Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ColdMaster ברכות !!!

אתה פתחת את דף 301, גש לעמדת המנהלים וקבל זכות גיבוב חינם לכל החיים*

המבצע אינו תקף לעובדים, בני משפחתם, חברים רשומים בפורום, אוהבי רכבים ובעלי חיים, החברה שומרת לעצמה את הזכות לבטל גיבובים ו/או לבצע שימוש מסחרי בגיבוב הזוכה, לרבות מכירת פרטיו להאקרים סעודיים.

ט.ל.ח

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

די, מה הפסדתי?

אני מבין שרז נעל את השרשור, קיבל איזה שיחה צפופה וביטל את הנעילה.

נמצא האחראי? את מי מפלילים עכשיו, אני מקבל את התשובה הזאת רק בתנאי שהמופלל חובב וואגיות, כי אז בכיף אני בונה גרדום.

לגביי האולסטאר מז'מס... היו לי אולסטאר כאלו, דגם נמוך בלי שרוכים, הכי נוחות בעולם, הלכתי איתם עד שהרגל יצאה מהסוליה, בעוונותי זרקתי אותם, קניתי איזה 8 זוגות אולסטאר מאז, נמוכות, גבוהות, עור, בד... כלום לא מרגיש כמו ההן.

זכרונותי מערד... גדלתי בפנימייה עם כמה ילדים מערד, מה שזכור לי בביקורים זה איסוף שלוונים במדבר ואיסוף קורנפלקס מאיזה מפעל עם שומרים שרצים לאט.

ערד... הייתה לי חברה מערד, ג'סיקה.

ערד... יונתן ויהל גדלו בערד....

פסטיבל ערד... הפסטיבל ששם את ערד על המפה.

אני באמת מאמין שהגיבוב מיצה את עצמו והגיע הזמן לנעול.

טוב לפרוש בשיא ואני מרגיש שהגבבה דועכת, אנחנו כמו חבורת זקנים בקופת החולים, לוקו לובש מכנס אדום ומחזיק 2 שקיות של סופר...

haters will hate

פורסם

רוצים לחזור ממש אחורה בזמן ואולי להתחלת גיבובי נוסטלגיה?

אני עוד שבוע נוסע לטיול שנתי, טיול שנתי Shoot!

קצת על עצמי, גל מקרית חיים (עיר הפשע והרשע) תלמיד כיתה י״ב בינואר יהיה לי 18 ואני נוהג על הקורולה מטוס של אבא עם דלקן ושטיפה דו שבועית.

שמעו קטע, אבא זרק לי פחית קליפורניה מסטיק כי הוא החליט שזה מסריח. חצוף מצידו!

גיליתי את הגיבוב מזמן כבר ואז הבנתי שאני גבבן מקצועי ואני שאני מגבב לאנשים בזמני הפנוי!

פורסם
די, מה הפסדתי?

אני מבין שרז נעל את השרשור, קיבל איזה שיחה צפופה וביטל את הנעילה.

נמצא האחראי? את מי מפלילים עכשיו, אני מקבל את התשובה הזאת רק בתנאי שהמופלל חובב וואגיות, כי אז בכיף אני בונה גרדום.

לגביי האולסטאר מז'מס... היו לי אולסטאר כאלו, דגם נמוך בלי שרוכים, הכי נוחות בעולם, הלכתי איתם עד שהרגל יצאה מהסוליה, בעוונותי זרקתי אותם, קניתי איזה 8 זוגות אולסטאר מאז, נמוכות, גבוהות, עור, בד... כלום לא מרגיש כמו ההן.

זכרונותי מערד... גדלתי בפנימייה עם כמה ילדים מערד, מה שזכור לי בביקורים זה איסוף שלוונים במדבר ואיסוף קורנפלקס מאיזה מפעל עם שומרים שרצים לאט.

ערד... הייתה לי חברה מערד, ג'סיקה.

ערד... יונתן ויהל גדלו בערד....

פסטיבל ערד... הפסטיבל ששם את ערד על המפה.

אני באמת מאמין שהגיבוב מיצה את עצמו והגיע הזמן לנעול.

טוב לפרוש בשיא ואני מרגיש שהגבבה דועכת, אנחנו כמו חבורת זקנים בקופת החולים, לוקו לובש מכנס אדום ומחזיק 2 שקיות של סופר...

אתה עובד על עצמך שזה משהו...

בלי גיבוב אין לך איפה לכתוב את מה שעובר עליך ואתה משתף מלא,

הנה קבל פסיכולוגיה בגרוש-לשתף זה עוזר ומקל עליך אז למה לא? :)

תמצא לעצמך ילדה חדשה ותאמין לי שיעבור לך החשק לגובב בלי שנועלים אותו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני בטילט בשפת פוקר. ואז אני נכנס והשרשור נעול. :banghead: אני עצבני, מזיע ואז מגיע לקוח. דופק לו מחיר כפול ולא נותן הזדמנות להגיב. הלקוח רואה את המצב ושואל הכול בסדר? אמרתי הפסיכולוג שלי בחופשה ואז הלקוח מוציא ארנק ומשלם את מלוא הסכום במקום.

