Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלשום החלטתי לראות בפעם השניה את Training Day עם דנזל וושינגטון ואייתן האק (דרך אגב סרט די/ממש נחמד).

לא נשארתי אדיש לסצנה הבאה, מהדברים הבודדים שאני ממש חושב שהוא מגניב בתרבות המוטורית האמריקאית.

לינק ללוקו

JAsnXmN6FHc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגדול סיטרואן המציאו את הרעיון, האמריקאים רק סירסרו את זה :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בגדול סיטרואן המציאו את הרעיון, האמריקאים רק סירסרו את זה :-D

יאללה יאללה, זה הגיבוב לא צריך להיות פה מדוייקים.

חוץ מזה אני לא בטוח שהם חשבו לשים מתלים הידרו-פנאומטיים על טון וחצי שמונע ע"י 5.0L V8

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנתי שזה בערך כמו לנהוג על מזרון מים. אין ספק שזו השיטה הכי טובה להפוך רכב שבמקור הוא רופס לערמת ג'לי :lol:

מה שכן, פוזה מטורפת. כל הבחורות של הגטו רודפות אחריך :D

פורסם

כוס אמק, אני לא סובל שאנשים שוכחים דברים קטנים אבל חשובים,

קחו לדוגמא את היום (ומחר) אני עובד לבד אז אין לי איך לרדת, לצורך כך אני מקבל את הריינג'ר, היום הייתי באימון (מפגש כזה, עזבו) והייתי אמור להגיע באוטובוס ולעלות עם הריינג'ר, לפני שהלכתי דיברתי עם הבוס שאני לוקח אותו (אפילו ביקשתי לקחת אותו לחיפה, הוא לא ענה מחר פעם הבאה אני אתעקש על תשובה, גם אם היא תהיה 'לא'), דיברתי עם הבוס הקצת פחות בכיר שאני לוקח אותו (הוא התקשר אלי ב9:30 להגיד לי שאני עובד לבד וניתק בדיוק שאמרתי לו שלא ישכח להשאיר לי את השער פתוח) הגעתי באוטובוס (שמח שהספקתי לקחת את האוטובוס האחרון והנהג ויתר לי על 10 אגורות אחרי שהוא כמעט ולא עצר לי) כמעט התקשרתי לסבא שלי להודיע לו שהוא יכול לארוז את האוטו (הוא שם על השמשה כיסוי, ועושה טקס שכולל חמור, אוטו ועוד כל מיני דברים) הגעתי לשם וכל השערים היו נעולים, הבוס לא היה בבית ואין אף אחד עם מפתח לשערים, מה עושים ? איך אני עולה ? איך אני יורד ? התקשרתי לסבא ביקשתי שיבוא לקחת אותי, הבוס נותן לי את האוטו שלו מחר בבוקר (משאיר לי את המפתח ואני יורד עם הטיוטה).

בקיצור אני לא אוהב בלאגן.

*בצד החיובי, מזל שסבא היה שקוע בסרט ולא ענה והלך לישון כי אז באמת הייתי בבעיה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן. ככה מצאתי אותה בגוגל.

אני לא מצליח לישון. מחר אני קם ב-06:30. עולה לכביש החוף, מתעצבן על כל הזבלים שעוקפים מהנת"צ. מזיכר לעצמי שאני רגוע, ולא שווה להתעצבן. מגביר את רדיוהד, לא בא בטוב. מגביר את אביעד קיסוס. הבחור הזה קורע. למה אתם מאזינים בפקקים של הבוקר?

נ.ב. תפוחי, לילה טוב גם לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ועכשיו חזרה לעבודה: מישהו יודע איך עושים FILLET מקולל באוטוקאד?

חבל, בשביל לשבור את המחשב?

דווקא עם FILLET הסתבכת?

תכתוב ביוטיוב: Autocad fillet. תבחר אחד ממליון הסרטונים שהוא ימצא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
[ATTACH]361440[/ATTACH]

שיחה סטנדרטית עם החברה.

רזמל היה מעניק לשניכם התראה על הכתיבה שלכם.

מה זה משו?!

תודה לדויד 32, סרט משו משו.

תפוחי, אצלי זה בוקר כעת.

Gn'f'R

פורסם

אני כותב סמסים כמו ילד כאפות. עם פיסוק והכל. תמיד צוחקים עליי. ואחר כך צוחקים עליי שאני עוד משתמש בסמסים ולא ב"מה קורה" (קרי: וואטס-אפ). מה אני אעשה. אין לי סמארטפון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דווקא עם FILLET הסתבכת?

תכתוב ביוטיוב: Autocad fillet. תבחר אחד ממליון הסרטונים שהוא ימצא.

פשוט תקליד FILLET ותבחר 2 קוים. אם זה לא יוצא עגול כמו שאתה רוצה תשחק עם הרדיוס.

אני מקווה בשבילך שאתה עובד באוטוקאד על משהו בדו מימד. תלת מימד באוטוקאד זה עונש ראוי לטרוריסטים.

פורסם

אגב ערן, יש משהו מאוד מרגיע בתמונה שלך. אני מרגיש באיזה אזור נידח במערב הפרוע. מקום שבאתה יכול לשבת על איזה סלע ולראות בוא זמנית מדבר, עץ, מפל מים ורכבת. תאמין לי, אם הייתי מעשן עכשיו הייתי מדליק סיגריה לנוכח המחשבה המרגיעה.

טוב, אני זז לבהות בתקרה בניסיון להירדם.

לילה טוב לכולם, מי ייתן וחלומותיכם יהיו על הסימלונים של תפוחי.

אתפוס אותכם מאוחר יותר ביתנים.

פורסם
רזמל היה מעניק לשניכם התראה על הכתיבה שלכם.

מה זה משו?!

תודה לדויד 32, סרט משו משו.

תפוחי, אצלי זה בוקר כעת.

בדרך כלל אין לי כזה הרבה שגיאות, סתם התעצלתי לכתוב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...