Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2008

goldenberg
שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אז קודם כל תודה לכל מי שייעץ לי אתמול. הליאנה ירדה מהפרק והחלטתי להעלות את התקציב לאזור ה 70k פלוס מינוס ולחפש מכונית בסגנון אחר.

אני רוצה מכונית שיהיה לי כיף לנהוג בה אחת שאני אוכל לקחת בסופי שבוע לטיולים ולהנות מחויית נהיגה.

חשבתי על סיוויק 2008 גיר ידני אבל ראיתי שאין בשוק הרבה ואין גם שנתונים אחרים וזה מעלה אצלי תהיות לגביה.

אשמח לשמוע חוות דעת וגם המלצות לדגמים אחרים שאפשר להנות מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מומחה במכוניות אבל לנו יש הונדה סיויק 2010 אוט' והאוטו מעולה, ביצועים טובים מאוד, כיף לנהיגה וכיף פשוט לסוע בו.

מבחינת צריכת דלק אם אתה נוהג בצורה נכונה האוטו עושה 1/12 משולב... ממליץ בחום :D

ראיתי הונדה סיויק 2008 62K קילומטר אוט' ב65K נראית מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן למצוא סיויקים ידניות, אולי ייקח קצת זמן, אבל יצא לי להיתקל בכאלו.

הסיויק מכונית לא מבריקה ברוב התחומים, אבל המנוע שלה שהוא חזק וגם בעל אופי כייפי בהחלט נותן לה ערך מוסף.

אני חושב ששווה לקנות סיויק רק מהבטן, כי הגיונית היא נופלת בגלל מחיר גבוה עם תמורה בעייתית.

אבל אם אתה רוצה משהו מעודד, בעלי סיויק (לרוב) מאוד מרוצים מהרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף למה שעומר אמר, לפני כשבועיים רכשנו לאבא שלי סיוויק 2007 אוטומטית, אחלה רכב, נוח, אמין (הונדה).

אבל בהחלט יש לשקול את התמורה שמקבלים עבור הכסף, היא יקרה מהמתחרות.

יש עוד כמה חסרונות ששמנו לב עליהם, התא מטען קטן מאוד, ואי אפשר להגיע לפנסים הקדמיים מבלי לפרק חצי מהפרונט של הרכב, לא כדאי שישרף מנורה באמצע הדרך.

אל תמהר לשמוח כשתראה אחת משנתון 2008 במחיר של 2006 כי אנחנו ראינו לא אחת כזאת, והן היו אחרי תאונות קשות.

הונדה סיוויק שומרת על המחיר שלה, ולכן קשה מאוד למצוא "מציאות", בעלי ההונדות לא ימהרו להוריד הרבה מהמחירון של האוטו אם האוטו תקין ושמור.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן רכשתי סיויק 2006 נפח מנוע 1800 אוטו' מהצורה שבין 2006-2012, אני רכשתי מאדם מבוגר שאני מכיר שהוא יד 1.

אני מאוד מרוצה מהרכב במיוחד מצריכת הדלק שלו (כשנוסעים רגוע).

אם התקציב שלך באיזור ה 70K הייתי הולך לאוטו סנטר מכיוון שיש להם מס' רכבי סיויק יד ראשונה פרטיות עם ק"מ נמוכים ומטופלות במוסך מורשה מאנשים שרכשו הונדה חדשה ופשוט ביצעו טרייד אין (אוטו סנטר הוא הטרייד אין של קבוצת "מאיר")

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את רכב זה ביד 2 והיה רשום שהאוטו לא עבר תאונות, אמנם מחיר האוטו הוא יחסית יקר למתחרות שלו, אבל בהחלט רכב חזק ואמין מאוד, יש לנו הרבה הונדות במשפחה ולא נתקלנו בתקלה פעם אחת.

ותעשה חיפוש ביד 2 יש הרבה אפשרויות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...