Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

כבר הרבה זמן שאני משוטטת פה בפורום וקוראת פוסטים של אנשים. ואני רואה כמה שאתם עוזרים. אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור גם לי :]

אז ככה אני סטודנטית, והדרישות שלי מהרכב הם:

1. רכב קטן עד 60 אלף ש"ח.

2. שנתון כמה שיותר גבוהה.

3. אמין (כמה שפחות נכנס למוסך).

4. חסכוני בדלק.

5. אוטומט .

6. ישמע קצת קיצ'י אבל חשוב לי שהרכב יראה טוב.

הרכב ישמש אותי פעמים בשבוע לפחות נסיעה של 40 ק"מ הלוך חזור, ונסיעות של יום יום בתוך העיר (בעיקר מהבית לעבודה וחזרה).

הייתי במגרש של אלבר, הציע לי פורד פיאסטה 2010, 77 אלף ק"מ במחיר של 59 אלף ₪ . או מזדה 2 גם כן 2010 ב 61 אלף ₪ עם 65 אלף ק"מ.

הבנתי שמזדה 2 לא כל כך חסכונית, וכל מכה קטנה באוטו ממש נראה עליה וגם לא ממש אהבתי את הצורה שלה.

הפורד פיאסטה חמודה אבל הבנתי שהחלקי חילוף שלה מאוד יקרים, ואין לה כל כך שוק, גם הצבע שהיה בסוכנות לא משהו.

עוד אופציות שחשבתי:

1. פיאט 500 2009-2010

2. סיאט איביזה 3 דלות אוטומט 2009

תודה מראש לעוזרים,

ושבוע טוב :]

פורסם

ה500 בהחלט עולה על ההגדרה של רכב שניראה טוב,הוא לא יקר לאחזקה ומאוד חיסכוני,החיסרון שמאחור בגישה פחות נוחה בגלל שזה 3 דלתות.

את יכולה לבדוק גם את הפיגו 107,מאוד חסכונית ונראית טןב.

סוזוקי ספלאש תהיה זריזה,אמינה וגם די חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...