Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב 8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סאב 8 אינטש בתיבה אטומה לסיאט לאון, לא חייב להיות ועדיף שלא מהסוג היקר.

רק כזה שייתן קצת יותר פאנצ' לרמקולים הקידמיים, יעבוד על מגבר של 200 וואט.

תודה לממליצים

פורסם

אני בסיאט לאון הייתי הולך על 10 או אפילו על 12 בתיבה אטומה קטנה ההבדל בנפח בתיבות הוא לא

רציני אך ההבדל בדומיננטויות הוא גדול ,אם אתה בכול זאת רוצה 8 זול וטוב שיכול לעבוד בתיבה אטומה

מינימאלית אז JBL GTO804 יכול להתאים לך.

פורסם

שלום

כרגע יש לי

סאב סאונדאון 8"בתיבת קאסטום שבנה לי המתקין כחלק מהמערכת.

לפי דעתי הוא מספיק ובדך כלל אפילו מפתיע מהאיכות שהקטן הזה מוציא.

ומחירו סביר ביותר.

לפניו היה לי סאב 8" של rainbow

בתיבה אטומה

זה היה יותר חזק והפיל סאבים של 12 "

אבל המחיר שלו היה שערורייתי ולא הצדיק את זה.

פורסם

כנראה שמדובר בE8 והמחיר שלו צריך לנוע איפשהו באזור האלף שקלים פלוס מינוס - לא מעודכן במחירים היום בכלל.

יש גם את האח הגדול שלו הSA-8 V2 שהוא קטן אבל חתיכת ממזר! :twisted: לי בזמנו הSA10 כולל תיבה עלה 1500 שקלים (אני חושב שהיום זה יהיה טיפה יותר יקר אבל לך תדע, לא בדקתי)

אבל אני גם אמליץ לך על הסאב וופרים בחתימה שלי:

הראשון - ברכב שלי - הוא סאב מסדרת 300 של DD (דיגיטל דיזיינס) בתיבת TL - היא לא קטנה במיוחד אבל גם לא ממש ענקית והשילוב של הסאב הזה ביחד עם התיבה הזאת פשוט מטמטם, הוא עושה בית ספר לסאב וופרים יקרים ממנו בהרבה.

המחיר שלו בין 1600 ל1800 שקלים כולל התיבה.

והסאב השני שאין ממש להשיג אותו כאן בארץ וגם אם כן היבואן שוחט במחירים - עדיף להזמין מחו"ל - סאב של JL מסדרת הW1 שלהם בתיבה אטומה פצפונת

לסדרה קוראים MICROSUB והסאב הזה מוצהר לספוג סה"כ 75 וואט RMS - הוא מאוד מאוד עדין אבל בשביל הצרכים של האשה זה בדיוק מה שהיא צריכה והוא מפתיע ברמות מהבחינה של עד כמה הוא נעים לאוזן.

כמה הוא עולה אני לא יודע כי קניתי אותו ביד 2 נראה לי בחצי מחיר אז אני מעריך 1200 שקלים פחות או יותר - אם כן, אני ממליץ לחפש מיקרו סאב שלהם מסדרת הW3 - יתן לך הרבה יותר יכולת ניצול.

לגבי הסאן דאון והDD - אוכל לתת לך יותר פרטים בהודעה פרטית, מגבלה של חוקי פורום.

אפשר להמליץ על עוד כמה שמיניות אבל או שהם לא יתנו את אותה התמורה למחיר שלהם או שהם יהיו יקרים בהרבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תקל על העזרה בחיפוש ותרשום תקציב

לסאבים יש מחירים מאוד מגוונים.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

+1 ל ES200 של הרץ, הסאב הכי טוב שיוכל להיכנס בתקציב הזה.

ד"א, אני הייתי שוקל את עצתו של אודיו קינג. סאב קטן בתיבה קטנה על הספק קטן ברכב גדול- לא יורגש יותר מדי. לרוב ההפרש בגודל התיבה בין 8" ל- 10" הוא די זניח ועדיף לקחת 10", במיוחד בסטאפים דלי הספקים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...