Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.cadencesound.com/action.lasso?-Database=Products&-Table=WEB&-ResponseAny=amplifiers_detail.html&-token.series=&-token.description=2%20Channel&-KeyField=ID&-KeyValue=120&-search

אמור להפעיל באמצעותו סאב 600 פיוניר

מחירו של המגבר 750 ש"ח

שווה את הכסף ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע.

לי אין אישית עבר עם המגבר הזה.

אבל נגיד ששמעתי עליו דיי דברים טובים.

ולפי הלינק שהבאת הוא עולה 1300 1400 שקל.

אז אם אתה באמת קונה אותו ב750.... אז שווה בעניי.

אני מאמין שהוא יתן דפוקה מצויינת לסאב.

אל תתפוס אותי במילה.

יש פה אנשים שמבינים הרבה יותר ממני.

וכאלה שיש להם גם ניסיון עם המגבר הספציפי הזה.

אז חכה בסבלנות.

זה ישתלם לך.

ROVER=~~

פורסם

שמעתי עליו הרבה מגבר ממש פצצה

ועוד במחיר שאתה קונה אותו מממש שווה

אבל תחכה לעוד תגובות . . .

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

היה מותקן באוטו שלי לצורך ניסיון, הרים סאב 700 של קאנווד (400 RMS נראה לי) יפה מאוד ובצורה יחסית מדוייקת וחדה,

קח בחשבון שהQ2000 היה מחובר על הקומפ' וסיפק צליל מאוד מתכתי וחסר חיים,

ככה שאם אתה רוצה להרים רק סאב ראש טוב, אבל אם יש מצב בעתיד שזה ידלק לקומפ' שקח ממנו

פורסם
היה מותקן באוטו שלי לצורך ניסיון, הרים סאב 700 של קאנווד (400 RMS נראה לי) יפה מאוד ובצורה יחסית מדוייקת וחדה,

קח בחשבון שהQ2000 היה מחובר על הקומפ' וסיפק צליל מאוד מתכתי וחסר חיים,

ככה שאם אתה רוצה להרים רק סאב ראש טוב, אבל אם יש מצב בעתיד שזה ידלק לקומפ' שקח ממנו

המגבר מגביר את הצליל, לא קובע איך הוא יישמע.. המקסימום פה שיש למגבר משחק בו, זה טווח התדרים שהוא ישמיע. ובאיזו חדות תחימה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
המגבר מגביר את הצליל, לא קובע איך הוא יישמע.. המקסימום פה שיש למגבר משחק בו, זה טווח התדרים שהוא ישמיע. ובאיזו חדות תחימה.

:shock::shock: אחי, עכשיו באמת הפתעת אותי !! :shock:

באמת שלא שמעת אף פעם הבדלים בין סאונד של מגברים?

כי אתה כותב שטויות בקילו.

מילא, אחד טוען שאין הבדל בין ר"ד, כבלים, מזל שלא אמרת רמקולים...

יש הבדל שמיע בהחלט בין מגברים, ואופי סאונד שונה בין מגברים (לא בכולם)

למשל: אחד נשמע צלול יותר, ואילו אחר פחות. וכו'..

אתן לך דוגמא של מכשירים לבית, נסה לשמוע דנון מול ימאהה

ותראה...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי אחי,

למה שטויות ?

ניסית לעשות מבחן עיוור?

יש לי שני הגברות ברכב, שניהם עם הספקים דומים,

אם אני שם לך כל רמקול , בנפרד. על הגברה שונה. עם חיתוך חיצוני.

תסמוך עלי, גם אם תתהפך אתה לא תדע לזהות איזה רמקול שייך לאיזה מגבר...

מגבר מגביר סאונד, אינו עורך אותו,

ההבדלים ששמעת, כניראה מתבטאים בעוצמה של המגבר, עם המגבר חלש, והכנסת את הסיגנל לקליפינג גבוה, תשמע פחות יפה זה ברור, אם הוא חזק, הקליפינג נמוך, תשמע "נקי" יותר,

יש גם את העיניין של החיתוכים, אבל אני לפחות לא מאמין שהחיתוכים גורמים להבדל "סאונד" אחר,

אולי נעים יותר, אבל אחר, בהחלט לא..

אחי, את המבחן של ה MP3, אתה כבר נפלת.

את המבחן של ה PIONEER, עדיין לא הוכחת, עכשיו יש לנו גם את המבחן הזה

חח, כשניפגש יש לנו הרבה מבחנים לעשות אה? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שלומי אחי,

למה שטויות ?

ניסית לעשות מבחן עיוור?

יש לי שני הגברות ברכב, שניהם עם הספקים דומים,

אם אני שם לך כל רמקול , בנפרד. על הגברה שונה. עם חיתוך חיצוני.

תסמוך עלי, גם אם תתהפך אתה לא תדע לזהות איזה רמקול שייך לאיזה מגבר...

