Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני סטודנט ואני צריך רכב בשביל לעמוד בזמנים (לימודים ועובדה) מאחר ועם אוטובוסים זה משימה בלתי אפשרית.

התקציב שלי הוא עד 600 שקל בחודש.

ראיתי מודעה של חברת באדג'ט על רכב מיני משפחתי שנת 2009 ב 35000 שקל ובממון מלא,

האם חברות כאלה מאפשרות לעשות תשלומים ל 5 שנים?

עריכה:

מצד שני אני שוקל אולי לקחת רכב ישן ב 10000 שקל ממגרש, אבל אני מפחד שהוא יתקלקל לי הרבה

אבל מבחינת חיסכון בכסף אולי זה עדיף?

פורסם
ניתן לקחת מימון ל60 תשלומים, הכל תלוי בריבית.

עידן

ומה עם רכב ממגרש בסכום של 10000 שקל? אולי זה עדיף? מה יצא לי זול יותר - רכב מליסינג במצב טוב עם אחריות אבל מחיר התחלתי של 35000 או רכב ממגרש במצב לא הכי טוב אבל נוסע ועם נפח מנוע קטע לחיסכון בדקל שעולם 10000?

אני מדבר מבחינת ביקור במוסכים, עד כמה רכב זול ממגרש יכול להעלות מבחינת טיפולים?

פורסם
ומה עם רכב ממגרש בסכום של 10000 שקל? אולי זה עדיף? מה יצא לי זול יותר - רכב מליסינג במצב טוב עם אחריות אבל מחיר התחלתי של 35000 או רכב ממגרש במצב לא הכי טוב אבל נוסע ועם נפח מנוע קטע לחיסכון בדקל שעולם 10000?

אני מדבר מבחינת ביקור במוסכים, עד כמה רכב זול ממגרש יכול להעלות מבחינת טיפולים?

המגרשים הגדולים והרציניים לא מחזיקים רכבים בתקציבים של 10,000 ש"ח. המגרשים שכן מתעסקים ברכבים האלו הם לרוב המגרשים הקטנים של הסוחרים הקטנים שהיום הם פה ומחר הם שם ומחרתיים הם גם עלולים להגיע לכלבוטק.

עד כמה רכב זול ממגרש יכול להעלות מבחינת טיפולים?

זאת שאלה שאין לה תשובה, או ליתר דיוק את התשובה לשאלה הזאת אתה לא באמת רוצה לדעת. עלות האחזקה יכולה להגיע עד לעשרות אלפי שקלים. אם למשל קנית רכב ואחרי חודש גילית שצריך להחליף מנוע, הופס הלכו 4,000 ש"ח ככה בקלות. אם חודש לאחר מכן הגיע הקיץ וגילית שהמזגן ברכב דפוק, הופס יכולים ללכת עוד 2,000-3,000 ש"ח על שיפוץ כללי של מערכת המיזוג כי סטונדט לא יכול להגיע לאוניברסיטה כשהוא מזיע.

כמובן שיש גם דוגמאות הפוכות של אנשים שקנו רכב ישן, נסעו בו שנתיים עם מינימום אחזקה ואחר כך מכרו אותו כמעט באותו הסכום. גם זה קיים. אבל לא אני ולא אף אחד בפורום הזה יכולים להבטיח לך שאתה תיפול על מקרה ב' ולא על מקרה א', בטח כשמדובר בדיבורים באוויר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסיון אישי עם הרבה רכבים, פרטיים וטנדרים לעבודה ,ממליץ להתרחק מהמגרשים רחוק מאוד, אם זה מגרש אז רק מהטרייד אין של היבואנים ומסוכנות רשמית, וגם ממליץ היום לא לקנות רכב פחות מ 2009 כי אנחנו כבר ב2013 אז תחשוב ,

ואם אתה רוצה שקט וגם חיסכון בסכף ובזמן אז לך על חדש חדש,

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כל בנק ית׳ן לך 60 תשלומים. על כל רכב. ודרך אגב, תנסה גם במגרשים הגדולים לא תאמין אילו מציאות.

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...