Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצלתי את אחה"צ הנעים בצפון בשביל לפנק את עצמי.

שטיפה עם צינור, תרסיס לחץ ONR, רחיצה 2 דליים עם גולד מגוויירס, וייבוש יחד עם ONR QD.

לחר מכן יישום אוטם אופטיסיל בעזרת סופג\אפליקטור צהוב פשוט של מגוויירס.

בגלל שיימתי קצת יותר מידי (היו שאריות ברק בקטעים מסויימים, עשיתי באפינג עם מוצר חדש שהיה לי באריזה. כרית דקה של מיקרופייבר, שמחולקת לרבעים, מה שמקל מאד על הקיפול ונוחות הניגוב.

הכרית רכה מאד, הסיבים דחוסים וצפופים, ומעבר ראשוני שהעברתי על עור הגוף שלי שהיתה יבשה הודגמה רכות מצויינת, ולא היה חשש לשריטות.

הכרית מצויינת לבאפינג, בגודל 26 ס"מ על 26 ס"מ, ולדעתי (לא ניסיתי) ניתן ליישם איתה ווקס ואת האוטם עצמו, במיוחד באוטמים צמיגיים ולא כתרסיס כמו האופטיסיל, שוב, מצריך בדיקה מקדימה טרם היישום, אך נראה לי שתתאים כאפליקטור חסכוני ליישומים מסויימים, יחד עם זאת אין לי מספיק נסיון בדיטיילינג כך שקחו את זה באופן מוגבל, וחוו דעה בעצמכם.

הכרית עלתה 13 ש"ח בחצי חינם.

מוצר לא יקר, נח, ושימושי.

כעת שאלה. כרגע האוטם מתייבש כבר כשעה, עוד כשעה בלית ברירה אשים על הרכב כיסוי רכב.

האם לדעתכם יספיק מחר לרסס את הרכב בONR ולנגב לפני יישום שכבה שניה של האוטם, ואז ליישם שכבה שניה, ו שזה יצריך שוב פעם 2 הדליים? אני חושב שהמצב יאפשר רק לרסס. ברור שזה תלוי מצב מחר, אבל שוב מה נראה לכם?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
ניצלתי את אחה"צ הנעים בצפון בשביל לפנק את עצמי.

שטיפה עם צינור, תרסיס לחץ ONR, רחיצה 2 דליים עם גולד מגוויירס, וייבוש יחד עם ONR QD.

לחר מכן יישום אוטם אופטיסיל בעזרת סופג\אפליקטור צהוב פשוט של מגוויירס.

בגלל שיימתי קצת יותר מידי )היו שאריות ברק בקטעים משויימים, עשיתי האפינג עם מוצר חדש שהיה לי באריזה. כרית דקה של מיקרופייבר, שמחולקת לרבעים, מה שמקל מאד על הקיפול ונוחות הניגוב.

הכרית רכה מאד, הסיבים דחוסים וצפופים, ומעבר ראשוני שהעברתי על עור הגוף שלי שהיתה יבשה הודגמה רכות מצויינת, ולא היה חשש לשריטות.

הכרית מצויינת לבאפינג, בגודל 26 ס"מ על 26 ס"מ, ולדעתי (לא ניסיתי) ניתן ליישם איתה ווקס ואת האוטם עצמו, במיוחד שמדובר באוטם צמיגי ולא כתרסיס כמו האופטיסיל, שוב, מצריך בדיקה מקדימה טרם היישום, אך נראה לי שתתאים כאפליקטור חסכוני ליישומים מסויימים, יחד עם זאת אין לי מספיק נסיון בדיטיילינג כך שקחו את זה באופן מוגבל, וחוו דעה בעצמכם.

הכרית עלתה 13 ש"ח בחצי חינם.

מוצר לא יקר, נח, ושימושי.

כעת שאלה. כרגע האוטם מתייבש כבר כשעה, עוד כשעה בלית ברירה אשים על הרכב כיסוי רכב.

האם לדעתכם יספיק מחר לרסס את הרכב בONR ולנגב לפני יישום שכבה שניה של האוטם, ואז ליישם שכבה שניה, ו שזה יצריך שוב פעם 2 הדליים? אני חושב שהמצב יאפשר רק לרסס. ברור שזה תלוי מצב מחר, אבל שוב מה נראה לכם?

במידה והרכב מכוסה אני חושב שזה בסדר גמור לרסס מחר רק ONR ולנגב בעדינות עם מגבת טובה.

אבל לדעתי אין צורך לתת לאופטיסיל 12 שעות. אני כמעט בטוח שאתה יכול לשים שכבה שנייה כבר היום.

ולגבי הכרית? אפשר לינק או הסבר, לא ממש הבנתי מה מטרתה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

זה המוצר השני בקישור

http://www.sano.co.il/catalog_new.asp?catalog_id=4&sub_catalog=29&catalog_name=%EE%E8%EC%E9%E5%FA%20%F8%F6%F4%E4,%20%EE%E8%EC%E9%E5%FA%20%E5%F1%F4%E5%E2%E9%ED%20%EC%F0%E9%F7%E5%E9%20%E5%F0%E9%E2%E5%E1&page=3&d=10

שחברה שלי היתה בקניות שהיינו במרכז, ביקשתי שתקנה שלשיית מגבות מיקרופייבר בסופרפארם (אני משתמש בהן לפינאללה של ייבוש). שהיא היתה בחצי חינם היא ראתה את המוצר הזה, וחשבה שאוהב.

שמרתי אותו והיום החלטתי לפתוח ולראות מה זה בכלל.

שם גיליתי ספוג מיקרופייבר דק, והחלטתי לנסות איתו את הבאפינג.

פורסם

כזה, שלי היה צהוב.

שיהיה ברור, זה ספוג דק מאד, בעובי של כ2-3 מגבות מיקרופייבר קטנות ופשוטות.

19-12-2012-15-13-34-prod_pic_b94.jpg

פורסם
כריות מיקרופייבר ממוכר אמין עם מוצרים איכותים... http://www.ebay.com/itm/321008278361?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

היי, תודה.

הכרית שאני מדבר עליה הרבה יותר דקה, זולה וגדולה - 6 כריות כמו בתמונה מספקות פחות שטח מכרית סנו אחת, והיא אינה מיוחדת לשוק הרכב. מה שכן קל מאד לקפל אותה ל4 כי היא בנויה לכך.

זה לא איזה מוצר פרימיום או מתאים ספציפית או ממותג לשוק ברכב, ובטוח שעדיף להשתמש בכריות בקישור שלך, אבל לדעתי כדאי להכיר אותו.

פורסם
הכרית הזו מעולה אני מנקה איתה את הג'נטים ביעילות. טובה גם ל door jams.

מה דעתך על העניין של לקפל אותה ל4, ולהשתמש בה כאפליקטור לווקס או אוטם?

פורסם

השתמשתי בכרית הזאת תקופה מסויימת ליבוש - די יעילה וסופגת המון .

לאחר שנהרסה לי (שכחתי אותה בחוץ והיא התמלאה בחול וליכלוך) לא מצאתי אותה שוב בסופר .

• תוכן חדש...