Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי דילמה דיי רצינית, חבר של דוד שלי אמר לי שההצבק (משנת 96 ומעלה) 1.4 רכב לא אמין, עם מלא תקלות ולא חסכוני בכלל בדלק. ולגבי ה306, דוד שלי מוכן למכור לי את שלו, עכשיו אני קראתי וחרשתי על ה306 ואני יודע איזה רכב זה. אני נעול יותר על ההונדה, אבל הדיבורים של החבר של דוד שלי הפחידו אותי קצת. מישהו יכול לתת לי יותר אור על ההאצבק? חיפשתי בפורום ולא מצאתי. אגב שאלתי חבר שיש לו האצבק והוא אמר לי ההפך ממה שהחבר של דוד שלי אמר. בבקשה אני צריך תשובה מהר.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

ה306 נחשב לדגם מוצלח של פיגו,איני מכיר את מנועי ה ה 1.6/8 שלהם,אבל שה 1.4 ווותיק ואמין.

לדוד שלי הייתה במשך כשנה סיוויק כזאת 1.4, לא היו לו בעיות והוא מאוד נהנה איתה.

אז מה לקחת?

היתרון שדוד שלך יגלה לך את האמת לגבי בעיות ואתה יודע ממי אתה קונה,אם הרכב שמור יחסית הוא יכול להיות בחירה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ה306 נחשב לדגם מוצלח של פיגו,איני מכיר את מנועי ה ה 1.6/8 שלהם,אבל שה 1.4 ווותיק ואמין.

לדוד שלי הייתה במשך כשנה סיוויק כזאת 1.4, לא היו לו בעיות והוא מאוד נהנה איתה.

אז מה לקחת?

היתרון שדוד שלך יגלה לך את האמת לגבי בעיות ואתה יודע ממי אתה קונה,אם הרכב שמור יחסית הוא יכול להיות בחירה טובה.

נכון, בזה יש יתרון גדול מאוד. ועוד פלוס אחד שדוד שלי מביא לי את האוטו עם טסט וטיפול, אבל אני רוצה יותר הונדה, גם מטעמי תחביב וגם מטעם אישי. אני עדיין לא מבין למה חבר של דוד שלי אמר ככה על ההונדה. עוד תשובות?

פורסם

אז תקח את ההונדה בגלל שהיא הופיעה באיזה סרט אחד כרכב מגניב ומהיר, במקום לקחת רכב מתנהג וכיפי, מה אתה רוצה שנגיד לך?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אז תקח את ההונדה בגלל שהיא הופיעה באיזה סרט אחד כרכב מגניב ומהיר, במקום לקחת רכב מתנהג וכיפי, מה אתה רוצה שנגיד לך?

אני לא מושפע ממהיר ועצבני 2, אני חובב הונדה, את תרבות הJDM שמעת? בכל מקרה אני החלטתי שאני כנראה אנכל על ההונדה. תודה בכל מקרה.

פורסם
אני לא מושפע ממהיר ועצבני 2, אני חובב הונדה, את "תרבות" הJDM שמעת? בכל מקרה אני החלטתי שאני כנראה אנכל על ההונדה. תודה בכל מקרה.

תרבות?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אמינות במיוחד בשנים האלה תלויה הרבה באיך שהרכב טופל.

אם הרכב עבר טיפולים לפי הספר ובזמן לא צריכות להיות בעיות מיוחדות.

פורסם

בכמה הדוד מוכר? או יותר נכון כמה תקציב ברשותך? איזה שנה ה306? ק"מ? באיזה מצב היא? ידנית?

למצוא הונדה שמורה בשנים האלה תשכח מלמצוא במחיר מחירון.

מניסיון אישי עם הרבה הונדות ובמיוחד סיוויק , אלה רכבים כיפיים ואמינים עם אפטרמרקט עצום , ים של חלפים והרבה פוטנציאל.

תכונן להרבה חיפושים אחרי אחת שמורה באמת , יש המון כאלו עם שלדה\קצה שלדה או לא שמורות , אפשר להתייאש באיזהשהוא שלב אבל כשתמצא זה בהחלט שווה את זה.

פורסם

הפיז'ו הרבה יותר נוחה, יש לה היגוי ושלדה נפלאים, במקרה הספציפי הזה אתה יכול לקנות רכב שנהגת בו ואתה מכיר את ההיסטוריה שלו.

הסיויק, כנראה תהיה חסכונית יותר (תלוי בגיר) ובמידה וטופלה כראוי תהיה, כנראה, אמינה יותר.

אבל סיויק האצ'בק משנות ה90 סביר להניח כבר התגלגלה לידיים מתעללות, ולמצוא רכב ישן ושמור ועוד כזה ללא תאונות רציניות זה עלול להיות כאב ראש רציני והמון התרוצצויות.

אני בכל מקרה הייתי בוחר בפיז'ו ובמקרה שלך הבחירה הברורה היא הפיז'ו.

פורסם

אוקיי, תודה לכם. הכלה שנבחרה היא הפיג'ו. על ההונדה תיכננתי פרוייקט, אבל כרגע לא יהיה לי זמן לשבת לעבוד עלייה. אפשר לנעול.

• תוכן חדש...