Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תודה רבה לכל העונים , לגבי מה hagay59 כתב , גל זיזים =7 גל ארכובה 1 , זה מעניין , לא בדקתי , אין לי נתוני יצרן אין נתוני יצרן למיקום לפי שעות, זו נקודת מוצא תאורטית בלבד. הדרך הנכונה היא כמו שכבר נרשם: סימונים אחד מול השני. , אם מישהו יוכל לעזור לי , לגבי זה , בשביל הידע , אבל כיוונתי אותו לפי נושא אחר שמצאתי בפורום , ואשמח לקבל על כך חוות דעת נוספת , הנושא הוא כיוון שרשרת טיימינג לפיאט אונו 89 ושם בני ל. כתב שיש חלון בפיאט בצד של בית גלגל התנופה , שיש שם את הספרה 0 , ויש חריץ על גלגל התנופה , שאותו צריך לכוון ל 0 ,הכוונה ל-0 מעלות גל ארכובה ואילו את גל הזיזים צריך לכוון כך שבבוכנה מס' 1 תהיה חפיפה , וזהו הכיוון . למעשה נזכרתי , שראיתי כמה פעמים כזה חלון כמתואר גם אצלי באוטו , ושאלתי את עצמי למה בכלל יצרו אותו ,סימוני השנתות הללו, נמצאים בכל מנוע על גלגל התנופה או הפולי(למעט בודדים-נדיר) והם מציינים מיקום גל-ארכובה(קראנק) במעלות לצורך כיוון ובדיקה של תזמון שסתומים והצתהואף פעם לא ייחסתי חשיבות למספרים שעליו , למעשה , כיוונתי את המנוע בצורה הזו , והוא עובד הרבה יותר חלק , סוחב כמו שאף פעם לא סחב, אך עדיין יש לי תחושה שהשסתומים עדיין לא 100% איך אני מוודא שהכיוון מדויק ? יש לי מד מרווח עלים , מפתח 10 , ופלייר פטנט קטן , אבל מחיפושים שלי באינטרנט , אף פעם לא מצאתי שיטה אחידה , מתי התיזמון הנכון ? בחפיפה ? בנמ"ע של הפליטה? בנמ"ע של העבודה?אם מישהו יוכל לעזור לי גם בזה . תודה.

לגבי כיוון השסתומים: צריך ניסיון וידע, קשה להבין ולבצע מהסבר מילולי ללא ניסיון-ניסוי וטעייה.

לגבי נמ"ע: נ.מ.ע-נקודה מתה עליונה של הבוכנה. אם בוכנה מס'-1 אז גל-ארכובה ב-0 מעלות, ברוב המקרים.

אין קשר בכלל, נמ"ע של פליטה/יניקה

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

MegaSquirt- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=480260

פורסם

פותח השרשור, אני מניח שאתה יודע ועשית טיימינג כמו שצריך, איך יתכן שאינך יודע לבצע כיוון שסתומים. בלי לזלזל חס וחלילה אך מיקום בוכנה מס' 1 במנוע זה ידוע לך?

dswf.jpg

• תוכן חדש...