Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן 5W40 לגולף 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד עכשיו השתמשתי בשמן של ליקוי מולי הסגול.

הבנתי שהוא לא סינטטי מלא ולכן אני מחפש לשדרג את המנוע עם שמן איכותי יותר :-)

אז מהו השמן הסינטטי מלא, הטוב שניתן להשיג?

תודה מראש.

פורסם

אין דבר כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מכיר שום דרך למדידת "איכותם" של שמנים מלבד שימוש בשמן במנוע שלך -> שליחתו לבדיקת מעבדה -> שימוש בשמן אחר -> שליחתו למעבדה והשוואה בלתי פוסקת בין כל השמנים שיש בעולם עד למציאת "השמן האידאלי".

יש להניח ששמן מחברה גדולה ומוכרת, מסדרה גבוהה, מבסיס סינטטי מלא העומד בתקן ובצמיגות אותם דורש יצרן הרכב יעשה את עבודתו מעל ומעבר. לנו כצרכנים אין כל דרך לדעת אם מותג שמן X טוב יותר משמן Y.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפאסט שלי אני משתמש בשמן של ליקווי מולי 5WINTER40

למרות שאצלי הוא בצבע כסף הגלון ,

להבנתי ההבדל הוא שיש לו עוד תוסף.

איתמר צודק , אין אפשרות למדוד בצורה מדוייקת ..

אבל מה שכן זו חברה מובילה וטובה!

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

• תוכן חדש...