Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות שחורים לרכב??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פעמיים שנסיתי לבד לעשות חלונות שחורים לרכב אך ללא הצלחה של 100 אחוז

החלטתי ללכת למישהו

אם מישהו יודע לעשות מקצועי או מקום שעושה תשאירו לי הודעה וכמה זה אמור לעלות לי?

תודה קובי

חלונות שחורים לרכב - הכי מקצועי בארץ.

מגאן קופה 1.6

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך במחיר סימלי :-D

עשיתי אצלי באוטו הדבקה יצא ממש יפה בלי קימוטים ובלי בועות (מצורפת תמונה)

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה פרטית אני מאזור נתניה

Picture 027.jpg

Picture 015.jpg

פורסם
אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך במחיר סימלי :-D

עשיתי אצלי באוטו הדבקה יצא ממש יפה בלי קימוטים ובלי בועות (מצורפת תמונה)

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה פרטית אני מאזור נתניה

בחלון אחורי מסוג החלון שיש לך ביאריס הרבה הרבה יותר קל לעשות חלונות שחורים מאשר בחלונות רגילים שעולים למעלה למטה...

פורסם
בחלון אחורי מסוג החלון שיש לך ביאריס הרבה הרבה יותר קל לעשות חלונות שחורים מאשר בחלונות רגילים שעולים למעלה למטה...

אני לא חושב..

מתי שאתה עושה את זה בחלון בדלת אז הרב יותר נוח לעבוד ..

ואני לא רואה פה שום קושי..

כבר הדבקתי להרבה אנשים חלונות שחורים כאלה והכל יצא יפה.

פורסם

בדבר החוקיות של הכההת החלונות...

גם אני רוצה להכהות את החלונות האחוריים (חלונות קבועים ולא על דלת), אולם אני מתחבט בסוגיית החוקיות של העניין...

אם זכרוני אינון מטעה אותי דובר בעבר על כך שה"עסק" לא עובר טסט כדין, אולם מבירור שערכתי בזגגיות רכב באזור מגוריי הבנתי שיש שיטה אלטרנטיבית, והיא - פירוק הזכוכית והשחמתה באמצעים אחרים (הם טוענים - לייזר).

כמו כן ניתן לקבוע את מידת האטימות של הזכוכית - 100% לשחור מוחלט, והמלצה ל-80% לחלונות הנהג - הם טוענים שזה חוקי, עובר טסט, ובטיחותי (כלומר לא יותר מידי כהה, כדי שניתן יהיה לראוט היטב במראות צד גם בלילה).

כל זה במחיר של 240 ש"ח לחלון...

והשאלה שלי, מבעלי נסיון שאולי עברו תהליך דומה, האם זה באמת חוקי?

והאם האלטרנטיבה המודבקת עדיפה על התהליך הנ"ל?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
בדבר החוקיות של הכההת החלונות...

גם אני רוצה להכהות את החלונות האחוריים (חלונות קבועים ולא על דלת), אולם אני מתחבט בסוגיית החוקיות של העניין...

אם זכרוני אינון מטעה אותי דובר בעבר על כך שה"עסק" לא עובר טסט כדין, אולם מבירור שערכתי בזגגיות רכב באזור מגוריי הבנתי שיש שיטה אלטרנטיבית, והיא - פירוק הזכוכית והשחמתה באמצעים אחרים (הם טוענים - לייזר).

כמו כן ניתן לקבוע את מידת האטימות של הזכוכית - 100% לשחור מוחלט, והמלצה ל-80% לחלונות הנהג - הם טוענים שזה חוקי, עובר טסט, ובטיחותי (כלומר לא יותר מידי כהה, כדי שניתן יהיה לראוט היטב במראות צד גם בלילה).

כל זה במחיר של 240 ש"ח לחלון...

והשאלה שלי, מבעלי נסיון שאולי עברו תהליך דומה, האם זה באמת חוקי?

