Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 תופעות מרגיזות שהופיעו אצלי בזמן האחרון:

1. בזמן עצירה, כאשר הרכב בהילוך D יש רעידות, הרכב לא נכבה. כאשר מעביר להילוך N הרעידות נעלמות. ממה שקראתי כאן בכמה שרשורים החשוד המיידי הוא תושבות המנוע.

2. צלצולים מהמנוע בטורים נמוכים בעיקר בעליות. נשמע כמו נסיעה בהילוך גבוה מדי ברכב עם הילוכים ידניים. (אבל הרכב שלי אוטומטי ולא נראה לי שיש בעיה בהעברת ההילוכים). ממה שקראתי כאן יתכן שהבעיה בתזמון ההצתה או במסנן דלק מלוכלך. יש לציין שאני ממלא דלק ב-2 תחנות קבועות ולא החלפתי אותן בזמן האחרון כך שלא נראה לי שמדובר בדלק באיכות ירודה.

לא יודע אם יש קשר בין 2 התופעות, נראה לי שכן (אני גם מקווה כך..).

לפי מה שקראתי בספר רכב החלפת מסנן דלק היא די מסובכת. המסנן נמצא בתוך משאבת הדלק, ובעקרון לא אמורים להחליף אותו.

האם יתכן שתושבות פגומות גורמות לצלצולים מהמנוע??

מתלבט מה לעשות, אשמח לעזרתכם.

פורסם

הרעיון הוא לגשת למוסך כנראה.

הניתוח שלך שתושבות המנוע לקויות - אפשרי בהחלט (אך בכל מקרה צריך להרים על ליפט ולבדוק).

רשום מהיכן אתה ויהיה ניתן להפנותך למוסך אמין באיזור מגוריך.

alfa 156 2.5.

פורסם

יכול להיות מהרבה דברים במערכת הדלק ,סתימות מזרקים , משאבת דלק חלשה או ממסר משאבת דלק (.אותם סימנים).כמו כן מסנן דלק סתום.אתה צריך לפנות למי ממתמחה בדגם שלך כי לכול חברה יש בעיות ותקלות אופיניות לו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר הלעטת המנוע בתוסף LM ישנו שיפור מסוים בצלצולים אבל הבעיה לא נפתרה לגמרי.

אשמח להמלצה למוסך בירושלים (לא חיים לוי!)

תודה

• תוכן חדש...