Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני רוצה לנסות לצפות את הטסות שלי בציפוי פלסטידיפ שחור

טיפים ? עצות?

בנוסף ,נייר שיוף 220 זה גס מידי לניקיון במים וסבון?

תודה רבה,תוצאות בערב:)

פורסם

אין שום טעם לשייף את ההטסות לפי ריסוס פלסטידיפ.

מה שכן, צריך לנקות אותן היטב ולהשקיע את כל המאמצים להוריד כל לכלוך שדבוק אליהן.

יש מחמירים שלפני ציפוי הג'אנט/טסות ולאחר הניקויון , משתמשים בפלסטלינה להורדת המשקעים, לטעמי מיותר לחלוטין כי אותם המשקעים לא יפריעו לפסלטידיפ להצמד למשטח , במקום זה עדיף לנגב עם מעט אלכוהול בשביל להוריד שכבות של שומן שכן עלולות להפריע לחומר להצמד היטב.

תרסס במינימום 3 שכבות של פלסטידיפ, לא לרסס על אותו איזור יותר ממאית שניה , לרסס בתנועות מהירות , ובעיקר לשים לב לשכבה הראשונה.

היא זו ש"תופסת" את השאר השכבות ולאחר השכבה הראשונה הטסה אמורה להראות 40% כהה יותר.

בהצלחה

"יאללה בירי".

פורסם

15 - 20 ס"מ ששכבת הצבע תצא דקה ואחידה עם פחות סיכוי לנזילות - אבל עלול להתבזבז קצת יותר חומר (לדעתי זה שווה ואני צובע ככה תמיד)

פורסם

אהלן חברים

מצורפות מספר תמונות, מצטער שלא מסודרות.

עשיתי את הצביעה תוך כדי למידה לשתי הבגרויות האחרונות שלי בפיזיקה וביולוגיה אז לא צילמתי הרבה.

ניקיתי את הטסות כמה שאפשר, ייבוש, ריסוס כמה שכבות בהפרש של חצי שעה.

הסמל באמצע כוסה בסלוטיפ, ה"ברגים" כוסו בפפקים ונייר כסף.

אני חושב שיצא יפה, לא מקצועי ואני רואה איפה יכולתי לשפר, לא שאפתי לשלמות. ניסיון ראשון בחומר.

http://imageshack.us/g/9/img08151n.jpg/

במציאות לדעתי יפה הרבה יותר, מי שראה את התמונה לא התלהב אבל במציאות מאוד אהב

תודה לכל העוזרים.

סיפור מצחיק- התקשרתי ליבואן לשאול איפה אוכל לקנות פלסטי דיפ הכי קרוב אלי, והוא אמר שבבאר שבע זה העסק שאבא שלי עובד בו :)אם מישהו באיזור צריך פלסטי דיפ אשמח לנסות להשיג לו הנחה.( אבא שלי שכיר, בלי קשר לרווחים)

פורסם

עבודה טובה נראה טוב מאוד על הרכב

כמה עולה החומר ובאיזה כמות השתמשת ?

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

השתמשתי בקצת פחות מפחית מלאה של 311 גרם, 390 מל.

אם הייתי מכסה את האיזורים החלשים אני מניח שהייתי מסיים פחית. טסות 16 אינטש.

המחיר היה מחיר עלות כי כפי שרשמתי אבא שלי עובד שם. אשמח לעזור למישהו במחיר אם אוכל

ותודה רבה כמובן, אני ממש מהנה לראות את זה כל יום

פורסם

hademy9e.jpg

ככה הרכב נראה עכשיו עם הטאסות,ממש אהבתי.

אני חושב לקלף בעדינות את הליפ,ואז ליצור מראה של ליפ כסוף כמו הצבע של הברגים והסמל,אני מפחד שברגע שאקלף זה יחרוג מהגבול של ה׳ ליפ׳ ,אני עוד חושב איך לעשות את זה.

בנוסף אני מחכה להפתעה קטנה מאיביי,מדבקות בכיתוב חמוד לטאסות בצבע לבן,תמונות בהקדם

ImageUploadedByTapatalk1371598268.569515.jpg

• תוכן חדש...