Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול אחר הצהריים במהלך נסיעה שגרתית שלי פגע ברכבי אוטובוס של חברת "סופרבוס".

התאונה קרתה בפנייה שמאלה מכביש 424 לכביש 44 לכיוון רמלה.

נסעתי בנתיב השמאלי של הפנייה והאוטובוס בנתיב הימני ובמהלכה האוטובוס סטה מנתיבו ופגע בכנף הימינית-קדמית של הרכב שלי.

נהג האוטובוס לא הבחין בפגיעה (או בחר להתעלם ממנה) ולא נעצר.

ניסיתי לעצור אותו אך ללא הועיל, הוא המשיך בשלו בדרכו לרמלה.

יצרתי קשר עם מוקד שירות הלקוחות של סופרבוס שהפנה אותי באדישות לקצין הבטיחות שלהם - למעט מוזיקת המתנה לא זכיתי למענה.

זוהי הפעם הראשונה שבה אני חווה תאונה (ועוד פגע וברח של אוטובוס!) ולכן אני אובדת עצות מה לעשות.

הבנתי שיש להגיש תלונה על תאונת פגע וברח במשטרה אך העדפתי לפנות קודם לחברת "סופרבוס" ולסגור את העניין בצורה יפה, אך נראה כי אין הענות מצידם.

הנזק שלי הוא עיקום רציני של הכנף קדמית-ימינית (עם סימני צבע ירוק של האוטובוס) ושפשופים בג'אנט.

הרכב הוא מודל 2013 שמור בקנאות.

אשמח לעזרה!

בתודה מראש.

פורסם

האם יש לך פרטים מזהים כלשהם לגבי האוטובוס ?

אם יש לך את מספר הרישוי שלו - אז מעולה.

אחרת, אם את יודעת מספר קו ושעת התאונה - יש סיכוי מסויים (אני מאמין שאפילו סיכוי טוב) לאיתור הרכב (והנהג).

בלי אף פרט מזהה - אינני יודע עד כמה יתייחסו לטענתך.

אם יש לך פרטים מזהים לגבי האוטובוס, אזי עלייך לעשות מספר דברים במקביל.

1. להגיש תלונה במשטרה. מאחר וזאת תאונת נזק בלבד, אינני מאמין שיעשו משהו בנדון מעבר ללקיחת התלונה (אבל זה נדרש לצרכים עתידיים).

2. לפנות לק. בטיחות של החברה. אם אינך מצליחה ליצור עימו קשר, ניתן גם לשלוח מכתב בדואר (רצוי מאוד, דואר רשום).

לכתובת ת"ד 3080 ק.הממשלה רמלה 72100

3. לצלם את מקום הפגיעה, בייחוד את סימני הצבע של האוטובס + הערכת שמאי לקביעת מהות וערך הנזק.

4. אם החברה תיקח אחריות - הכל טוב ויפה. אחרת, תצטרכי להגיש כנגדם תביעת פיצויים.

אם אין לך פרטים מזהים לגבי הרכב, אינני יודע אם יש לך מה לעשות חוץ מלחרוק שיניים ולספוג את הנזק.

פורסם

קודם לשלוח את פרטי המקרה לחברת האוטובוסים (רשום), ורק אחר כך במקרה ולא מתייחסים לפניה לגשת למשטרה.

לפני שאתם פונים לשמאי תחכו, יגיע שמאי מחברת האוטובוס במקרה והכל יתנהל בסדר.

• תוכן חדש...