Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 2001 או סוזוקי אלטו 2011 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את שנהם באותו מחיר, מחר אני הולך לראות . היונדאי עם 40K יד שניה, והאלטו עם 20K יד ראשונה.

אותו צבע גם :)

מה יותר מומלץ ? מה שהתטריד אותי באלטו זה רק שלושה כוכבי בטיחות בעוד ליונדאי יש 4 .

עד כמה הכוכב בטיחות חשוב ?

היונדאי קצת יותר יפה לדעתי . זהו בערך . מה ד(ע)תכם ?

פורסם

ברור שהיונדאי, שבנוסף לכוכב הבטיחות הנוסף (שלא ממש יעזור הרבה..) היא גם גבוהה יותר ויש לה איזשהו תא מטען יותר מסמלי.

פורסם

היונדאי מרגישה הרבה יותר רכב.

מעבר לעובדה שהיא בטיחותית יותר, היא נוחה יותר, מאובזרת יותר, מרווחת יותר, תא המטען שלה גדול יותר והיא נעימה יותר בנסיעות ובשהייה בתא הנוסעים. האלטו צועקת זול, היונדאי הרבה פחות. מעבר ל4 מושבים שיש באלטו ובI10 יש 5 מושבים. (אבל אני לא ממליץ להושיב שם 3 מבוגרים, מניסיון)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צריכת הדלק של האלטו (והיתה לי אחת כזאת) הרבה יותר טובה משל היונדאי.

וזה למעשה הפלוס היחיד (חוץ מזה שלדעתי היא נראית הרבה יותר סקסית, אבל זה כבר נושא אחר)

פורסם

איזה מנוע ואיזה גיר?

ואיזו שנה היונדאי? 2010 או 2011? מה הבעלים הקודמים?

55 אלף ש"ח נשמע יקר. אפילו יקר מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תכל'ס שני רכבים לא משהו.

הייתי בודק אופציות אחרות.

אם כבר פיקנטו ידנית עדיפה.

בתור אחד שהיתה לו פיקנטו ועכשיו איביזה הייתי ממליץ לך לעלות רמה לכיוון האיביזה.

מרגיש הרבה יותר רכב.

פורסם

לדעתי אם קונים מיני אוטומטית אז כבר פיקנטו שהיא הכי חזקה,או מיני רובוטית שתהיה ממש חסכונית.

היונדאי לא זה ולא זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יד ראשונה 2011 פרטי עם 12000 קמ 1100 אינספייר

שחורה

הנתונים לכשעצמם טובים,

אבל הרכב לא ממש חזק. מאיץ מאוד לאט וצריכת הדלק די גבוהה (ביחס לאלטו).

אם זה בשביל להתנייד בעיר, אז זה מספיק. אם אתה מתכוון לצאת מחוץ לעיר הרבה, אז מומלץ ללכת על משהו יותר חזק.

בכל מקרה הרכב הזה עדיף על אלטו בכל פרמטר למעט צריכת הדלק כמו שנאמר לך.

אני אצטרף למה שאמרת לך yulianx - אם כבר מיני אוטומטית ואתה מוכן לשלם על זה בצריכת דלק - אז פיקנטו אוטומטית, כי היא מאוד מאובזרת ביחס לקטגורייה וגם יחסית חזקה. ואם אתה לא מוכן לצריכת דלק - קח גיר רובוטי. רק קח בחשבון שזה גיר עם קלאץ' אחד והתגובות שלו לא "חלקות" כמו גיר אוטומטי פלנטרי וסטנדרטי. מומלץ לבצע נסיעת מבחן!

פורסם

אם כבר מדברים על צריכת דלק, הI10 האוטומטית לא חסכונית בעליל! נוהג על כזו כרכב עבודה, לא חסכוני כלל וכלל, יש לקחת בחשבון.

• תוכן חדש...