Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין להשתמש בחומר הרשום בכותרת לטובת נקיון של הדש וכל החלקים הפנימיים ברכב (פחות מעניין אותי הצמיג).

האם לדעתכם הנ"ל מספק?

האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר?

אני הולך להשתמש במוצר הנ"ל על CX5. מי שמכיר, הדש שלו סורר. הוא לא מחליק וממש קשה לנקות אותו (לי לפחות).

כמו כן, ישנו הפלסטיק המבריק לכל אורך הדשבורד שמתמלא אבק בכל 5 שניות. אני מוצא את עצמי מנקה אותו בכל עצירה (באמצעות מגבת המיקרו פיבר כוננות שלי :)) האם גם עליו החומר ישפיע ויעזור לשמור עליו נקי?

אני דיי חדש בעולם.. מעוניין להכנס לאט לאט..

פורסם

אין לי בעיה עם מראה שומני כל עוד הדש שלי לא ישתקף על השמשה.

כמו כן, רוצה חוות דעת לגבי האוטם הבא: Optimum Opti Seal.

ע"פ הבנתי, עושה את העבודה וקליל לשימוש..

פורסם

ראשית דע שהחומרים הללו אינם מנקים פלסטיקה, אלא מצפים אותה בחומר שמגן ומחדש.

לשם ניקוי, יש להשתמש בחומר כגון All Clean, ורק לאחריו למרוח בעזרת אפליקטור חומר אוטם ומחדש פלסטיקה כגון G6.

וכעת המלצה אישית, לפנים הרכב תשתמש באחיו של G6- הוא נקרא Silk Shine והוא בדיוק אותו מוצר פשוט מבריק פחות ונותן מראה של פלסטיקה חדשה ומקורית, מראה מט משי.

עם ה G6 יותר מומלץ להשתמש ברכבים ישנים עם פלסטיקה דהויה, או ברכבים חדשים אבל על כל הפלסטיק שמחוץ לרכב, ולמען האמת ברכב שלך יש המון פלסטיקה שחורה שמגיבה מצוין ל G6 !! ראיתי בעצמי איך מיישמים אותה על רכב בדיוק כמו שלך, והפלסטיקים פשוט נראו נהדר לאחר מכן.

החומרים הללו על בסיס מים, מכילים מסנני uva+uvb , והם עמידים מאוד.

שים לב שלא מרססים אותם ישירות על המשטח, אלא על אפליקטור יעודי, ובעזרתו מורחים את החומר בצורה אחידה.

פורסם

מה אתה מחפש באוטם? הוא אכן עושה את העבודה, ומאד מאד קל לשימוש.

תבדוק גם אורך חיים לעומת אחרים אם זה חשוב לך.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מחזק את vix אני משתמש בחומר אחת לכמה זמן,הוא מרענן את הפלסטיקה מבלי לתת מראה שומני,דוחה אבק ואינו משאיר כל תחושת שומן כאשר נוגעים בפלסטיקה לאחר היישום..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לגבי האופטיסיל, המלצתי עליו לא מעט פעמים.

אין לי מילה אחת רעה להגיד על המוצר והתנסתי איתו לא מעט, גם על הרכב שלי וגם על רכבים אחרים של המשפחה ושל חברים.

תמורה מושלמת לכסף

עמידות מטורפת

קלות יישום שמצחיקה אותי כל פעם מחדש , רסס + מרח, וזהו.

יש סיכוי שעד שהבקבוק הקטן הזה יגמר אתה כבר תחליף רכב.

אתמול יישמתי עוד שכבה על הרכב לאחר השטיפה, היה לי משעמם וחיפשתי איך לשרוף רבע שעה לפני אימון.

חייב לציין שהפעם האחרונה שמרחתי אופטיסיל הייתי לפני כחודשיים, ולא היה שום סימן של היחלשות, שיעמום שלי נטו!

אז אמרתי למה לא לתת לרכב אקסטרה הגנה :)

הפעם יישמתי בשיטה קצת שונה

לרוב כשאני מנגב את הרכב אני משתמש בqd לפני הניגוב במגבת.

הפעם ריססתי קלות עם optseal וניגבתי , כשהרכב עדיין היה רטוב

לא נשארו שום סימני מים. כלום

כיף גדול, אחלה מוצר

"יאללה בירי".

פורסם

למשל ה V7 הוא יותר QD מאשר אוטם צבע...כמעט לא נתפס שהתזה אחת קלילה יכולה לספק הגנה כל כך טובה לצבע.

רוב אוטמי הצבע שקראתי עליהם הם בצורת משחה נוזלית.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אופטי סיל הוא אך ורק אוטם צבע, אין בו איזשהם פילרים או הבטחות לגלוס מטורף.

את הגלוס משיגים בעזרת הכנה טובה ופוליש , אם צריך.

הוא פשוט, אוטם את הצבע, פרופר, בקלות ויעילות ולאורך זמן.

"יאללה בירי".

פורסם

אז כן, האופטיסיל הוא אוטם צבע לכל דבר ועניין, רק בצורת ספריי.

הוא אוטם מצוין, קל מאד ליישום, ואין צורך לבאפינג,למעט מקרים ספציפים שמיישמים יותר מידי על מקטע מסויימים,וגם בהם זה לוקח שניה.

הייעוד היחידי שלו זה אטימת צבע.

שמיישמים פעם שניה זמן קצר לאחר היישום הראשון, הוא גם נותן ברק לא רע בכלל.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
היי,

אני מעוניין להשתמש בחומר הרשום בכותרת לטובת נקיון של הדש וכל החלקים הפנימיים ברכב (פחות מעניין אותי הצמיג).

האם לדעתכם הנ"ל מספק?

האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר?

אני הולך להשתמש במוצר הנ"ל על CX5. מי שמכיר, הדש שלו סורר. הוא לא מחליק וממש קשה לנקות אותו (לי לפחות).

כמו כן, ישנו הפלסטיק המבריק לכל אורך הדשבורד שמתמלא אבק בכל 5 שניות. אני מוצא את עצמי מנקה אותו בכל עצירה (באמצעות מגבת המיקרו פיבר כוננות שלי :)) האם גם עליו החומר ישפיע ויעזור לשמור עליו נקי?

אני דיי חדש בעולם.. מעוניין להכנס לאט לאט..

טוב שאתה שואל, כי אני לא שאלתי.

אל תשתמש במגבת ואל תתיז ישירות על המשטח, אני עשיתי זאת והתיז לי על החלון ועשיתי לעצמי עבודות כפולות.

תשתמש באפליקטור פשוט, אפילו מאיביי, מעט חומר עליו ותמרח על הפלסטיקה הפנימית.

לפני כן, עליך לוודא שהפלסטיקה אכן נקיה ואין אבק, תקנה נוזל לניקוי כללי ועדיף שתקנה אחד יעודי לרכב, תדלל אותו ותעבור על הפנים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...