Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכל החברים.

ברשותי פאסאט tdi דיזל 130 כ״ס, הבוקר ירדתי לזרוק זבל והבחנתי בשלולית מים מתחת לרכב.

מהתבוננות מתחת לרכב לא הצלחתי להבין מהיכן זה מגיע, אבל זה נראה כמו מים נקיים ולא כמו נוזל קירור.

במיכל עודפים היה חסר ממש מעט נוזל קירור ירוק.

הנעתי את הרכב כדי לנסות ולהבין מהיכן זה מגיע, אולם אני לא מצליח להבין במה מדובר.

ניסיתי לחמם את הרכב, ולאחר מספר דקות החום החל לעלות מעט מעל ה 50 מעלות, ואז עלה בי חשש שאוליי חסר נוזל קירור והחיישן לא יבחין בכך ולכן הטמפרטורה במחוונים לא תראה זאת והרכב יתחמם, והחלטתי לכבות אתה הרכב ולעזוב את זה.

ממה שכן ראיתי הטפטוף המשיך הכנסתי את היד וזה הרגיש לי כמו מים די נקיים.

אחרי שכיביתי ראיתי שתחתית הרכב הייתה גדושה במים, שאפילו גלשו החוצה.

אין לי מושג במה מדובר, ואני יזמין גרר למוסך כי אני חושש לנסוע כך.

למישהו יש כיוון?

מזגן? משאבת מים?

האם במצב כזה החיישן אמור להדליק נורה?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

מים נקיים?

מזגן או מיכל נוזל שמשות.

מה הכוונה ב"גלשו"? מה זה תחתית הרכב?

פתחת מכסה מנוע?

מישהו השקה את הגינה/שטף את המכונית/נכנס לשלולית?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מתחת הרכב נראה שזה מגיע מהחלק הימני של האוטו ( בצד של הנוסע)

גלשו כי האוטו היה קמצ בשיפוע של הכביש אז המים ירדו למטה

לי זה נראה אוליי כמו האזור של המדחס. השאלה היא אם יש שם מים וכמה

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

השתמשתי עד לפני הטיפול האחרון.

והחלטתי לעבור לנוזל קירור אחר בהמלצת המוסך ( לא מורשה, מישהו שאני סומך עליו)

אחרי שאתה מגלה שבמוסך צמפיון עובדים עליך וגם עושקים אותך במחיר, אתה מסיק את המסקנות.

לצערי לקח לי הרבה זמן להגיע למסקנה הזו

פורסם

תחליף את המסקנה שלך.

נוזל קירור G12 לא עולה יותר מנוזל אחר (עולה כ- 55 ש"ח לליטר וחצי שמוהלים במיים - מקבלים כ- 3 עד 4 ליטר נוזל)

חבל על החלקים במנוע ועל הקולר שמן שילך לך משימוש בנוזל לא נכון.

• תוכן חדש...