Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא מכם לא לשכוח, שלושת חברות הפלאפונים אורנג' סלקום ופלאפון עשקו אותנו שנים על גבי שנים, שיקרו, רימו וגבו מאיתנו סכומי עתק על שירותים שכיום מתברר ששורת הרווח עלייהם הייתה אסטרונומית.

אחרי הנוקאאוט שהן קיבלו מהשר כחלון הן מנסות להתאושש ובין השאר התחילו להתקשר ממספרים לא חסויים, לנדב "נציג אישי" ללקוחות ועוד כל מני טכניקות מכירה ע"מ להחזיר לקוחות שעזבו.

אני מבקש ממכם, אל תשכחו מה שנים הם עוללו לנו, אל תיפלו בפח הנחמדות שלהם גם הפעם, תנו להם להירקב בשקט.

לי באופן אישי הם מלקקים את התחת בתור בעל עסק עצמאי שנייד מהם 20 קווים ופעמיים בחודש אני מקבל שיחות מנציגים מסבירי פנים ומנפנף אותם באלגנטיות.

תנו כוח לחברות הקטנות, אל תכשילו את התחרותיות זה מועיל לכולנו.

*גילוי נאות: אני לא קשור לחברת תקשורת כל שהיא.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכתב שתוציא לנציב תלונות הציבור של חברת הסלולר המציקה, אמור לפתור לך את בעיית ההטרדות בטלפון, זה מה שאני עשיתי.

עברתי לגולן, ואני מבסוט .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא יודע מה איתך,אני הפסקתי לענות למספרים חסומים :)

מי שרוצה אותי,שיתקשר ממספר רגיל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הם מתקשרים ממספרים רגילים ולא חסומים...

אני חושב שאתה קצת מרחיק לכת, שכל אחד יישאר איפה שטוב לו וזהו.

אני אישית הייתי באחת החברות ה''קטנות'' האלו ולא הייתי מרוצה ולכן ניידתי לסלקום ועד עכשיו הכל טוב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש מחיר למעבר לחברות ה"קטנות" - למעשה לגולן, כיון של"הוט" קשה לקרוא חברה קטנה.

ניידתי מגולן שני קוים כיון שהיו לי בעיות קליטה קשות ולא קיבלתי מענה מהשירות הטכני. החזרתי את הקוים לאורנג' - שבה אני מנוי כבר למעלה מ-14 שנים - והבעיות נמפתרו.

ד"א - אני די כועס אל אורנג' כין שהם עשו לי איזה תרגיל קטן בעניין חיוב זיכוי, אבל אני תקוע עם BB כך שאיני יכול לנייד את הקו עד שאחליף מכשיר, וזה לא יקרה בחודשים הקגרובים אלא אם ה-BB יתקלקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש חוק מאגרי מידע ואם תבקש לדעת את שם הנציג ותבהיר לו שעל פי חוק אם הוא לא מסיר אותך מהמאגר זו עבירה פלילית.

לי זה עובד (ואני מודא עוד קודם עם הנציג שהשיחה מוקלטת).

ספציפית לגבי החברות. אף אחד לא עשק אותנו. המחיר היה ידוע ובמחשבה צלולה בחרנו לשלם. את הפרטיים שלי ניידתי ליופון אחרי שסלקום הרגיזו אותי והעסקיים עדיין אצלם כי הסך הכל כדאי ומתאים לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשמחה הייתי עובר לגולן טלקום, אלא שהחבילה הנוכחית שלי בסלקום היא כזאת שעל כל פיפס שאני אזוז ממנה אני פשוט אפסיד כסף.

המצב הזה צפוי להימשך בחודשים הקרובים, אחריהם יש מצב שהחבילה תשתנה ואז המעבר עשוי להיות כדאי יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מאוד בעד החיזוק של החברות החדשות, שהרי בלעדיהן נחזור לשלם ביוקר.

אני גם קורא לא להתפתות לחברות ותיקות שמשוות מחירים או אפילו מציעות דילים טובים יותר מהחברות החדשות, שהרי כל מטרתן היא להעלים את החברות האלה ולחזור לעשוק אותנו.

אני כרגע גם במצב דומה של אלעד, כבול למפעילה הארורה שלי, ואם אעזוב אותם בשלב זה, הסכום הכולל לא ישתלם לי.

בעוד שלושה חודשים אוכל לעבור חברה, ולשלם בסה"כ את אותו הסכום שאני משלם היום לאורנג'.

מחכה בקוצר רוח..!

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא רוצה לצאת בהצהרות לגבי כשרות התנהלות החברות הישנות.

בכל אופן מהתנסות איתן יצאתי בתחושה שאני מטומטם.

למרות כל ההסברים בכניסה לכל תוכנית, הופתעתי תמיד, זמן קצר לאחר מכן, בשורה תחתונה בלתי צפוייה.

וההפתעה תמיד הייתה לכיוון מסויים.

אז עברתי, ואיתי עוד כ 10 בני משפחה.

אז אולי אני מטומטם באמת. יש סיכוי.

בכל אופן מאז שעברתי לא הופתעתי אף פעם (וזה מהשבוע השני של גולן).

ולי זה מספיק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייתי בגולן חצי שנה 49 ש"ח הקליטה במילים יפות לא להיט.

הייתי חודש ב012 וזה היה זוועה!! קליטה סבירה אך אינטרנט שלא זז בעליל!!

רמי לוי במשך חצי שנה היה מצוין אך אינטרנט איטי.

היום בסלקום עסקים 67 ש"ח לא כולל מע"מ לשנה, 2 ג'יגה עם 200 דקות לחו"ל כולל לניידים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שאני יכול לקבוע אם התנהלות החברות לפני המהפכה היתה מוסרית, אבל זה היה חוקי ועסק זה עסק.

אם כרגע חברה וותיקה מציעה לי חבילה יותר משתלמת מאשר החברות החדשות אני לא יוותר על זה מתוך חרם חסר טעם.

הם כבר למדו את הלקח שלהם, איבדו המון לקוחות בגלל החזירות שלהם.

כל עוד השרות שלהם משתלם לא רואה סיבה להחרים אותם.

אותי ממש מעניין אם תחום הרכב יעבור מהפכה דומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר שלושה חודשים בגולן טלקום ומרוצה מאוד. הקליטה בסדר גמור (אפילו בתוך מבנים) והגלישה ברשת הסלולרית טובה מבחינתי.

אשתי ביופון וגם אין תלונות.

פורסם

ליאור - כתבתי באופן כללי,מפני שב99% מהמקרים שהתקשרו אלי מחסום,זה היה להצטרף לשירות כלשהו,מתן הלוואה כלשהי,סקרים,ושאר מציקים - אז החלטתי לא לענות יותר.

לגבי נושא השרשור - הגעתי למסקנה שסלקום חלבו אותי מספיק,ועברתי ל012מובייל שבינתיים אני יותר ממרוצה איתם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתור עובד חברת סלולר גדולה וכחולה, בחלק מהכשרת עובד בחברה, מחלקים סימים של החברות המתחרות להתנסות. כולל החברות החדשות והוירטואליות.

הורו לנו להפעיל נדידה ונדידת נתונים והכל ופשוט ביקשו מאיתנו לבדוק אקראית את הקליטה, איכות ומהירות של המתחרים.

אין מה לעשות.

חברה גדולה ומבוססת יכולה להרשות לעצמה לתת תמורה למחיר הגבוה.

תמשיכו לשלם שקל וחצי ולהתלונן על בעיות קליטה, איכות ומהירות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...