהם כמו שצריך ל90% מהמגזר השני לא היה רשיון-נוהגים כולם כמו בהמות חסרות תקנה.

יש לי חבר בכל פעם שהוא רואה רכב מבית ספר לנהיגה ערבי בטסט הוא מנסה בכוונה להכשיל את הנהג, בולם פתאום לפניו או נוסע קרוב עליו ומלחיץ אותו, הוא אומר שככה הוא שומר על הכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יש לי חבר בכל פעם שהוא רואה רכב מבית ספר לנהיגה ערבי בטסט הוא מנסה בכוונה להכשיל את הנהג, בולם פתאום לפניו או נוסע קרוב עליו ומלחיץ אותו, הוא אומר שככה הוא שומר על הכביש.

יש משהו בדבריו,

בטסט הראשון הכשילו אותי סתם,בשני עברתי.

אני זוכר איזה דיכאון הייתי

פורסם
תגידו, יש מצב ש- 1+1 לא שווה ל-2?

בטח. עבור ערכים מאוד גבוהים או נמוכים של 1

יש כמה מצבים כאלה. הכל תלוי במה הוא ה-1 הראשון ומהו האחד השני.

אם יש לך תפוח עץ מסוג סמיט אחד ואלפקה גרוזינית אחת, אין לך 2. למעשה יש סיכוי טוב שיהיה לך רק אלפאקה גרוזינית אחרי שהיא תאכל את התפוח. מצד שני, ייתכן שיהיה לך עולם ומלואו- האלפאקה תאלץ להיפרד מהתפוח לאחר זמן מה, ובהחלט ייתכן סיכוי שבאורח פלא, נס של ממש, גרעין אחד של התפוח יצמח בדשן שהאלפאקה הותירה אחריה ויצמח לך עץ תפוחים שלם, שבו יש יותר מ-2.

מצד שלישי, אם זה קורה, אתה חייב לקרוא לחווה, להראות לה את הנחש שלך, להכריח אותה לטעום מהתפוח שגדל מהעץ ולשאול אותה אם יש לתפוח טעם של קקי של אלפאקה.

רופני, לא חווה כזו, תרגע. לא מהסוג שצריך טרקטור בשבילה. חווה מהסוג שצריך לסדר לה גבות, בכל הגוף. ועם קצת מזל, לעשות לה גם קוקיות בגב.

אפשרות נוספת היא, שיש לך יונה איטלקית וברווז נקרות. גם במצב הזה אין לך 2 (אם כי המתחכמים יאמרו "בוודאי שיש, יש לך 2 עופות", להם אני אומר קוואק) אלא יונה אחת וברווז אחד. וגם זה לא מדוייק, כי הברווז ימצא את ההזדמנות הראשונה לשבת מול מחשב ולהעלות תכנים הזויים לגיבוב, והיונה תעדיף לעשות כל מיני דוגמאות נאות על רכבים חונים.

אפילו עוד אפשרות אחת (יש עוד המון- אין כח לכתוב את כל זה);

יש לך גלגל ופיראט. אין לך 2 ואפילו המתחכמים לא יוכלו להגיד לך שכן.

מה שכן, הפירט שם את הגלגל על איברו, וכשאתה שואל אותו למה, הוא עונה לך "it drives me nuts". אל תשכח את ה-RRRRRR.

אפרופו R R R R R R, יש לך כלב ים אוזבקי וסוס יאור צ'רקסי...:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רופני, לא חווה כזו, תרגע. לא מהסוג שצריך טרקטור בשבילה. חווה מהסוג שצריך לסדר לה גבות, בכל הגוף. ועם קצת מזל, לעשות לה גם קוקיות בגב.

תכלס, בהתחלה חשבתי שמדובר על חווה שצריך טרקטור בשבילה :oops:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מכרו לי גרביים מקולקלות. בחיים לא בקע ריח כזה מכפות הרגליים שלי.

בא לי למות מהריח של עצמי, נראה לי שאני אלך להחזיר להם את הגרביים.

Gn'f'R

פורסם

גיבוב של ערב

התחלנו את היום בסיכול כרגיל, כמעט נרדמתי בטרקטור עד 12, נכנסתי לאכול ארוחת צהריים ושוחחרתי הביתה, כמה שניות אחרי זה אחד עובד אחר יצא לנקש עשבים (לסביב לברזים יש הרבה עשבים שמפריעים להגיע אליהם), הצטרפתי אליו (מה יש לי לעשות בשעה 12 בבית ?)

כמה פעמים חזרנו כדי לקחת דברים (זה לא עשבים קטנים, כל עשב שם זה עץ, צריך חתיכת סכין כדי לחתוך אותם) בפעם האחרונה שחזרנו לעשבים נתקלנו בטרקטור שלנו עומד ומתחתיו שלולית שחורה :shock:

קצת רקע, זה הטרקטור הכי גדול שיש בקיבוץ (ג'ון דיר 7800) והוא משמש לרוב העיבודים שדורשים כוח ואחיזה (4*4, דאבל ג'אנט, הרבה משקולות והרבה כוח), בימים האחרונים יש דיבור חזק על להחליף אותו כי הוא כבר ישן ולא מצליח לעשות את העבודה כמו שצריך, יש בנמל טרקטור שמתאים כמעט באופן מלא לצרכים שלנו (למעט גיר שזה קצת התפשרות אבל לא קריטי).

נחזור לסיפרנו, אתמול היה המכונאי והתעסק שם, כנראה משהו עף תוך כדי נסיעה ופגע בקרטר, העובד (שבמזל הוא הוותיק ביותר ולא אני) קלט מיד ודומם מנוע. אנחנו חזרנו מהר "לבסיס" הבאנו שרשרת וטרקטור באותו סדר גודל (רק קצת יותר חלש) ג'ון דיר 7600 גררנו אותו, לצורך כך חסמנו את כביש החוף הישן למשך כמה רגעים, והגענו בשלום.

בקיצור, או שנקבל טרקטור חדש בזמן הקרוב, או שלא, או שנצליח לתקן (הבנתי שיש בעיה לרתך את הקרטר בגלל החומר שממנו יצוק המנוע).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איזה יום חרא,

באמת שמזמן לא היה לי ככה.

חזרתי כולי עצבני עוד החלקתי במדרגות עכשו עם רגל חבושה.

הלכתי להכין מלוואח והוא נשרף.

500 שקל קנס שצריך לשלם.

והרבה חפירות מהעבודה.

אהה כן,וגם האינטרנט קורס לסירוגין שיזדיינו הוט האלה.

ואיך עבר עליכם היום?

חוץ ממך ילדון הטרקטור שסיפר את קורותיו.

פורסם

ואיך עבר עליכם היום?

יש דברים ש:

1) לא שואלים.

2) אם כבר נשאלת, אל תענה.

3) אם כבר ענית, לפחות או שתקצין בצורה פראית או שתספר את האמת, את כל האמת ואך ורק את האמת.

במקרה שלי, אם אני אענה לך, תוך 10 דקות יהיה בדלת צילצול של האנשים הכל כך נחמדים האלה, שתמיד לובשים לבן ונותנים לי מתנה: אפוד מיוחד כזה.

כבר לא נעים לי, הוא לא נוח לי ואני לא יכול להגיד להם כלום על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...