Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שראה בלוח פוקוס אחת כזאת שנת 92 למכירה מנוע 3,400 סמ"ק בצבע לבן.

המוכר רוצה 26 אלף ש"ח.

מה הדיעה שלכם לגבי הרכב הנ"ל למישהו שיש לו תקציב של 30 אלף ש"ח ומעוניין ברכב לא שיגרתי ?

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

תודה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לחבר שלך יהיה עוד 26 אלף ש"ח בשביל לתדלק כל יום?

כמה היא שותה לדעתך ?

פורסם

הגזמת.

מנוע ה3.4 לא שותה כ"כ הרבה, בטוח לא כמו שאתה מגזים.

בנהיגה נמרצת הוא אכן ישתה, אולי 1:5, אבל בנהיגה רגועה(שרב המוחלט של הנהגים משתמש) הוא ישתה כ 1:9 בערך.

פורסם

צריכת הדלק של רב המנועים האמריקאיים דומה מאוד לצריכה של המנועים הקטנים של היפנים\אירופאים.

זה בגלל שלמנועים הגדולים לכאורה של האמריקאים יש רק 12 שסתומים לרב(במקרה של 6 צילינדרים), שמכניסים תערובת קטנה יותר של אויר ודלק.

כמו כן, במנועים הגדולים הללו לא צריך למשוך את המנוע לפסגות, מפני שגם בסל"ד נמוך הוא מספק גמישות ותאוצות משביעות רצון, לעומת המנועים היפנים שמתחילים את חייהם רק מעל 4000 סל"ד, דבר שמביא לצריכת דלק גבוהה.

איני יודע כמה שותה הקופה, אך פונטיאק גרנד פרי "רגיל" מנוע 3.1 שותה 1:7 (ממוצע של עירוני ובין עירוני, באדיבות מחשב הדרך)

מה?????????? מצטער לומר, אבל או שיש בעיה כלשהי ברכב הנ"ל, או שהנהג הוא אחד כזה שמשתולל כל היום ומושך את ההילוכים בצורה מוגזמת.

ממוצע הגיוני יותר הוא 1:9, ואני מדבר מניסיון, כי לאחי הקטן יש פונטיאק כזו, ולמיכל שלם(60 ליטר) הוא נוסע 500 ק"מ. תעשו תחישוב לבד.

פורסם

די עם ההגזמות הדמיוניות האלה.

אם הוא אוהב את האוטו הזה, אז הוא יוכל לחיות עם הצריכת דלק. אמנם היא שותה יותר מהממוצע, אבל זה לא משהו כזה נוראי שצריך תחנת דלק כמו שהוזכר למעלה.

מבחינות אחרות אני לא אתן דיעה לגבי האוטו כי אני לא מכיר אותו מספיק.

פורסם

מישהו יודע משהו על נתוני המנוע ? הספק/מומנט וכד' ?

ומה לגבי ביצועים ?

פורסם

פעם באה חפש במקומות הנפוצים...

בקארפוליו מצאתי

(http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=847)

ובקצרה... 210 כ"ס; כמעט 30 קג"מ; 8.4 שניות מאה; 201 קמ"ש מהירות סופית.

עוד אוסיף... בהמשך לדברים שנאמרו באשר לכך שלמכוניות הללו 12 שסתומים, דבר המוביל לצריכת דלק נמוכה - לא אחלוק על הצד הטכני שלא האמירה, ברם לרכב זה 24 שסתומים.

פורסם

חבר'ה,

עדיין לא קיבלתי מכם תשובה האם בתקציב של 30,000 ש"ח ניתן לקנות משהו טוב יותר או יותר ייחודי ?

פורסם

אני הייתי מחפש בתקציב דומה עד 10000 ש"ח יותר את הבונוביל ואפילו את הגרסה הספורטיבית שלה (SSE), מנוע 3.8 עם סופרצרג'ר, 9 שניות ל-100 וכ 210 קמ"ש ויש כמה יפהפיות ושמורות שצפיתי בהן.

