Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאצ' בAUDI TT שנת 2001

m.l
שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

שואל בשביל חבר.

כמה יעלה להחליף קלאצ' לאודי TT שנת 2001 מנוע 1800 טורבו, ידנית, קוואטרו, 180 כ"ס.

בצ'מפיון רוצים בערך 5500 ש"ח שזה מופרך!

אשמח למידע ממי שיודע/מכיר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי מידע, לא הרכב הכי נפוץ, מנסה לעזור לבחור :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא ביררת עם מוסך רון? אני סבור שתהיה לו תשובה טובה ומחיר ריאלי הרבה יותר נוכח התגובות בפורום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שהפניתי אותו לרון, זה הדבר הראשון שאמרתי לו. אין לי באמת הסבר למה הוא לא בדק, הוא פשוט ״יקה״ וחושב שמורשה זה הכי טוב אז הוא בדק אצלם קודם, וקיבל חום מהמחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא יכול לשכנע אותו לצאת מהמורשה, אז מה השאלה בדיוק?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפנה את החבר לפורום, בקישור למוסך רון, בפורום חוות דעת בעלי מקצוע (שיקרא את ההמלצות).

דבר שני - ניתן להרים טלפון ולבדוק עבורו אולי.

דבר שלישי - אולי רון יוכל בעצמו להגיב.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא יכול לשכנע אותו לצאת מהמורשה, אז מה השאלה בדיוק?

אז זהו, שברגע שהוא שמע את המחיר הוא קיבל הלם, ברור שהוא לא יילך למורשה.

חשבתי שאולי איכשהו במקרה מישהו יודע - אין כמעט מידע על הרכב הזה, וחיפשנו.

אני חושב שבאמת אביא לו את המספר של רון ושיתקשר אליו עוד היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר כנראה גבוה כי ההחלפה כוללת גם גלגל תנופה (מחליפים ביחד).

תפנה אותו לאיציק VR, יש לו מחיר טוב מאוד על קלאץ' VR. כדאי לבדוק גם על גלגל תנופה תחליפי/קל (SINGLE MASS) כי המקורי הוא גם יקר וגם כבד (DUAL MASS).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גלגל תנופה קל יהיה מאוד מציק בהתניידות רגילה בעיר למשל, ותחילת נסיעה, זה די מציק ולוקח זמן להתרגל לא הייתי ממליץ, במיוחד שהרכב של חבר שלך מקורי לפי ההודעה הראשונה שלך.

מה שכן דניאל אמר דבר נכון הרוב מתקינים את הקלאץ' וגלגל תנופה של VR6 וזה מחזיק גם מעל 400 כ"ס סוס ללא בעיה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מקורי לחלוטין, אומנם לא ציינתי אבל הבנתם אותי :wink:

שאלה - זה אותו קלאצ' כמו ב20VT? כלומר כול לאונים/קופרות/FR למיניהן?

זה אותו מנוע לפי מה שאני מבין, כמו כן לפי התמונות של המנוע זה אותו דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי זה אותו קלאץ' למרות שבTT בשנתותנים האלו הTT הגיע גם עם גיר 5 הילוכים וגם 6 הילוכים.

בקיצור קלאץ' של VR יעשה את העבודה, כדאי לבדוק עם איציק איזה אופציות יש לו לגבי הגלגל תנופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להבין מדוע יש צורך להחליף גם גלגל תנופה? ומה השוני בין רכבים רגילים(לדוגמא אוקטביה 1.4 TSI ידנית) ששם אין צורך להחליף את גלגל התנופה בהחלפת קלאץ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקוואטרו הגיע עם 6 הילוכים לא?

משמע קלאץ 240 ממ

לא יתאים קלאץ של ויאר.

מחליפים גלגל תנופה כי הגלגל תנופה הכפול הזה נוטה למות טרם זמנו.

אם הבחור ימצא יש קיט של ולאו של גלגל תנופה סינגל שמותאם לרכב ולא יוצר רעידות.

זה מה שאני הייתי מחפש בכל אופן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...