Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה Fr 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בהתלבטות בקניית של איביזה FR 2005.

הרכב יד 6 עבר 197000.

לרכב יש :

טמבונים ופנסים של הדגם 2007

צמיגים של TOYO R1R בני שבוע .. חדשים חדשים !

שיפורים :

צ'יפ של APR סט'ייג 2+.

דאון פייפ.

משאבת דלק של APR.

אינטרקולר חזית.

קלאץ מחוזק של VR6.

הרכב מטופל אצל איציק VR.

הבחור מתחייב בבדיקה של שלדה,גיר ומנוע.

הלכתי לראות את הרכב,נראה שמור ומטופל היטב.

מה בעקרון צריך לבדוק ברכב כזה ?

מה המחלות של הדגם הזה ?

האם כדי לחשוב לכיוון של האקסמפלר הזה ?

המחיר המבוקש הוא 47,000.

ואם אפשר עוד טיפים מאנשי הווגאיות...

תודה רבה לעוזרים.

עמנואל 8)

פורסם

יש לי כמה דברים שאני באופן אישי הייתי נרתע מהם:

1. הקמ יותר מדי גבוה לשנתון ועובר את הממוצע, קח בחשבון שאם וכאשר תחליט למכור בקרוב יהיה לך קשה עד כדי בלתי אפשרי (לכל דבר יש מחיר) ואני מקווה שזה משוקלל לך במחיר, במנחים של רכב ספורטיבי זה כמו שאני אגיד לך תחפש רכב פרטי עם 300 אלף קמ, יהיו כאלה שיחלקו עלי, אבל שלא יבלבלו תמח, רכבים ספורטיביים עם קמ גבוה קשה עד כדי בלתי אפשרי למכור.

2. שיחקו ונגעו יותר מדי ברכב, חוץ מזה שבנה את הרכב (שמצוי בניגוד אינטרסים עם המוכר) אף אחד לא יכול להגיד לך מה באמת מצב האוטו וכמהזמן כל העסק הזה יחזיק, בסהכ מדובר במנוע וגיר מאוד אמין ועמיד ששורד התעללות קשות מזה, אבל קח בחשבון שיש מחיר לדברים האלה וזה בלאי מוגבר של המון מכלולים מסביב, אני בטוח שהרכב נוסע גהנום (בקו ישר אומנם אבל נוסע :lol:)

3. במקרה הנל את הבדיקה לא תוכל לעשות במכון בדיקה כי הם לא יודעים איך להתמודד מול רכב כזה, תצטרך לעשות בדיקת פחחות אצל פחח/מכון רישוי ואת הבדיקה האמיתית של המכלולים תצטרך לעשות במוסך מתמחה ולמחמירים אז גם בדיקה במכון ואז במוסך אבל אל תוותר על השלב של המוסך כי הטופס של הבדיקה יהיה מלא בככ הרבה שטויות שהוא שווה כקליפת השום במקרה שלך

מחלות וכל השאר, אני לא יודע להגיד לך אבל שים דגש על חריקות בהעברת הילוכים (מעיד על סינכרון שבור מה שמצריך פירוק גיר) ואת החריקה תשמע רק בנסיעה חזקה ואגרסיבית (זה לא קורה בכל הילוך והילוך בדרכ בהילוך ספיציפי, בגיר המחורבן של הקליאו ספורט זה היה קורה לרב בהילוך 2-3)

שים דגש נוסף על תאונות שילדה, במידה ולרכב יש קצה שילדה זה יכול לשחק לטובתך בזמן הרכישה על מנת להוריד מחיר אבל קח בחשבון שזה יחזור אלייך כשתרצה למכור גם אם יש לתאונה הזו השפעות מסחריות בלבד (קרי השלדה לא באמת נפגעה)

נ.ב אנחנו פה בכדי להעיר/להאיר דברים שלא חשבת עליהם אולי ההודעה שלי נשמעת מרתיעה, אבל היא אמורה להאמר באם וכאשר חפצה לבך באוטו תקנה ותהנה רק קח בחשבון את כל הנק' אותן ציינתי כאן

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בגדול אני מסכים עם יוני אבל זו נקודת המבט שלי בתור בעלים של לאון 1.8T כבר 3 שנים:

מה לבדוק: גיר, קלאץ' (ראיתי שיש קלאץ' של VR, לשאול מתי הוחלף ובכל זאת לבדוק), טורבו, מזגן וטיימינג.

אלו הדברים העיקריים שכדאי לבדוק אותם. יש עוד הרבה דברים שאחר כך תצטרך לבדוק/לטפל אבל זה בשלב יותר מאוחר..

לגבי מחלות, קשה לשים את האצבע בדיוק כי יש פה עניין של בלאי (במיוחד בק"מ כזה), אני סבור שכבר טיפלו ברוב המחלות אבל בדיקה במוסך תיתן לך תמונה ברורה יותר לגבי המצב של הרכב.

מה שכן תצטרך לקחת בחשבון הוא שבק"מ כזה הסיכוי לבעיות רציניות (מנוע, גיר וכו') הוא יותר גבוה ולכן תהיה חייב לשים כסף בצד לתיקונים ויישור קו כי זה בקלות יכול לעבור 5 ספרות.

מנגד, יש על הרכב שיפורים אז סיכוי טוב שטיפלו כמו שצריך ברכב (אם יש הסטוריית טיפולים זה יעזור מאוד).

לפני שקניתי את הלאון שלי הסתכלתי על כמה 1.8T עם ק"מ יחסית גבוהים במחיר די אטרקטיבי ובסוף ירדתי מזה כי מבחינתי עניין הק"מ היה הכי חשוב אבל כל אחד וההעדפות שלו.

יכול להיות שהאיביזה הנ"ל במצב מצוין ומתוחזקת כראוי אבל קשה להעריך רכב כזה במיוחד לאור העובדה שהרכב יד 6 עם כמעט 200 אלף ק"מ, רק מי שיראה את הרכב פיזית יוכל באמת להגיד לך אם כדאי לך לקחת אותה או לא.

בתקציב הזה אתה יכול לחפש גם לאון 4 שנת 2002 או לאון טורבו שנת 2003 שמגיעות עם 180 כ"ס וגיר 6 הילוכים.

פורסם

תודה רבה על התשובות לשתיכם !

חשבתי עם עצמי, והחלטתי לרדת מהרכב הזה.

קילומטראז גבוה מידי וגם כמו שאמרת בלאי מואץ לרכב.

דניאל אני פחות אוהב את הלאונים ישנות.

האם יש עוד משהו שנכנס לתקציב עד 50,000 ?

תודה רבה לעוזרים.

עמנואל 8)

פורסם

אם אתה מעונייין ללכת על רכבי ספורט היייתי מנסה לעלות מודל ולהקפיד על נתונים ועצה קענה תנסה למצוא טייפ אר יש לפעממים שמורות במחיר טוב

• תוכן חדש...