Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי במגרש מכניות משומשות רכב שרבולט אבוואו שנת 2005 ידנית מנוע1.4, יד 2 טסט עד 7.2013

186 אלף קילומטר , מחיר מבוקש 17,000₪

נכנסתי כרגע ליד 2 ועשיתי שקלול מחירון וראיתי שהוא 15,900 מה אתם חושבים בכללי על הרכב הזה ? האם כדאי ?

כמה כדאי לתת עבור רכב זה ? 186,000 קילומטר . תודהה

פורסם

1. לא ציינת באיזה דגם מדובר, אבל הסדאן זכתה ל1.5/5 כוכבים במבחני הריסוק שזה ציון נוראי. ההצ'באק (5 דלתות, בלי בגאז') זכתה לציון סביר יותר - 3/5 כוכבים. גם לא משהו. אבל יותר טוב מהסדאן.

2. 186 אלף ק"מ לרכב בן 8 זה סביר, אבל אני בטוח ב100% שאפשר למצוא רכבים מהשנתון הזה עם 100-120 אלף ק"מ.

3. לקנות ממגרש זה לא מומלץ, אלא אם כן מדובר במגרש רציני כמו מגרשי טרייד אין של יבואני הרכב השונים. תריץ חיפוש בפורום ותבין למה.

4. לרכב כזה, עם טסט קרוב ועם בטיחות נחותה, ועם ק"מ לא נמוך בכלל, הייתי ממש שוחט במחיר או קונה משהו אחר. אני באופן אישי לא הייתי קונה אבאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
1. לא ציינת באיזה דגם מדובר, אבל הסדאן זכתה ל1.5/5 כוכבים במבחני הריסוק שזה ציון נוראי. ההצ'באק (5 דלתות, בלי בגאז') זכתה לציון סביר יותר - 3/5 כוכבים. גם לא משהו. אבל יותר טוב מהסדאן.

2. 186 אלף ק"מ לרכב בן 8 זה סביר, אבל אני בטוח ב100% שאפשר למצוא רכבים מהשנתון הזה עם 100-120 אלף ק"מ.

3. לקנות ממגרש זה לא מומלץ, אלא אם כן מדובר במגרש רציני כמו מגרשי טרייד אין של יבואני הרכב השונים. תריץ חיפוש בפורום ותבין למה.

4. לרכב כזה, עם טסט קרוב ועם בטיחות נחותה, ועם ק"מ לא נמוך בכלל, הייתי ממש שוחט במחיר או קונה משהו אחר. אני באופן אישי לא הייתי קונה אבאו.

תודה לך . לא ציינתי איזה דגם מכיוון שאני לא יודע להבדיל , זה רכב עם צורה עגולה כזאת .. מנוע 1.4

איך הוא מבחינת תחזוק? יקר?

לגבי המגרש, זה מגרש יחסית אמין , עם טרייד אין תשלומים התחייבות בבדיקה ו+ אחריות לשנה אפילו שזה רכב ישן

פורסם

אני מאמין אתה מתכוון ל5 דלתות,איך להבדיל?

כשאתה פותח את תא המטען,גם החלון אחורי נפתח עם הדלת?

לא יודע איך הוא מבחינת תחזוקה,מבחינת אמינות הוא דווקא בסדר,אבל כאמור בטיחות לא משהו,פלסטיק מאוד זול,מרעיש,זה אוטו ששברולט ירצו לשכוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מאמין אתה מתכוון ל5 דלתות,איך להבדיל?

כשאתה פותח את תא המטען,גם החלון אחורי נפתח עם הדלת?

לא יודע איך הוא מבחינת תחזוקה,מבחינת אמינות הוא דווקא בסדר,אבל כאמור בטיחות לא משהו,פלסטיק מאוד זול,מרעיש,זה אוטו ששברולט ירצו לשכוח.

בוקר טוב..תודה לך. מה לגבי פג׳ו אוטומטית 205? שנת 2002 הוא רוצה עליה 14,500₪

180 אלף קילומטר . טסט לעד ה10 2013

כמובן שהם מתחייבים בבדיקה והכל , אבל אני רוצה לדעת שלא יופיעו לי פתאום בעיות בעתיד ..

פורסם

עוד יותר ישן, ורכב עוד יותר רגיש עם גיר אוטומטי לא מי יודע מה.

