Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לטוס לקייב.

עם איזו חברה כדאי מבחינת המחיר? באיזו תקופה בשנה (הנושא לא בוער לי לעכשיו)? מה העלויות (כרטיס הלוך ושוב אדם מבוגר במחלקת תיירים) בכלל?

עוד שאלה - מתי צפוי להיכנס הסכם "שמיים פתוחים"? מה ייצא לי מזה (מבחינת מה ששאלתי עם הטיסה לקייב? כדאי לחכות לזה?)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בודק טיסות באתר שנקרא skyscanner (הוא כמו הזאפ של חברות התעופה)

תנסה,אולי תחסוך כמה שקלים

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

היי שמנמן, יש חברה אחת שטסה לקייב ישירות (וגם דרך טורקיה) ששמה ukrainian airlines. כל שאר החברות טסות רק דרך טורקיה ועוד יעדים-דבר שאמנם מוזיל את עלות הטיסה בכ100 דולר אך הופך טיסה של 3 שעות לטיסה של כמעט 20 שעות :shock: .

הטיסות שלהם נוחתות בקייב (שדה תעופה בוריספול, למיטב זכרוני).

עד לפני כחודש היו טיסות ישירות מת"א לדונצק. עכשיו כשהתחיל להיות עמוס, הטיסות הללו בוטלו ויש טיסות מת"א לקייב ולמוסקבה וגם טיסות פנים.

לגבי עלויות-בערך 460 דולר וצפונה לאדם הלוך חזור.

פורסם

הבנתי, תודה רבה.

זה בערך המחירים שראיתי בכל מיני אתרי השוואות מחירים, עם קונקשנים במקומות יותר הזויים יותר או פחות (כמו לטוס מת"א לקייב עם קונקשן במוסקבה - שזה בערך כמו לנסוע באוטובוס מת"א לחדרה, ולהחליף אוטובוסים בחיפה :shock: , למי זה משתלם, לא ברור), ועם מחירים שבהם אמורה להיות לי אפשרות לפרק את המושב מהמטוס, ולהציב אותו בסלון בבית למזכרת.

מתי ה"שמיים פתוחים" אמור להיכנס לתוקף? צפויה ירידה דרסטית במחירי טיסות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התוצאה הראשונה של שמיים פתוחים בנתיים היא טיסה של איזי-ג'ט לרומא פעמיים בשבוע

במחיר של כ200 דולר הלוך ושוב לא כולל מזוודה/ארוחה/אנארעף.

• תוכן חדש...