מגבר מגביר סאונד, אינו עורך אותו,

ההבדלים ששמעת, כניראה מתבטאים בעוצמה של המגבר, עם המגבר חלש, והכנסת את הסיגנל לקליפינג גבוה, תשמע פחות יפה זה ברור, אם הוא חזק, הקליפינג נמוך, תשמע "נקי" יותר,

יש גם את העיניין של החיתוכים, אבל אני לפחות לא מאמין שהחיתוכים גורמים להבדל "סאונד" אחר,

אולי נעים יותר, אבל אחר, בהחלט לא..

אחי, את המבחן של ה MP3, אתה כבר נפלת.

את המבחן של ה PIONEER, עדיין לא הוכחת, עכשיו יש לנו גם את המבחן הזה

חח, כשניפגש יש לנו הרבה מבחנים לעשות אה? :)

אחי, באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר...

יכול להיות, שאתה- לא שומע הבדל. גם אינך רואה את הירח ביום. זה לא אומר שהוא לא קיים.

שום קליפינג, ושום בטיח. כבר אמרתי לך, ה EXPOSURE שלי חוזר עוד מעט מתיקון.

בוא ותשמע אותו מול ה MARANTZ ק"ב שלי, ותגיד לי אם יש הבדלים או לא...

לגבי מבחן ה MP-3 מבחינתי, כל עוד הוא הועלה על מחשב, דרך שרת, ותלוי בכרטיס

הקול של המחשב, ועוד כווץ ב ZIP , לא מהווה עבורי אינדיקציה נכונה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מה הקשר לכרטיס קול? הכיווץ היה רק דרך לאחד את הקבצים ככה שיהיו קובץ אחד, הוא היה זניח מאוד. מה הקשר לשרת, דרך מחשב וכו'? שלומי הדברים ממש לא קשורים והמבחן אם תרצה או לא כשר למהדרין.

פורסם

שלומי אל תעצבן אותי,

אנחנו נעשה על מבחן שתרצה, רק אל תצא עם הצהרות שלא תעמוד אחריהן

ולגבי הכיווץ בZIP, אתה עוד תבוא ותגיד בגלל שהוא מקודד בסוג של COMPRESSION

אז יש השלכה על הקובץ ?

מזמין אותך לעשות קידוד CRC CHECK לכל קובץ, להעביר אותו COMPRESSION , של איזה שתבחר

RAR ARJ ARC ZIP CAB ACE LHA TAR

ותעשה DUAL CHECK של ה CRC של הקובץ המקורי

אם יהיה שינוי, שאפילו BIT, אני מוריד את הכובע.......

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם ההגברה היתה נקיה מגבר נטו אולי לא היית שומע הבדל (אני זוכר שאייל פעם אמר משהו על איזה מישהו שהעמיד למבחן כסף בלה בלה משהו)

אבל המגבר לא נותן הגברה נטו אלא יש לו כל מיני פרוססורים בגלל הקרוס, וואלה שבן אדם רוצה לדעת איך ישמע המגבר אז כן הוא רוצה לדעת איך הוא ישמע קומפלט ולא איך תשמע מערכת ההגברה נטו

פורסם

עתיד, מילים יפות אמרת, אמרתי את זה בדיוק לפני 5 דקות.

השוני של הקרוס זה לא הבדל של תפנית 180 מעלות, ההבדל המהותי בהגברה, זה הכוח שלה, העוצמה שלה

תסמוך עלי, גם אם הקרוס היה "מדהים בתחימה שלו" סביר להניח, שהיית מעדיף את ההגברה שהיא "טיפה" יותר עוצמתית , (מבחינת איכות שמע כמובן)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

פתחתי אמא שלו.....

הייתי על חצי גיין בערך ואת המערכת שמתי על משהו כמו 23 מתוך 35

כל הכיוונים היו על פלאט והדבר היחיד שחתוך היה הקרוס של הקאדנס שנתנו לו לחתוך את הקומפ' מ100 ומעלה בערך....

הצליל היה מאוד מתכתי וחסר אמצע כזה, ממש לא יפה.....אגב, דראגסטאר באותה פרוצידורה נתן צליל יפה יותר הבעיה היתה שניסינו להרים לו את הגיין הוא ניכנס לעיוות כלכך מהר שלא היה אפשר לקבל טיפת עוצמה (ואגב הוא היה 75RMS (כאילו) על קומפ' של 70 RMS)

המוכר אמר שזה נובע מנצילות נמוכה (נדמה לי 83D) נמוכה לא נמוכה לדעתי הוא פשוט לא עומד מאחורי הצהרות

פורסם

אוקי, לבוא ולהגיד שהוא לא חזק כמו שהוא "על הנייר" זה יותר לגימיטי מאשר לבוא ולהגיד

"הצליל שלו לא צלול כמו הבירה שלי" , לדוגמא

:)

בלי להעליב.....

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...