501999_74.jpg

בנוסף יש את הביואיק פארק אבניו גם מהמודלים הללו (ייבוא אישי) - מנועים דומים לבונוביל:

360989_1.jpg

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תראה, מבחינת תמורה לכסף,כמו שאומרים תמורה לפח שאתה קונה,כי אתה קונה בעצם הרבה פח...ספינת שיוט....אין משהו יותר טוב .

אוטו ענק,מרווח,מנוע ענק,המון כוח,נוח,מטוס...מה צריך יותר מזה?

הבעייה היא עלויות אחזקה מטורפות,כל טיפול זה שחיטה ,בדלק הוא גם שוחט (60 ליטר=500 ק"מ בחלומות הלילה ).בקיצור, קשה מאוד להחזיק רכב כז בגלל עלויות הטיפולים\חלקים\דלק, מבחינת רכב תכלס, אני לא חושב שיש רכב שיתן לך יותר בסכום הנ"ל,אולי אמריקאית אחרת יותר ספינתית.

פורסם

מה אתם כולכם מדברים על דלק אתם נורמלים!!!

לבן אדם יש 30K בלבד ובמקום לומר לו להתרחק מהרכב הזה כי הוא לא אמין ויראה הרבה מוסך בעלויות של עשרות אלפי שקלים אתם מדברים על דלק!!! מה קורה לכם? אמן והרכב הזה יצטרך רק דלק הרכב הזה מפואר ומרהיב ונוסע פיצוץ אבל באמת הוא נועד לאנשים אם כסף זה שהוא זול בגלל שהוא רכב על הפנים מבחינה מכנית ושוק חלש לא הופך אותו לרכב לאחד שיש לו 30K תתעוררו כל כך הרבה תגובות על דלק. זה הבעיה שלכם? אולי הוא נוסע 10 ק"מ ביום ורוצה לנקר עיניים. מה הקשר לדלק? דברו לעניין

הרכב הזה עולה הרבה לא במחיר אלה בתחזוקה כולל דלק תתרחק זה לא בשבילך.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם
אני הייתי מחפש בתקציב דומה עד 10000 ש"ח יותר את הבונוביל ואפילו את הגרסה הספורטיבית שלה (SSE), מנוע 3.8 עם סופרצרג'ר, 9 שניות ל-100 וכ 210 קמ"ש ויש כמה יפהפיות ושמורות שצפיתי בהן.

9 שניות ל-100 עם מנוע 3.8 עם סופר צ'ארג'ר?...

אני לא רוצה לדמיין מה BMW לדוגמא היו עושים אם היו נותנים להם לפתח מנוע עם אותו נפח וסופר צ'ארג'ר

פורסם
9 שניות ל-100 עם מנוע 3.8 עם סופר צ'ארג'ר?...

אני לא רוצה לדמיין מה BMW לדוגמא היו עושים אם היו נותנים להם לפתח מנוע עם אותו נפח וסופר צ'ארג'ר

אתה צודק, אין מה להשוות בין יעילות המנועים הגרמניים לאמריקאים (ביצועים, צריכת דלק וכו') אבל נראה אותך מוצא ב.מ.וו. עם ביצועים, נוחות ואבזור דומים במחירים כאלה (10-20K ש"ח).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

m&t כתב:

(60 ליטר=500 ק"מ בחלומות הלילה ).

תמיד חייב לקום אותו אחד שהתווכח עם כולם. איזה ניסיון יש לך על הרכב? כמה זמן היה אצלך רכב כזה?

אני מדבר מניסיון, פונטיאק גרנד פרי שנת 94, מנוע 3.1 ליטר, נוסעת 500 ק"מ למיכל(60 ליטר). אמנם זה בנסיעה רגועה, אבל עדיין, מי כבר נוסע מעל 4000 ביומיום?

• תוכן חדש...