Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש סופרמיני משנתונים 2009 ומעלה.

לא צריך משהו מהיר מידי אבל שיהיה נח לנסיעה בינעירונית, עדיף אוטומט (לא כיף בפקקים בבוקר גם ככה).

כמה רכבים שחשבתי עליהם:

1. פולו

2. איביזה

3. קורסה

4. פיאסטה

לא הסתכלתי יותר מידי על קוראניות וכדומה אבל אני לא שולל.

פורסם

תשמע, אתה לא ממש בכיוון....

הפולו החליפה דגם ב-2009 כך שאין לך מה לפזול לצורה הישנה יותר. הדגם החדש מגיע רק עם תיבת ההילוכים DSG - אני לא ממליץ לקנות רכבים גם גיר כזה כמשומשים.

סיאט איביזה בשנים האלו הגיעה עם מנוע 1,600 וגיר DSG. עזוב את גיר ה-DSG שהופיע גם במשפט הקודם, השילוב בין מנוע ה-1,600 סמ"ק לגיר ה-DSG לא מוצלח.

מעשית, אופל יש בארץ רק מ-2011 כי עד אז הזיכיון ליבוא היה אצל יבואן שלא ממש רצה להביא לארץ אופל. וגם אז, מדובר במכונית מאוד מאוד מאוד בינונית וממש לא מיוחדת.

הפיאסטה בשנים האלו לא רעה בכלל אבל קצת עגלתית עם מנוע ה-1.4 ליטר.

אם אתה שואל אותי, תפסיק להסתכל בקנקן ותתחיל להסתכל במה שיש בו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תשמע, אתה לא ממש בכיוון....

הפולו החליפה דגם ב-2009 כך שאין לך מה לפזול לצורה הישנה יותר. הדגם החדש מגיע רק עם תיבת ההילוכים DSG - אני לא ממליץ לקנות רכבים גם גיר כזה כמשומשים.

סיאט איביזה בשנים האלו הגיעה עם מנוע 1,600 וגיר DSG. עזוב את גיר ה-DSG שהופיע גם במשפט הקודם, השילוב בין מנוע ה-1,600 סמ"ק לגיר ה-DSG לא מוצלח.

מעשית, אופל יש בארץ רק מ-2011 כי עד אז הזיכיון ליבוא היה אצל יבואן שלא ממש רצה להביא לארץ אופל. וגם אז, מדובר במכונית מאוד מאוד מאוד בינונית וממש לא מיוחדת.

הפיאסטה בשנים האלו לא רעה בכלל אבל קצת עגלתית עם מנוע ה-1.4 ליטר.

אם אתה שואל אותי, תפסיק להסתכל בקנקן ותתחיל להסתכל במה שיש בו.

אז על איזה רכבים כדאי לי ללכת (גם אם לא סופר מיני)?

פורסם

ב-80 אלף ש״ח אתה קונה מיני אוטומטית חדשה, ועוד נשאר עם עודף - קיה פיקנטו, למשל.

אתה יכול גם לחפש סוזוקי סוויפט מהדור הקודם. מכונית אמינה, זריזה וכיפית לנהיגה. תא המטען שלה קצת קטן אבל לא נורא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ב-80 אלף ש״ח אתה קונה מיני אוטומטית חדשה, ועוד נשאר עם עודף - קיה פיקנטו, למשל.

אתה יכול גם לחפש סוזוקי סוויפט מהדור הקודם. מכונית אמינה, זריזה וכיפית לנהיגה. תא המטען שלה קצת קטן אבל לא נורא.

לא כל כך אוהב את הקופסאות שימורים על גלגלים כמו הפיקנטו/אלטו/i10

הסוויפט נראית נחמדה.

הסתכלתי על עוד כמה רכבים ואני מתחיל לרדת קצת מהסופר מיני.

איך ההונדה סיוויק 5 דלתות (1,800) היא נראית פצצה ומנוע נחמד, השאלה היא האם היא גם שותה מלא דלק וטיפולים יקרים?

וסתם למען הסקרנות, ראיתי גם אלפא מיטו ב80K, יש מה להסתכל לכיוון הרכב הזה בכלל או שכל טיפול אני אצא בכנס?

פורסם

למה לך לבדוק משמשות.

ב-80,000 יש לך מיצובישי ספייס סטאר חדש, או ניסאן מיקרה, יונדאי i20 ומאזדה 2 עם 0 קילומטר מחברת ליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה לך לבדוק משמשות.

ב-80,000 יש לך מיצובישי ספייס סטאר חדש, או ניסאן מיקרה, יונדאי i20 ומאזדה 2 עם 0 קילומטר מחברת ליסינג.

גם אני בתקציב הזה הייתי הולך על אופציה של I20 או מאזדה2 מודל 2013 עם 0 קמ.

פורסם
גם אני בתקציב הזה הייתי הולך על אופציה של I20 או מאזדה2 מודל 2013 עם 0 קמ.

איפה ראיתם מאזדה 2 ב80 אלף?

פורסם
איפה ראיתם מאזדה 2 ב80 אלף?

בסוכניות ליסינג

שלמה הציעו מאזדה2 ב 85

יש בפורום הודעות דומות על I20 ב 83

מיקרה אפשר להשיג אצל היבואן במחירים דומים (לנו הציעו 84 בלי יותר מדי מומ) אבל הרכב היה די עגלה בנסיעת מבחן אז אלא אם כן אתה בעיקר מחפש חיסכון בדלק לא הייתי ממליץ.

• תוכן חדש...