והאם האלטרנטיבה המודבקת עדיפה על התהליך הנ"ל?

לא חוקי בוודאות.

תקנה 356(ד)

לא ירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשות המותקנות בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

זיהוי ההשחרה זה כבר עיניין אחר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עזוב חוקי או לא, 240 שקל לחלון ????

מבחינת סוגיית החוקיות,חלון מושחר בהדבקה לא חוקי בוודאות,לגבי השחרה באמצעים אחרים אתן למומחים לענות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני שמעתי על אנשים שלפני כל טסט הם שוברים את החלונות ומפעילים את הבטוח.

יש עוד דרכים לעבור טסט?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
לא חוקי בוודאות.

תקנה 356(ד)

לא ירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשות המותקנות בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

זיהוי ההשחרה זה כבר עיניין אחר.

עמית

ומה עם רכבים שהורכבו בהם חלונות כהים במקור? מצויין ברשיון רכב על ה"תוספת" הזו?

אם ענית "לא", אז:

מותר (?!) להרכיב שמשות כהות בכל רכב, ואני מדבר על שמשות כהות במקור, או שמשות שהוכהו (ככה רושמים?! ;-)) ולא באמצעות הדבקה, חומר ציפוי, התזה וכו'.

והבחור בזזגיית רכב, אמר במפורש שהוא מנפיק אישור ממשרד התחבורה על השמשות הכהות שהוא "מייצר"... זה לפחות מה שהוא אמר, בין אם אני מאמין ובין אם לאו, זה כבר סיפור אחר...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
עזוב חוקי או לא, 240 שקל לחלון ????

מבחינת סוגיית החוקיות,חלון מושחר בהדבקה לא חוקי בוודאות,לגבי השחרה באמצעים אחרים אתן למומחים לענות.

ב 280 עושים 4 חלונות של ג'יפ!!! מאיפה הבאת את המחיר הזה?

אני מכיר מישהו עם לנד קרוזר חדש עשה מאחורה חלונות כהים (4) כל חלון 70 ש"ח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בואו נעש סדר בדברים

לעשות חלונות שחורים ב טבילה או בלייזר זה באמת 250 שקל לחלון וזה חוקי וכשר למהדרין עד אחוז השחרה מסויים לדבר כזה בעל העסק עושה אישור דרך משרד הרישוי ואין שום בעיה עם זה

מדבקות זה 70 שקל לגליל חומר די טוב הכוונה היא שהוא אינו דוהה ו מתנפח וגם קל להוריד אותו מהחלון מתי שנמאס או מקבלים דוח

רק שתדע שמדבקה זה לא חוקי לא מאחורה ולא מקדימה

המלצה:לבחור שלא הצליח לשים את החלון לבד אז אני ממליץ לך עכשיו בחג כשיש זמן תפרק את הזכוכית מהדלת תניח אותה על שולחן וככה תתדביק ככה הכי נוח לעבוד וגם יוצאת עבודה מקצועית

רק אל תשכח להשתמש ב ספריי חלונות כשאתה מדביק ותתן לחלונות כמה שעות להתייבש לפניי שאתה מחזיר אותם. רק אל תייבש בשמש

פורסם

הכל תלוי בבוחן ובמצב הרוח שלו

אגב, מקדימה אפשר להוריד את החלון למטה

הם לא מבקשים להרים אותו

(לפחות לא נתקלתי בזה)

פורסם
בואו נעש סדר בדברים

לעשות חלונות שחורים ב טבילה או בלייזר זה באמת 250 שקל לחלון וזה חוקי וכשר למהדרין עד אחוז השחרה מסויים לדבר כזה בעל העסק עושה אישור דרך משרד הרישוי ואין שום בעיה עם זה

מקודם קומפי אמר שאין חוקוית להשחרה בכל הסוגים השונים האלה, עכשוי אתה אומר שמותר?

קומפי עובד כבודק מכוניות בטסט שנתי, אני חושב שהוא יודע קצת יותר ממך.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...