Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

רציתי לברר על חוות דעת לגבי שברולט אופטרה 2006\7

מחירי הרכבים זולים יחסית.

האם יש קאץ לרכב או שאין לו שוק בארץ

בתודה מראש

פורסם

אין קאצ', פשוט אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

הרכב לא איכותי במיוחד, כול הפלסטיקה מקרקשת והוא מרגיש זול מאוד. בדומה ליונדאי אקסנט של אותם שנים(וגם אותו מחיר).

אני אישית הייתי מעדיף לרדת בשנתון שנה אחת ולקנות כבר מיצובישי לנסר או פורד פוקוס באותו מחיר.

פורסם
אין קאצ', פשוט אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

הרכב לא איכותי במיוחד, כול הפלסטיקה מקרקשת והוא מרגיש זול מאוד. בדומה ליונדאי אקסנט של אותם שנים(וגם אותו מחיר).

אני אישית הייתי מעדיף לרדת בשנתון שנה אחת ולקנות כבר מיצובישי לנסר או פורד פוקוס באותו מחיר.

תרשה לי להוסיף שהאקסנט קצת יותר איכותית וקצת יותר יקרה מה שגם מגיעה עם מנוע שונה ואמין יותר! זה השנים שיונדאי באמת התחילה להשתפר.

ולכתוב האשכול,פוקוס שנתיים פחות תהיה בחירה מעולה , כך גם קורולה וסיויק.

Tuning:lol:

פורסם

אכן ניתן לרכוש אופטרה שנת 2006/7 באיזור 15-20 אלף ש"ח.

מדובר במכונית בסיסית זולה מאד לאחזקה (עלות הטיפולים במוסך מורשה כחצי מיונדאי אקסנט.

החיסרון הגדול של הרכב הוא שלמרות שהטיפולים זולים המנוע אינו פשוט לטיפול, וטיפול ע"י מוסך שאינו מיומן בדגם הזה עלול להגמר רע מאד. אני מכיר אנשים שנסעו באופטרה גם 300000 ק"מ, טיפלו במוסך מוסמך יבואן ולא חוו שום תקלה מעבר לטיפולים.

אחרים שטיפלו במסוך שאינו מיומן בטיפול ברכב, לא הפסיקו לבקר במוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...