Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנימייה המדוברת נמצאת בערד?

הייתי בנווה גלים באשדוד שנה, אי אפשר לקרוא לזה פנימייה, את ילדותי ונעורי ביליתי בכפר הנוער הדסים.

כבוד :-)

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד לא מצאתי פוטטוס בשקיות הקפואות, שמזכיר את זה של מקדונלדס, אפילו לא טיפה וכן, ניסיתי כמה סוגים.

אחרי מה שקרה באריאל, אני באמת מאמין שחייבים להחרים את הרשת הזאת, אבל אני, באופן אישי, פשוט לא יכול...:)

איך אתה מכין אותם? בשמן עמוק? (עמוק הכוונה שכל הפוטטו נמצא מתחת לשמן).

שלא בשמן עמוק זה בחיים לא ייצא אפילו קרוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רכב ליסינג עם שפשוף? הנה הזדמנות טובה ללמוד פחחות וצבע בשיטת "אל תנסו את זה בבית" :lol:

אבל אני רוצה שהוא יהיה יפה, חשבתי למלא את הפגיעות בצבע מהאבנים הקטנות בעזרת צבע מתאים. אבל פה מדובר בחתיכת שיפשוף עמוק (ממש מרגישים שירד הרבה פלסטיק). חוץ מזה שאין לי מקום שהוא קצת סגור בשביל לעשות עבודות עדינות , אם בא לך לתרום חניה אתה מוזמן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחניה שלנו ידבקו לך חתולים לצבע, לא רק אבק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך אתה מכין אותם? בשמן עמוק? (עמוק הכוונה שכל הפוטטו נמצא מתחת לשמן).

שלא בשמן עמוק זה בחיים לא ייצא אפילו קרוב.

את זה, ניסיתי בניסיון הראשון. אחרי זה, קראתי על מתכון , שאומר שצריך קודם כל לחמם אותם בתנור ואז לזרוק לשמן העמוק.

זה לא שזה לא יוצא טעים, אבל זה לא מקדונלד'ס :).

אגב, גם עם צ'יקן נאגטס נכשלתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם השפשוף מאחורה זה יכול להיות אחלה תוספת לחיישני חניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
את זה, ניסיתי בניסיון הראשון. אחרי זה, קראתי על מתכון , שאומר שצריך קודם כל לחמם אותם בתנור ואז לזרוק לשמן העמוק.

זה לא שזה לא יוצא טעים, אבל זה לא מקדונלד'ס :).

אגב, גם עם צ'יקן נאגטס נכשלתי.

קח כזה (יש ב-ACE בסביבות 155 שקל), תמלא ליטר שמן קנולה סביר ומעלה ("עץ הזית קנולה+" עושה את העבודה מצוין).

תחמם את השמן ל-190 מעלות (זה סוף הכפתור המסתובב), כשהנורית נכבית תכניס את הפוטטוס.

כנ"ל המקנאגטס ושניצלים, החברה ממליצה לשים אותם ב-170 מעלות, מהנסיון שלי הם יוצאים הרבה יותר טובים ב-190.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קח כזה (יש ב-ACE בסביבות 155 שקל), תמלא ליטר שמן קנולה סביר ומעלה ("עץ הזית קנולה+" עושה את העבודה מצוין).

תחמם את השמן ל-190 מעלות (זה סוף הכפתור המסתובב), כשהנורית נכבית תכניס את הפוטטוס.

כנ"ל המקנאגטס ושניצלים, החברה ממליצה לשים אותם ב-170 מעלות, מהנסיון שלי הם יוצאים הרבה יותר טובים ב-190.

לא אקנה סיר במחיר כזה, במיוחד בשביל פוטטוס :(, אבל אם יזדמן לי להיות בעלים של אחד, אני בהחלט אזכור את ההמלצה שלך,

תודה.

• תוכן חדש...