Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוע סוקר בכתבה של ערוץ 9 (בשפה הרוסית), ושודר אתמול בכיכובו של "ההיסטוריון" קובי מילוא, עם הופעות אורח של אבי גרוסברג, יורם מקובר ודני שובינסקי, הבן-של. אחלה אירוע!

http://9tv.co.il/video/2013/05/17/42077.html

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האירוע סוקר בכתבה של ערוץ 9 (בשפה הרוסית), ושודר אתמול בכיכובו של "ההיסטוריון" קובי מילוא, עם הופעות אורח של אבי גרוסברג, יורם מקובר ודני שובינסקי, הבן-של. אחלה אירוע!

http://9tv.co.il/video/2013/05/17/42077.html

רון

אכן אחלה ארוע

וכן נכח בארוע דני שובינסקי הבן של ( אבא שלו) שהיה אחיו של יצחק

מכאן שהוא היה ״ אחיין של״ האיש עבד במפעל בצמוד לדודו ואף המשיך

כשהמפעל הפך כבר לרום תעשיות ..

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

שלום לכולם,

זכינו לאירוע מיוחד במינו, כזה שיכול להתקיים רק במקום אחד - בישראל. כנס חסר תקדים של רכבים שיוצרו והורכבו בישראל, החל בווספה הקטנה וכלה באוטובוסים ומשאיות. כל מפעלי הרכב שפעלו בארץ יוצגו בכבוד, בשלל דגמים: קייזר-אילין, אוטוקרס, מפעלי רכב נצרת, ליילנד אשדוד וכו'. כבוד גדול למועדון החמש וכבוד לעשרות בעלי הרכבים שהגיעו להציג את רכביהם, חברי מועדון וגם כאלו שאינם חברים - ועל כך תודתי לכולם.

זכינו באירוע להביע הערכה והוקרה לחבר יקר, בועז דגן, שלמרות מחלתו הגיע עם שלושה רכבים תוצרת ישראל - בועז ידידי, הרבה בריאות ואושר, ותמשיך לעסוק בתחביב שנותן לך סם חיים והנאה!

כמה תודות, וסליחה מראש מאילו שאולי אשכח:

תודה לחברי המפגשים האזוריים בצפון, בשרון, בשפלה ובירושלים שהגיעו לכבד את האירוע.

תודה למוזיאון אגד שהגיע עם אוטובוס יפייפה (בנוסף לאוטובוס של חברינו בני הספל ואייל עובדיה ולמשאית הפורד של גנאדי דבויירין!).

תודה ליורם מקובר ואבי גרוסברג, שהם הרוח החייה של קבוצת סוסיתא במועדון.

תודה לדני שובינסקי, חתנו של יצחק שובינסקי מנכ"ל אוטוקרס, שכיבד אותנו בנוכחותו ותרם את החיבור האישי לתקופה ולאנשים.

תודה מיוחדת לחברי מועדון פיברקלאב שהגיעו בנוכחות מכובדת ביותר, ובשנה האחרונה הפיחו רוח חדשה בקרב חובבי רכבי אוטוקרס, הקימו מאגר חלפים לעזרה למשפצי רכבים, כאשר התמורה עוברת ישירות לעמותת "גדולים מהחיים" - כל הכבוד!

תודה למתניה הלוי, זמי לוין, יוסי שומרוני, צביקה מרגלית, דוד כרמל וסמדר על הארגון והעבודה לפני ותוך-כדי האירוע.

תודה לכולם, ושנתראה רק באירועים כאלה!

נחום קדמיאל

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אכן היה אירוע מרשים, ותודה לכל המארגנים ומשתתפים- ממש נהנתי!8) ונהנתי אף יותר מ"מסע בזמן" שלא עשיתי ממש מזמן- נסיעה הארוכה עם אחת מהמשאיות שלי (ליתר דיוק- במשאית הזו זו הייתה הנסיעה הארוכה היחידה שעשיתי, למרות היותה המשאית הראשונה שלי!)!

2013-05-17 15.14.58.jpg

2013-05-17 16.07.47.jpg

2013-05-17 16.47.45.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

און ,

כל הכבוד על ההתארגנות והעשיה ,

אפילו אני זכיתי לתרום ל" גדולים מהחיים" בעזרתכם , ותודה על כך .

