Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאתה אומר דומות כוונתך למחיר דומה הוא הספקים דומים אך רמת מחירים שונה לחלוטין.

ניתן דוגמא לאחרון - מגברים של Genesis, JBL או V12 (החיקוי של האלפיין).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני אומר דומות אני מתיחס לכוח שלהן, אין לי אופציה להגיד זהות, כי אין לי אפשרות למדוד אותן

אך אני יכול להגיד שהינם דומות.

אני מתכוון ל MAGNAT TRAXX, מול ALPINE V12.

ההספקים שלהם בגישור, מאוד מאוד דומים, לגבי ההספקים לכל ערוץ, אין לי אפשרות לעשות אומדן..

בוא נתחיל מזה, שאין לי מושג על מה אתה מדבר

איזה JBL מצאת, שמקביל ל PLATINUM V12 מבחינת הספקים?

(אני בכלל לא מדבר על גנסיס אם אתה שם לב, לא תהייה לי אופציה לשמוע אחד..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מגבר הוא מכשיר שמגביר סיגנל, זה הכל, הוא לא עורך אותו ולא משנה אותו.

איך תבחין בהבדלים בין שני מגברים עם היענות תדרים דומה ושטוחה?

אני בכיף יוכל להבדיל ביניהם אם תביא לי audio precision ונשווה נתונים כמו s/n rate, אחוזי עיוות וכו'.

מה זה שקיפות? מה זה דינמיות? אתה יכול להגיד לי איזה מגבר נשמע "שקוף" יותר מהשני?

בבמה? soundstage זה מעין במה דמיונית שיש לנו ברכב, האספקטים של הבמה הם רוחב, גובה ועומק, הבמה יחסית למקום בו אתה תשב ותשמע למוסיקה באוטו.

אם תשים כסא במרכז הרכב אתה תיהיה ממוקם במרכב הבמה, אם תשב במושב הנהג אתה תיהיה ממוקם בצד השמאלי של הבמה.

תגיד לי איך בדיוק מגבר ישפיע על הבמה ברכב????

1. מגבר הוא מכשיר שמגביר סיגנל זה הכל -נכון.

לשנות אותו כן, (מעצם ההגברה) המגבר לא עורך אותו , אך הסיגנל עובר תהליכים רבים עד שהוא מגיע לרמקול אחרי שהוגבר.

2. מגבר דינמי, הוא מגבר שהטרזיסטורים שלו עובדים בד"כ בזרם גבוה, וזה מאפשר לו לשלוט ברמקול שליטה כמעט מוחלטת.

מגבר שקוף הוא מגבר שפירוט הצלילים בו מאד מורגשים ואפשר כאילו לנגוע

במי שנשמע דרך המגבר, וככל שמרגישים את הבמה הרי המגבר יותרטובי0

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...