Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 לחץ צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב :)

בירשותי פיגו 206 שנת 2001 אוט'.

בירשותי צמיגים של קומהו בני שנתיים אם אני לא טועה , השאלה שלי היא כזאת:בדלת של הנהג רשום למלא אוויר 35PSI על רכב ריק (נהג לבד) עד עכשיו מילאתי ככה לפי הוראות היצרן אבל אני מרגיש שהרכב קצת מחליק בסיבובים (לא חדים מדי)על 30-40 קמ"ש וגם לא ממש מרגיש יציבות ברכב ..

אם אני ימלא 32PSI יגרם נזק כלשהו? לצמיגים? צריכת דלק מוגברת?

• ספונסר פורום
פורסם

לחץ האוויר שכתוב על הדלת הוא הנכון ביותר לרכב שלך. שים לב שלעיתים על הדלת מופיעים נתוני לחץ אוויר לצמיגים בכמה מידות וצריך לשים לב שאתה ממלא אוויר לפי המידה הנכונה שמותקנת ברכב שלך.

לחץ אוויר נמוך מידי יגדיל את צריכת הדלק של הרכב ואת הבלאי על הצמיגים.

אם אתה מרגיש שהרכב מחליק בסיבובים יכול להיות שהצמיגים שלך כבר לא תקינים (שחוקים, יבשים) או שיש צורך בביצוע של כיוון פרונט.

פורסם
שלום רב :)

בירשותי פיגו 206 שנת 2001 אוט'.

בירשותי צמיגים של קומהו בני שנתיים אם אני לא טועה , השאלה שלי היא כזאת:בדלת של הנהג רשום למלא אוויר 35PSI על רכב ריק (נהג לבד) עד עכשיו מילאתי ככה לפי הוראות היצרן אבל אני מרגיש שהרכב קצת מחליק בסיבובים (לא חדים מדי)על 30-40 קמ"ש וגם לא ממש מרגיש יציבות ברכב ..

אם אני ימלא 32PSI יגרם נזק כלשהו? לצמיגים? צריכת דלק מוגברת?

שלום גל

לפי הוראות היצרן הלחץ צריך להיות 31-34 psi תלוי במידת הצמיג המורכב. אם הצמיגים יהיו מנופחים לפי ההוראות

לא צריכה להיות עליה בתצרוכת הדלק והנסיעה תהיה נעימה.

אם אתה מרגיש חוסר יציבות יש לבדוק כיוון גלגלים ולתקן לפי הצורך.

פורסם

להחלקות יש כמה סיבות:

צמיגים שחוקים.

לחץ אוויר לא תקין. (בין אם נמוך ובין אם גבוה).

כיוון פרונט (שיבדקו שאין דפיקות במסרק הגה, שזה פחות שכיח).

בולמים גמורים. (מלווה ברעשים מהם לרוב, פחות תקף לרכבים עד גיל 10 ככה, ממה שאני יודע וממה שראיתי בשטח).

אם לדעתך כל הסעיפים בסדר, יכול ליהיות שאתה רגיל לנהוג בGTI כלשהי, הכי טוב, תבדוק על 206 אחרות איך האחיזה שלהם.

שאתה מתכוון מחליק, אתה מתכוון לתת-היגוי?

(לא נהגתי ב206, אבל באופן כללי הצרפתיות אוחזות כמו שצריך!)

• תוכן חדש...