זהו כבוד גדול להצליח בעשיה כזו מבורכת , קליעה למטרה משני הצדדים ,

גם לאספנים שאתם עוזרים להעלות כלי רכב לכביש , וגם לילדים שזוכים לתרומה ויחס !!

אבי , יורם , אתם מנצחים על הסוסיתות מזה שנים ודוחפים לעשיה . יישר כח לעוד הרבה שנים מבורכות !!

וכבוד למועדון החמש על ההפקה של ארוע מכובד ומרשים כל כך , איך נחום אומר , אכן " רק בישראל " :-)

בשמחות ...

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~

לפני כמה ימים פגשתי חבר פורום יקר ואחד שמתוקף מקצועו מסייע לאספנים רבים לשפץ את מכוניותיהם. ״אתם פראיירים״ הוא אמר לי. למה? שאלתי. ״כי אנשים מנצלים אתכם בשביל חלקים ומשלמים עליהם סכום נמוך מערכם הריאלי״. התשובה שלי הייתה שגם אם זה המצב - לא איכפת לנו. כי המציאות היא שלא מעט אנשים נעזרו במאגרי החלקים שאספנו בכדי לשפץ את המכוניות שלהם וזה סייע להם להחזיר אותן לכביש. ובתמורה לחלקים ניתנה תרומה לגדולים מהחיים, שמסייעת לילדים חולי סרטן, שזו מטרה קדושה שלעצמה. אז יש אחד או שניים ממי שקוראים לעצמם חובבים (וחברים...) שחושבים שהם דופקים אותנו, ומנסים להשיג חלקים מבלי לתת עליהם תמורה. ראשית, אנחנו יודעים מי הם; שנית, את מי הם דופקים? ילדים חולי סרטן? אם הם מסוגלים לישון בלילה עם ההרגשה הזו - שיבושם להם.

בשורה האחרונה, כולנו באותו הצד וכבוד על היוזמה להרים את האירוע הזה. כן ירבו. חברי פיברקלאב ימשיכו לתמוך וייתייצבו לכל אירוע שיאורגן ומטרתו קידום התחביב של כולנו ובל לנו לשכוח שההתארגנות של פיברקלאב מטרתה לסייע לחברים אחרים ולהחזיר כמה שיותר מכוניות לכביש וכל זאת ללא כל מטרת רווח אישי. אם הצלחנו - אנו גאים להיות פראיירים.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אכן היה אירוע מרשים, ותודה לכל המארגנים ומשתתפים- ממש נהנתי!8) ונהנתי אף יותר מ"מסע בזמן" שלא עשיתי ממש מזמן- נסיעה הארוכה עם אחת מהמשאיות שלי (ליתר דיוק- במשאית הזו זו הייתה הנסיעה הארוכה היחידה שעשיתי, למרות היותה המשאית הראשונה שלי!)!

גאנה, הייתי בונה בית בארגז של המשאית!

גם אספנות וגם בית נייד אין יותר טוב...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה היה תכנון המקורי- לצערי יש תכנונים ויש החיים, וזה לא תמיד הולך ביחד- אז בינתיים זה לא יתא לפועל... וחוץ מזה יש לי D600 שהיא כבר קרוואן- רק שלהשמיש אותה נראה לי יהיה יותר סיפור מלבנות חדש!:roll::?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברצוני להבהיר קצת בנושא בעלות על אוטובוס הטייגר הצהוב

חוץ ממני אייל עובדיה ובני הספל , ישנם עוד שותפים שווים לטייגר

וגם בזכותם הצלחנו להיות כולנו בעלים של אוטובוס אספנות .

ומתוכם אייל רכניץ ויוסי גם חברי המועדון.

נהנתי מכל רגע , תודה לכולם .

אייל עובדיה

פורסם

היי לכולם!

...שכחתי להודות לדובר המועדון חברנו רון פז, על ההשקעה המרובה ביחצנות הארוע אצל עשרות כתבים

נכון, הרחבה לא הוצפה בכתבים, אבל אלו שהגיעו עשו עבודה נפלאה.

שוב תודה לכולם על ארוע מדהים!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...