Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם המקרה הזה קצת כואב לי ,כואב אפילו לכתוב עליו,

אחי הקטן נפטר לפני כמה ימים בתאונת דרכים,הורי(אבא ואמא) מבקשים ממני ללא הפסקה להכנס לדף הפייסבוק שלו,אך אין לי אפשרות לעשות זאת כדי לשנות את המצב שלו או ליצור לו עמוד זכרון,אני באמת מבקש ממי שיכול לעזור לי ליצור קשר עם התמיכה של פייסבוק,ניסיתי לשלוח מייל לכתובות הבאות

[email protected]

[email protected]

אך חזרו אלי עם הודעות אוטומאטיות כאילו שלא נותנות לי שום עזרה או פתרון

יש לי את כל הפרטים של אחי תעודת פטירה וכל מה שצריך כדי לשלוח להם

אני ממש מבקש ממי שיכול ללת לי כיוון או עזרה לגבי הנושא הזה

ניסיתי עם תוכנות שונות להוציא מידע מקובץ ה"האש" של המחשב שלו אבל 2 התוצאות שקיבלתי לא מאפשרות לי להכנס ,לא לפייסבוק ולא לחשבון המייל שלו בוואלה

אשמח לעזרה ממש תודה שכולם יהיו בריאים ושלמים!!

פורסם

האם יש לך את מכשיר הסלולר שלו?

אם כן תנסה להכנס דרך הסלולר, במידה ואי אפשר תנסה ליצור התקשרות עם ספק האימייל שבו אחיך החזיק חשבון, משם יהיה אפשר לאפס את הסיסמא.

אני משתתף בצערך.

haters will hate

פורסם

אני משתתף מאוד בצערך :cry:

נכון שזה לא הזמן המתאים לדבר על זה - אבל אולי בגלל זה כדאי.

עכשיו עם האבל והכל, לפעמים לא חושבים רציונאלית...

לא כדאי אולי לשמר את העמוד כמות שהוא? מי שהוא היה באמת, הסטטוסים שלו, הלייקים, התגובות, והתמונות שלו?

אני מגיב רק מכיוון שאני מפחד שאחר-כך תצטערו שהתעסקתם עם משהו טהור שלו..

שלא תדעו עוד צער,

פורסם

הפיכת עמוד הפייסבוק לעמוד הזכרון לא נוגעת לא בסטטוסים, לא בתגובות לא בתמונות לא בכלום.

פשוט לא מאפשר יותר למשתמשים שאינם חברים לראות את הפרופיל ולא מאפשרים לקיים יותר אינטרקציה מלבד לכתוב משהו על הקיר לזכרון.

זה אומר שאדם שנפטר לא יקבל יותר הודעות או פוסטים על מסיבות בריכה מטעם יחצ"נים, זה לא הולם.

אני מאד מאד מצטער לשמוע ומשתתף בצער פותח השרשור.

פורסם

שלא תדע עוד צער.

עצוב מאוד לשמוע :-(

יש אתרים שפורצים בתשלום,אבל אני לא יודע עד כמה זה חוקי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מצטער מאוד לשמוע,שלא תדעו עוד צער עומדים לצדכם כאן

אני זוכר שבתקופות שיעמום פשוט ניסינו לפרוץ לפייסבוקים

היינו עושים שכח ססמא במייל ומנסים להתעסק עם השאלות.אחרי שיש לך את המייל יש לך את הפייסבוק.

נסה עם חברים שלו,ידידות קרובות או חברה

וכמו שנכתב,אם יש לו אייפון אני בטוח שהפייסבוק פתוח שם.

פורסם

מיינז, תנחומי העמוקים על לכתו של אחיך בטרם עת באופן פתאומי כל כך.

לעניין הפייסבוק אני לא יכול להוסיף שום דבר, רק רציתי לומר שהמקרה המצער והטראגי שלכם הוא כבר השני שאני שומע עליו ישירות רק אתמול.

בואו ניסע בתשומת לב.

מן השמיים תנוחמו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...