Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי נפל מכשיר והמסך נסדק , מדובר בHTC ONE V המכשיר עדיין באחריות ELINE

הם ביקשו כ470 שח להחלפת מסך (לא בטוח שהחלפים מקוריים), כולל עבודה.

מביקורות של אנשים שהיו להם תקלות, נראה כי השירות של המעבדה מחפיר. לא נותנים מכשיר חלופי והטלפון מתעכב כחודש במעבדה.

http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288&pageinfo=10

על כן חשבתי להזמין לבד את החלקים, ולבצע החלפת מסך במעבדה מומלצת כדי לא להשאיר את המכשיר לזמן רב במעבדה שמתנהל כמו באסטה בשוק.

http://www.etradesupply.com/htc-one-v-lcd-screen.html

השאלה היא אם יש למישהו נסיון עם מעבדה מקצועית באזור ת"א.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

בד"כ יש אחריות לשנה מהחברה עצמה - HTC העולמית, כשרציתי לשלוח את המכשיר שלי להחלפת מסך ONE X במקרה הזה, אמרו לי שהמשלוח הוא כ 25 יורו +-, לגבי החלפת המסך לא ידוע לי המחיר כי זה היה על חשבון החברה (פיקסל שרוף).

תנסה לדבר עם HTC ישראל, לא TOUCH GROUPE הם יקרנים מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם

לאחר שקלקלתי את שקע הUSB של הגלקסי 2 שלי, הזמנתי מעגל USB מאיביי והחלפתי בעצמי.

אממה, מסתבר שיש דגמי מעגלים חליפיים רבים ולא הכי איכותיים. לאחר ההחלפה הUSB עבד תקין אבל לא היתה קליטת רשת סלולרית. מסתבר שעם מעגל הUSB, גם האנטנה נמצאת על אותו חלק.

בטפשותי הרבה, שיחקתי עם שקע האנטנה החיצונית וקילקלתי גם אותו.

אני יכול להמליץ לך על מעבדה בשם פיקסמארט ( http://fixmart.co.il/ ) שאליהם נמסר המכשיר לתיקון (לפני שאמשיך לגרום לו עוד נזקים) והם תיקנו אותו באמינות והגינות ראויים לציון תוך שרות אדיב ואישי.

פניתי אליהם בגלל שהם מציעים שרות שליחים לאיסוף והחזרת המכשיר. מה שחסך לי זמן רב.

הייתי בטוח שאשמע סיפורים שעשיתי נזקים מפה ועד להודעה חדשה. הבחור הנחמד שטיפל בי (בחור בשם יוחאי) היה הוגן וישר ואפילו פירגן ליוזמת ה DIY שלי ואמר שעשיתי עבודה טובה, רק חבל שהחלק שרכשתי היה לא איכותי.

פורסם

יש מעבדה מצויינת שקוראים לה AFM http://afm-labs.co.il/ בהרצליה פיתוח ברח' משכית.. אמממה.

אתמול נגשתי אליהם לבחון תקלה ככל הנראה באנטנה של ה-HTC שלי.

מאחר וכבר לפני חצי שנה תקנו לי במקום את המכשיר ברמת שרות מצויינת חזרתי אליהם בשמחה.

כשהגעתי עדכנו אותי שכיום הם עובדים רק עם חבתרת טא'צ גרופ שהם היבואנים "הבלעדיים" של HTC לארץ

ורק דרכם אני יכול להעביר את המכשיר לתיקון.

האמת שרתחתי, מה הקשר שלי לחברה הזאת? המכשיר נקנה בחנות בדרום תל אביב בלי אחריות עולמית ובלי בטיח.

מה אני צריך גוף מתווך בסיפור הזה??? אחרי שבקרתי אצלהם במשרדים בכלל ירד לי החשק.

למה להמתין יומיים? במעבדה חיכיתי במקרה הרע שעתיים ובלי שם עיכוב.

