אני לא יודע איפה ראית המלצות לא לקנות הונדה אבל המגרעה היחידה זה האובר פרייסינג ו5K הבדל זה לא מעט וזה רק לגרסת הבסיס אבל מצד שני לדעתי אתה מקבל תמורה גדולה להבדל הזה וזה האמינות.
אצלי במשפחה סבא שלי דוד שלי (שנוסע המוןןןן!) ואבא שלי בעלי הונדה שתיים מהם הונדה סיויק 2010 ואחד חדשה דנדשה יפיפיה אמיתית ולפניה היה לו הונדה אקורד 2011, בכל מקרה הפואנטה שלי היא שכבר כמה דורות אנחנו נוסעים בהונדה וגם לפני אלה סבא שלי היה בעלים של הונדה לפני שני דורות ושלוש ואין מה לעשות עד עכשיו 0 תקלות. כמו בכל אוטו תמיד תשמע אחד שלא מרוצה ואין מה לעשות לדוגמא תקח את הNISSAN ALMERA שלפי ביקורות מאנשים ומהאינטרנט האוטו לא אמור להיות בעל בעיות בכלל אבל לאמא שלי יש אחת כזו ואין חלק באוטו שלא הוחלף וסכום התיקונים של האוטו שווה יותר ממה שהאוטו היה שווה כשהוא נקנה.
הפואנטה שלי היא שלדעתי החברה הזו מאוד מומלצת! מתוך נסיון של שנים עם החברה (אני אישית לא נהגתי בה שנים אבל המשפחה...) והיא לא יותר טובה ממכוניות אחרות פשוט המחיר שלה יותר גבוהה בגלל האמינות לדעתי.
בכל מקרה אני לא מומחה גדול למכוניות פשוט מתוך נסיון אני יודע שלא כמו הרנו ההונדה באמת "לא רואה מוסך". וכן המכונית מתומחרת בגלל זה ובגלל ביצועים מעט יותר טובים בOVER PRICING ביחס למתחרות.
בהצלחה בחיפושים