Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

על המראות שלי יש פלסטיק בצבע ניקל.

אם הזמן ניהיה עליו נקודות אפורות קטנטנות והצבע עצמו כבר פחות מבריק.

איך ניתן לחדש פלסטיק בצבע ניקל בשיטה ביתית?

חשוב להזכיר שמדובר בפלטיק ציפוי ניקל.

תודה.

פורסם

קח בחשבון שלחדש תמיד אפשר (כי הרי זה פלסטיק) אבל אני דוודא חושב שאת ההברקה של הניקל יהיה לך קשה מאוד לשחזר.

הדברים האלו קורים בעיקר במראות ניקל מכיוון שרוב המראות ניקל שנמכרים הם תוצרת סין עם חומר פשוט מאוד.

ניקלים לדוגמה תוצרת ארה"ב(ותאמין לי יש שם מלא, אולי זה ישנה דעות של "ניקלים זה בכפרים וכו') יחזיק לך הרבה יותר ויהיה איכותי הרבה יותר !.

(תשים ניקלים תוצרת סין מסביב לחלונות או ניקל תוצרת אמריקה או כל חברה בעלת שם ותראה ההבדלים לאורך זמן).

אני הייתי מנסה להוריד את הפלסטיק(אבל קח בחשבון שזה מסוכן למראה) וקונה חדש ומנסה להשיג משהו איכותי גם אם הוא יקר יותר.

בסופו של דבר זה לא ניקל באמת וכנראה שהחומר דמוי היה לא טוב.

ניקלים מתלכלכים הרבה מנסיון, ד"א.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נסה לפרק את זה מהרכב ולהשרות בכלי עם מים חמים וחומץ לכמה שעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פורסם

הייתה לי גולף עם מראות ניקל שקניתי אותה הניקלים במראות היו ממש עכורים והיו צריכים חידוש רציני.

יש חומר מאוד חזק לחידוש נרוסטה וניקל, אני לא זוכר כרגע את שמו המלא אבל זה עשה עבודה מצויינת, הניקל חזר להראות ממש כמו מראה, נוצץ וחלק והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה הדיי מושלמת שהחומר הזה עשה.

פורסם

יש לו פלסטיק לא נייקל אמיתי זהמפלסטיק צבוע שמהשמש הצבע ניהיה עליו כתמים והברק של הניקל ירד אתה יכול לנסות לשייף ולצבוע שוב בספריי צבע ניקל אבל אף פעם לא יצא לי לראות גימור של הספריי ניקל או שתצבע בפלסטי דיפ שחור מאוד פשוט וכשלא תרצה תוכל להוריד

פורסם
יש לו פלסטיק לא נייקל אמיתי זהמפלסטיק צבוע שמהשמש הצבע ניהיה עליו כתמים והברק של הניקל ירד אתה יכול לנסות לשייף ולצבוע שוב בספריי צבע ניקל אבל אף פעם לא יצא לי לראות גימור של הספריי ניקל או שתצבע בפלסטי דיפ שחור מאוד פשוט וכשלא תרצה תוכל להוריד

אני חושב שזה עדיין פלסטיק ניקל, כניראה זול ולא ניקל אמיתי אבל כאלה שמגיעים צבועים מראש, מה שאומר שזה לא ספרי ניקל ב 10 שקל, אולי עדיין אפשר להבריק אותו.

פותח הדיון תעלה תמונה שנראה במה מדובר.

• תוכן חדש...