Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מאוד מצטער, אך פרח מראשי לצלם את תהליך ההתקנה.

מה שכן, לא היה פשוט.. יותר בגלל עניין הגישה והצנעת הבלאסטים.

התוצאה.. מאוד מספקת!

j4qijgtnonwo.jpg

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בcx5 הפנס הקידמי הוא עדשה ולא רפלקטור. ולכן הסנוור לא רלוונטי.

בכל מקרה, הגובה המואר זהה לגובה שמאירות הנורות הרגילות.

פורסם

היה נחמד עם היית חושף קצת פרטים כגון סוג הערכה, מחיר, מאיפה רכשת (אם מחו״ל אז איך?) וקצת מידע על תהליך ההתקנה.

תמונה של הרכב זה נחמד אך לא יותר מזה..

פורסם

התוצאה יפה, גם אני הייתי שמח לדעת יותר פרטים על הערכה הזו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הסט נרכש מבחור בשם אריה באשקלון.

בעלות של 300 ש״ח. ומפה אפשר להבין שלא מדובר בסטים המטורפים.

גוון 6k - בסט המדובר הגוון הנ״ל הינו הכי קרוב למקור.

בלבטים דיגיטליים עם מייצב מתח ac. נורות h11.

רוב הזמן לקח לי למצוא את התקע של המנורה הראשונה ופירוקה.. לאחר שהפואנטה הושגה, הצד השני כבר היה דיי קליל.

התהליך (בראשי פרקים - כל רכב ומורכבותו שלו):

כמו שאמרתי, מציאת הנורה והמחבר הרלוונטיים, והסרת הנורה (שמרתי את הנורות ברכב לכל מקרה שלא יהיה).

חיבור ראשוני לווידוא תקינות הסט.

השלב הבא הוא בעצם דרך הקבע שבו ישבו הנורה, הצמות והמגבר. כולל העברת הצמות דרך הגומי של הפנס והצנעה מיטבית של המגברים.

כמובן, כדי לוודא שלא יתנתק החיווט בפתאומיות, עטפתי את החיבורים עם איזו שחור.

זה פחות או יותר התהליך.

אני אישית מעולם לא התקנתי קסנון לפני. צריך ממש מעט ידע טכני וחוש טוב. וכמובן, להיות אסתטי מאוד חשוב (לי לפחות).

אגב, הבלאסטים נראים בסדר גמור, לא מצניעים אותם בגלל צורתם, צבעם, או יופיים. אלא להסתיר מעיניי השוטר הסורר.

אני אצלם את התוצאה הסופית ואעלה מתי שהוא בקרוב.

פורסם

^שוטר עם ידע מינימלי יראה שאין מתזים "לקסנון" ושאין כיוון גובה אוטומטי,מכאן הדרך להורדה מהכביש ודוח קצרה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

קשה לי להאמין דווקא שהרכב הזה יקבל הורדה, זה רכב חדש ובדרך כלל הם נמשכים לרכבים שברור שיצאו מהמפעל בלי קסנון, כמו לדוגמא סיוויק 95 או איביזה 2001 :)

פורסם

מקום ההתקנה כאשר מכוסה-

yzynzmi0mvjy.jpg

מקום ההתקנה לאחר הקמת פס הגומי-

ygejd55mmmz2.jpg

להחזיר את הנורות המקוריות לוקח בדיוק 7 דק במקרה הכי גרוע. שום חיווט לא נחתך והכל מקורי.. אפשר אפילו להשאיר את המגברים במקומם ועדיין להחזיר את הרכב למקור.

• תוכן חדש...