אני קולט שנעילת הגיבוב הכניסה לי כמה ג'ובות אבל הוציא 3 שערות לבנות. כרגע יושב ברכב לחד הנהג אחרי משחק פוקר שבו העיפו אותי על מזל, אישתי בהגה, אני מגובב והידיים רועדות.

החיים הם כמו....

פורסם

אכן אני משתף מלא, אתמול בלילה חשקה נפשי בג'אנק פוד, נכנסתי לרכב ונסעתי למקדונלדס, הזמתי 20 חתיכות עוף, המבורגר אנגוס וצ'יפס גדול, אבל מה, פתאום התחשק לי סושי, טלפון קצר למסעדה טובה, הזמנה לבוא לקחת, פלפלי שישידו קלויים, טונה חריפה על אורז קריספי ועוד איזה לוטוס רול, בדרך לסושיה אני מנשנש את העוף של מקדונלדס...

תובנות:

עוף של מקדונלדס הולך חזק עם מיונז חריף של סושי.

צ'יפס לא טעים ברוטב סויה.

אדממה בתוך המבורגר - חביב.

צ'יפס בתוך סושי - לא להיט.

סושי בקטשופ - איכס, ת'אמת שאחרי שניסיתי לא נגעתי כלל בקטשופ.

פלפלי שישידו בהמבורגר !!! וואו.

מחר אעשה מחקר על פיתה עם שניצל ונוטלה, חלבה וחמוצים, עמבה ובמבה.

haters will hate

פורסם

מצאתי תירוץ לצאת לנסיעה קצרה לחיפה. עשיתי בחכם ולא ממש בדקתי איך אני מנווט ליעד , טעיתי קצת ואז עוד קצת (למרות שידעתי את הדרך הקצרה יותר - רציתי קצת להנות) והנה מתנגן לו Appetite for Destruction וכיף לי, מתברבר בהדר , עומד בפקקון אבל כיף.

ואז מגיע Nightrain ואני חושב על לוקו במכנס האדום עם המספר 9.

משהו קצת פחות קשור

2ZtfTGuDiJE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כמו בכל פעם שאני מגיע לסבא וסבתא שלי מגירע רגע השבירה, הרגע הזה שאני כבר לא מסוגל לסבול אותם.

קצת רקע, סבא שלי יקה, לא שומע טוב כבר ומאמין בהרבה שטויות (לא רק הדת, גם זה שברגע שמנוע דיזל עובר את ה2100 הוא מתפוצץ או משהו כזה).

סבתא שלי, פולניה (אורגינל, מפולניה) לא יודעת לבשל הרבה דברים אבל אוהבת להרוס את מה שהיא יודעת (פסטה מחיטה מלאה ?! @#%&) והיא אוהבת מאוד לנקות אחרי אנשים, הבעיה היא שאני מניח את הכוס הריקה, מסתובב למקרר לקחת עוד מיץ, מסתובב בחזרה ואין כוס).

לנהוג עם סבא שלי זה משגע, הוא נהג משאית של פעם (מכירים את זה שהיה בחלון משולש קטן שהיו פותחים אותו ? יופי אז כזה עתיק) מה שאומר שהרבה דברים שהוא יודע והיו רלוונטים אז ממש לא נכונים היום, בעיה נוספת היא שהוא לא שומע כ"כ טוב, יש לו מכשיר שמיעה אבל הוא מסרב להשתמש בו, אז קשה להתווכח איתו כי הוא לא שומע את מה שאני אומר לו, היום בנסיעה ניסיתי להסביר לו למה זה לא נכון שאסור לעבור את ה2100, (הוא לא יודע שהמנוע הזה הגיע כבר להרבה יותר), בסוף ויתרתי.

הגענו הביתה, פסטה של סבתא (זה אחד הדברים שאני הכי אוהב שהיא מכינה) אבל למה מקמח מלא ? זה סתם מגעיל, התבעסתי רצח, חיממתי שניצל, אני מקווה שהיא לא נעלבה (ניסיתי להסביר לה שזה לא היא, זה אני).

עוד מענייני דיומא.

עשיתי עבודה אצל איזה מישהו מעתלית, התחיל לעשות לי סיבובים עם הטרקטור בכל עתלית (מה אכפת לו שאני עם כלי של 5 מטר רוחב מאחורי), היה בשדה פרה (או סוס) מתה כנראה בשביל זה הוא הביא לי את הXL, [אני לא מבין מה אנשים מוצאים בXL זה סתם גועל נפש, רוצים קפאין שתו קפה, רוצים אלכוהול תשתו אותו נקי, כמו שצריך בלי כל מיני חרא בפנים], בהתחלה חשבתי שזה עץ אז עליתי על זה, איזה סירחון עלה פתאום, בנוסף כל השדה היה מלא אבנים, קיבלתי הוראה מהבוס לא לעבוד איפה שיש אבנים, חבל רק שזה חצי שדה, מעניין מה הוא יגיד מחר.

בחזור חזרתי דרך הכביש, מסתבר שטרקטור מותר לעקוף על פס לבן, גם אם בא ממולך אוטו, חבל שאף אחד לא נכנס בי מאחורה שהם נצמדו אלי, אנשים לפעמים לא מבינים שאין לפלסטיק שלהם סיכוי נגד ברזל.

ColdMaster, באיזה בית ספר אתה לומד ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...