Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו טוב, אני מניח שכל דבר עדיף על סנדלים עם גרביים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גיבוב של סוף יום עבודה

אתם בטח לא שואלים את עצמכם איך אני מגובב בשעה כזאת, אז היום סיימתי מוקדם, היום התחיל ב6:00, כיביכול (אנלוגי, איך כותבים את זה ?!) אז זהו שלא, כבר כמה ימים שהטרקטור הקטן של הסיקול לא מניע, הנענו אותו בדחיפה כי כנראה מישהו התעסק שם עם המצבר ופוצץ את החיבור, אתמול החלפנו את החלק היום בבוקר שבאתי להניע שוב פעם הטרקטור לא הניע, אז לקחתי את הטרקטור הגדול יותר (לא הצמד הענקיים, הבינוני) בנתיים עובד אחר הניע אותו ועבד איתו, כמה ימים שאני שומע רעשים כאילו המאוורר נוגע במשהו ואני נותן לעניים תשומת לב וגם הודעתי, היום שמעתי כל הזמן רעש ברקע אז פתחתי את המכסה שם וראיתי את המאורר עושה שמיניות, מיד קראתי למישהו וותיק יותר שיודע מה לעשות, הוא החזיר אותי לטרקטור הקטן, לקח את הטרקטור הבינוני והביא את הטרקטור הגדול (הגורר מאתמול).

בשעה 10 חזרנו לאכול ארוחת בוקר ומסגרת זה דוממנו מנועים, נגמרה הארוחה והופ, הקטן עוד פעם לא מניע, בדקנו וראינו שחלק מהחוטים שהולכים לסטרטר קרועים ושמנסים להניע עולה עשן, לקחתי את הטרקטור הגדול ויצאתי.

שחזרתי ראיתי שבטרקטור הקטן מחליפים סטרטר (הכול שם התפרק), בבינוני מחליפים מאוורר, משאבת מים וכנראה רדיאטור (כי הוא כבר די ישן).

כרגע מתוך 4 טרקטורים 1 פעיל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חי את החלום של כל מי ששיחק בגן בטרקטורים בארגז חול ועוד משלמים לך על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מספר תמונות להנעים לכם את היום

uploadfromtaptalk1384262561782.jpg

uploadfromtaptalk1384262584134.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
את האמת גם אני הייתי קצת בשוק. כאילו זה היה תודה קר כזה.

זה רק בגלל שהיו שם ילדים.

חכה שהיא תפגוש אותך שהילדים לא בסביבה ואז... (מוזיקת פורנו / מעליות רגועה מתנגנת)

היא תיגש, תתקרב אליך בחתוליות ותלחש לך , "הי גבר גבר, רציתי להודות לך על העזרה עם הג'ק והגלגל"

משם היא תביט לך בעיניים,ותרד על ברכיה , בזמן שהמבט לא עוזב לך את העיניים, תשלח ידיה אל ה...."

זהו מפה אני לא מצליח להתקדם, כל פעם שאני מגיע לקטע הזה אני מתעורר לקול השעון המעורר...

סה"כ החלפת לה גלגל ברכב, ועוד ליד הבית, זה לא שהיא הייתה תקועה בכביש מהיר, לבד, ביום גשום מאוד, נוטפת מים מנופפת לעזרה, ועצרת והחלפת לה גלגל בגשם מטורף.

כי אם זה כן היה כך אז... (מוזיקת פורנו / מעליות רגועה מתנגנת)

היא הייתה ניגשת אליך....

נו טוב הבנתם את הגיבוב.

יאללה זזתי לאנוס אסלה. (סאמק הסלט בריאות הזה בעבודה, הוא עולה לי בבריאות)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

דפקתי שווארמה היום משהו טוב

היא גם עושה אותי קצת ערב.

לא אוהב את האלפא הזו...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

"אתה חושב שגובבו אותי באצבע ? , אני מגובב עוד כשאתה היית בקורטינה של אבש'ך!!!"

המראיין לא אהב את הרקורד שלי בגבבה :-P

ובנימה יותר אופטימית, הלך מצוין, התרשמו מאוד. מוכנים כבר לצאת לדרך, אני מחכה לעוד ראיון להחליט לגבי הטוב מהשניים.

תודה על האיחולים, הבנתי שאיחול הצלחה בשרשור גיבוב = הדלקת נר להצלחה של סבתא מרוקאית (רצוי עם תמונת צדיק ברקע)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

סעמק עם אפל, פשוט סעמק.

לעדכן תוכנה ל-iPhone 5C/S אפשר רק עם iTunes מגירסה 11 ומעלה.

יום וחצי אני מתרוצץ סביב באגים מוזרים עם אייפונים.

ד"א הקורא טביעות אצבע ב-5S נחמד מאוד, רק חבל שהוא מוציא לך את כל החשק לבדוק אותו כשהוא מבקש ממך להכניס את הטביעת אצבע בפעם הראשונה, אתה נראה כמו אידיוט מחכה שהתמונה של הטביעת אצבע על המסך תתמלא בקו אדום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הלו הלו דבר יפה מה פתחת את הפה ככה??

מסקנות מהיום,

סחוג זה רעל לאשכנזים:)

פורסם

מסקנות מהיום,

סחוג זה רעל לאשכנזים:)

כמו שחזרת זה רעל ל... בעצם עזוב, חזרת זה רעל לכולם :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דוברה נוצ'ה!

אני צריך את עזרתכם בתרגום המשפט הבא לרוסית:

"ב 20 השנים האחרונות גם אני למדתי לחבר מילה או שתיים ברוסית ולהבין משפט".

Gn'f'R

• תוכן חדש...