אתה חייב לצאת מהרוטינה הזאת של רכב מהמגרש ההוא. חפש לעצמך רכב פרטי טוב, בתקציב שלך אפשר למצוא רכבים לא רעים בכלל. קצת סבלנות ותמצא את הרכב המיועד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עוד יותר ישן, ורכב עוד יותר רגיש עם גיר אוטומטי לא מי יודע מה.

אתה חייב לצאת מהרוטינה הזאת של רכב מהמגרש ההוא. חפש לעצמך רכב פרטי טוב, בתקציב שלך אפשר למצוא רכבים לא רעים בכלל. קצת סבלנות ותמצא את הרכב המיועד.

טוב תודה לך .

אופציה אחרונה שמצאתי, רכב פרטי יד 2 מזקן מישהו מהעבודה שלי סידר לי שזה סבא שלו .רכב יונדאי אלנטרה, שנת 2000

165 אלף קילומטר , עוד לא יצא לי לראות את הרכב, אבל לטענתו הרכב שמור מאוד ומוקפד לטיפולים בזמן . מוכר בגלל שהוא כמעט לא נוסע .

אוטומטית מנוע 1600 . הוא מבקש עליו 10,000 אבל אנסה להוריד אותו ל8,500

פורסם

טוב תודה לך .

אופציה אחרונה שמצאתי, רכב פרטי יד 2 מזקן מישהו מהעבודה שלי סידר לי שזה סבא שלו .רכב יונדאי אלנטרה, שנת 2000

165 אלף קילומטר , עוד לא יצא לי לראות את הרכב, אבל לטענתו הרכב שמור מאוד ומוקפד לטיפולים בזמן . מוכר בגלל שהוא כמעט לא נוסע .

אוטומטית מנוע 1600 . הוא מבקש עליו 10,000 אבל אנסה להוריד אותו ל8,500

אתה מתפזר יותר מדיי.

תגדיר לעצמך תקציב+ דרישות מהרכב ואח"כ יהיה הרבה להתאים לך רכב.

פורסם
אתה מתפזר יותר מדיי.

תגדיר לעצמך תקציב+ דרישות מהרכב ואח"כ יהיה הרבה להתאים לך רכב.

אני מחפש רכב עד תקציב 14 אלף מעדיף אבל 10 כדיי ישור קו , כעיקרון אני ינסע איתו מרחקים קטנים ומידי פעם ב... מנתניה להוד השרון/תל אביב . אני רוצה שיסע נטו , מעבר לזה לא מעניין אותי. כרגע אלה הרכבים שמוצעים לי קרוב אליי ..

היונדאי הרכב הכי שמור וטעיתי לגבי הק״מ , הוא עשה 138 אלף קילומטר שנת 2001 יד רביעית , וכל הטיפולים בזמן בן אדם זקן הרכב אצלו 4 שנים . כמובן שאקח את הרכב לבדיקה לפני ,בכל זאת .

פורסם
אני מחפש רכב עד תקציב 14 אלף מעדיף אבל 10 כדיי ישור קו , כעיקרון אני ינסע איתו מרחקים קטנים ומידי פעם ב... מנתניה להוד השרון/תל אביב . אני רוצה שיסע נטו , מעבר לזה לא מעניין אותי. כרגע אלה הרכבים שמוצעים לי קרוב אליי ..

היונדאי הרכב הכי שמור וטעיתי לגבי הק״מ , הוא עשה 138 אלף קילומטר שנת 2001 יד רביעית , וכל הטיפולים בזמן בן אדם זקן הרכב אצלו 4 שנים . כמובן שאקח את הרכב לבדיקה לפני ,בכל זאת .

בוקר טוב, אז מה אתם אומרים בגדול על יונדאי לנטרה אוטומטית שנת 2001? חוץ מיזה שהיא עושה 1.10

פורסם

בוקר טוב, אז מה אתם אומרים בגדול על יונדאי לנטרה אוטומטית שנת 2001? חוץ מיזה שהיא עושה 1.10

היא עושה 10 ק"מ/ ליטר בנסיעה בין עירונית ואתה מציין שרוב הנסיעות שלך קצרות, כך שהצריכה תהיה גבוהה לפחות ב- 25%.

אני הייתי מחפש במקומך סופר מיני ידנית כמו פיאט פונטו, יונדאי גטס ופיג'ו 206- גם מתאימות יותר לדרישות שלך וגם יחסכו לך לא מעט דלק.

• תוכן חדש...