Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים,

באתי להתייעץ אם היו לי את התשובות לא הייתי שואל אתכם

אין קשר לקמצנות, אני מטפל במוסך מורשה של רנו כל שנה וההמלצה לשמן חצי סינתטטי הייתה שלהם...

מה אני עושה עכשיו?

חברים, חבל שבמקום לכתוב בענייניות "נכנסתם" בבחור.

1. השמן ברכבך 5W40 סינתטי מלא. בתקן ACEA A3.B3 לפחות (אם אני זוכר נכון, בדוק בספר רכב!). מומלץ valvoline, castrol, פז וכיוב' מהשמות המוכרים. אישית אני משתמש ברנו קליאו שלי valvoline או rehinol, מה שזמין בחנות במעמד הקניה.

2. הקפד על מרווח טיפולים של שנה, בצמוד להוראות יצרן ובחלפים מקוריים (פילטרים מקוריים בלבד, לא לחשוב אפילו על חליפי ברנו).

3. החלף מוסך. אם אתה באחריות תמשיך במורשה, אם לא shaft בתל אביב. מאיזה איזור אתה?

4. מוזמן לכתוב בפרטי לשאלות

פורסם
תודה על התשובות

לבת זוג שלי רנו מגאן 2008

אחרי כמה שנים לעבור לטיפול כל 15000? במקום כל 30000 או שנה

כל 30000 זה מוגזם! אפילו לרכב חדש מהניילון, הצרפתים נתנו את ההוראה המטומטמת הזאת מזמן ולא נראה לי שהיא עדיין תקפה, הרבה מנועים סבלו בגלל זה מבוצה קשה והרבה גם הלכו בגלל הטמטום הזה! כנראה שעשו כת זה בשביל טריק שיווקי כלשהו. אני ממליץ לך לעשות טיפול פעם ב15000 או שנה לקודם מביניהם לא יותר, וזאת על תנאי שהשמן איכותי והפילטר שמן מקורי!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הטיפול כל 15 אלף ק"מ אמור לכלול החלפת כל המסננים, אוויר, שמן, מזגן, בדיקת פלאגים אמורה להעשות, ממליץ לעבור לפאגים אירידיום שדורשים החלפה אחת ל100 אלף ק"מ, ניתן להשיג כאלה באי ביי במחיר שווה לכל כיס, ולחסוך את כאב הראש בכל טיפול.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...