Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה sse זה לא גרנד פרי אלה בונוויל...

המנוע של הגרנד פרי קופה הוא 3.4 המקום 3.1 של המישפחתיות

הם מכוניות מעולות (שלא עולות הרבה בכלל!!) והצריכה שלהם היא משהו כמו 1:9 בנסיעה נורמלית ו 1:5 בערך בלחיצות... (שאין בהם צורך שיש כזה כח בכל מצב!!)

אם אתה מחפש אוטו נוח וטוב... לך על זה!)

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להמליץ על קרייזלר סטראטוס

אוטו מדהים !

מודל 96 אתה יכול למצוא ב 25000

הצריכת דלק שלו היא 1:8

והוא די מהיר !

פורסם
אני יכול להמליץ על קרייזלר סטראטוס

אוטו מדהים !

מודל 96 אתה יכול למצוא ב 25000

הצריכת דלק שלו היא 1:8

והוא די מהיר !

אני עוד שניה הולך להקיא.

האוטו הזה הוא פשוט לא אוטו.

זוועה מוטורית.

172

פורסם

גם קריזלר סרטוגה זה אחלה רכב!!

מנוע 3.0 חזק מאוד... צריכת דלק דומה לכל השאר...

והכי חשוב, אוטו נוח מאוד מאוד מאוד מאוד

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם
אני עוד שניה הולך להקיא.

האוטו הזה הוא פשוט לא אוטו.

זוועה מוטורית.

ואת זה אמרת מניסיון?

זוועה מוטורית?

האווט הזה הוא גמיש, אמין, זול, נוח, מאובזר, ויש טוענים שהוא נחמד.

אני לא רואה שום זוועה באוטו הזה.

הוא לא יועד לספורטיביות.

פורסם
ואת זה אמרת מניסיון?

זוועה מוטורית?

האווט הזה הוא גמיש, אמין, זול, נוח, מאובזר, ויש טוענים שהוא נחמד.

אני לא רואה שום זוועה באוטו הזה.

הוא לא יועד לספורטיביות.

יש אנשים שבשבילם רכב שלא מכוייל לנהיגה ספורטיבית הוא "זוועה מוטורית".
פורסם

אתם מציעים לקחת את האוטו לבדיקה או למוסך שמתמחה במכוניות כאלו שיחווה דיעה ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

האמת היא שראיתי את האוטו ונסעתי עליו ואני אפילו חושב לקנות אותו לעצמי....

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

או !

שרשור כלבבי :-D.

אז ככה, כן.

1. על 60 ליטר הרכב בהחלט יעשה 500 ק"מ. ומספיק כבר עם כל הבכיינים שלא יודעים מ זה רכב אמריקאי עם ההגזמות שלהם. נא לא להגיב עפ"י שמועות תפלות (כמו שיש אמונות תפלות).

2. סטרטוס היה בזמנו רכב מושך עיניים. היה נראה כוחני משהו ומאד אלגנטי.היום הוא סתם נראה כמו שעטנז לא מוצלח.

יכול להיות שיש לו כוח, אבל לא הייתי מתקרב. לדעתי זמינות חלפים נמוכה. למי שאין הרבה כסף ורוצה אמריקאית, אז רק מבית GM !!!

3. סרטוגה ?! (לדעתי בלבד) היה רכב מחליא עיניים גם כאשר שווק כאן מהסוכנות. רכב אמריקאי לא יכול להיות עם כזה נפח תא נוסעים קטן. רכב קשקוש.

4. הפונטיאק המדוברת הינה רכב מפנק מאד וחזק מאד שיכול לתת תחושת ג'י מסויימת לנהג.

לי היה לומינה LTZ מנוע 3.8 מודל 1998 שהיה בעל עוצמה מוחצת. בנסיעת חוץ לעיר נטו הרכב לקח לי 9.9 ליטר לכל קילומטר דלק. המנוע היה בן כ 150,000 ק"מ.(נסיעה ר-ג-ו-ע-ה)

למה מכרתי ? תקלות מכאן --------------------------------------------------------------> עד כאן.

הרכב עלה לי בתיקונים קצת יותר מ20,000 שקל בשנה וחצי. ועוד בסוף החלפתי מנוע ועדיין מכרתי.

אם אתה בכל זאת רוצה את הרכב, תבדוק טוב טוב באיזה מוסך טופל. מה הוחלף. האם עבר כבר יישור קו או לא.

והחלפת טרמוסטט ורדיאטור זה לא יישור קו !!

יש לבדוק מה הק"מ של הרכב, האם שופץ או הוחלף גיר ? האם המנוע התחמם פעם לרתיחה ?

אצלי למשל בלומינה יש סעפת יניקה עליונה מפלסטיק שנוטה פשוט בשלב כלשהו להזרים מים ישירות למנוע. זה גרוע!!

אם גם ברכב הזה יש, חובה לבדוק מתי הוחלף. אם עברו קרוב ל7 שנים מומלץ בחום להחליף בכל מקרה.

הרכב יכול להיות צרה צרורה. רק אם ברור לך, שהרכב שמור מאד, והגיר לא עבר את ה 300,000 ק"מ שלדעתי זה גבול

תפקוד ברכב הזה, אז תשקול.

לי פשוט היה ניסיון רע מאד עם זה, ויש כאן בשרשור הזה מישהו שמכיר ויודע כמה אני חובב אמריקאיות ושמנוע 3.8 זה קטן עלי. אבל יש להבין שיש שלל חיישנים והרבה מה שיתקלקל ברכב הזה.

אם רכשת - שלא תלך למוסך מרכזי !!!! (במפורש הם שרפו לי את המנוע עם הרשלנות שלהם!!!) רק לפרטי שמכיר את הרכבים הללו !!

בהצלחה !

נ.ב

אם לחבר יש נטייה לרכבים אמריקאים אמיתיים, הייתי ממליץ לרדת איזה שנה וללכת על קפריס !

רכב טוב ודיי אמין (אבל אחרי כ"כ הרבה שנים, האימונות תיקבע לפי רמת האחזקה לאורך השנים)

ואם מדברים על תמורה של פח לשקל, אז בכלל זה רכב להשקעה:wink:.

אבל כאן אני כבר "ארשה" יותר לקלקל את השמחה בהתרעות על צריכת דלק.

בהצלחה !

• תוכן חדש...