בקיצור לא ויתרתי, פניתית ישירות להנהלה, כמובן שהסכם עסקי יותר חזק ממני כלקוח אבל היה לי עצוב לספר להם

שבהסדר תיווך הזה אני לא אתקן אצלהם.

החברה האלה בכפר שמריהו רציניים?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

PLATINUM תודה , אכניס לרשימת המעבדות שחקרתי בימים האחרונים

העדיפות היא להחזרת המכשיר בטווח של יום , יומיים.

LIAV לדעתי אין HTC ישראל, יש רק טאצ'גרופ.

לשלוח את זה לחו"ל נראה לי גם עלול להשאיר אותה בלי מכשיר לתקופה ארוכה, ולא בטוח שייצא יותר זול מאשר לתקן בארץ.

אחרי ששמעתי סיפורי זוועה על המעבדה של ELINE מזאפ, גם כשהמכשיר באחריות אני מעדיף לא לפנות אליהם.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
...החברה האלה בכפר שמריהו רציניים?

מהנסיון שלי איתם התרשמתי שהם מאוד רציניים ונהניתי לגלות שהם לא רק מקצועיים אלא גם בעלי יושרה הנדירה במחוזותינו.

אין לי ספק שהם מאוד מקצועיים ויעילים.

למיטב ידיעתי, במרבית המקרים, תיקוני טלפון לא אורכים שעות ארוכות ובד"כ מקבלים את המכשיר בחזרה תוך מספר שעות.

מן הראוי לציין שאני מסרתי לתיקון מכשיר של סמסונג שהם מצהירים שהם מתקנים.

אני לא יודע להגיד אם כל מעבדות הסמארטפונים מתקנות גם מכשירי HTC. לא ראיתי שזה מצוין אצלם באתר. אבל מאידך, אולי זה ברור מאליו ואני סתם זהיר.

פורסם

^

דברתי איתם, הם לא מטפלים ב-HTC.. חבל הם דווקא 2 מטר מהבית.

הם גם לא ידעו להמליץ לי על מעבדה שהם מכירים שכן מטפלת ב-HTC.

יומיים-שלוש לוקח כאשר מוסרים את המכשיר לגורם שלישי שמתווך, לוקח עמלה (ככל הנראה) ובסוף גם לא לוקח אחריות על כלום.

אני בטח שאם תהיה בעיה אמיתי הוא יזרוק את הכל על המעבדה.

אם יש גילויים בנוגע למעבדה טובה עבור HTC אשמח מאד לדעת.

בינתיים אני ממשיך לחפש קליטה :-(

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני מקווה שעוד לא הזמנתה את החלק, מה שיש בקישור זה LCD בלבד.

מה שנשבר בדרך כלל זה הדיגיטיזר ולא הLCD, בכול מקרה במכשיר שלך כמו באייפון וגלקסי שני החלקים לא נפרדים ולכן מומלץ ביותר להזמין את שניהם.

זה אמור לבוא ככה.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-LCD-and-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Assembly-Parts-For-HTC-One-V-Primo-Black/850490953.html

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה על ההערה, לא הזמנתי אבל קראתי על הנושא לפני כן.

קצת קשה לדעת לפי התיאורים האם הנזק הוא רק לדיגיטייזר (טאץ?) או גם למסך.

בעקרון אין בעיה בטאץ, אבל יש סדקים על המסך עצמו.

כמובן שבמחיר כזה (יחסית זול) עדיף להזמין את שניהם ולקוות שהמעבדה תדע לעשות את ההבדל ולא תחליף סתם את הLCD כל עוד הוא תקין.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

בדיוק מהסיבה הנל כתבתי מראש שזה לא משנה מה מהם נשבר, בכול מקרה מחליפים את שניהם בגלל שלא ניתן להחליף רק את אחד החלקים במסך מקורי.

מה שיש לך בקישור זה תחליף זול, במידה ותזמין את שתי החלקים בנפרד בפעם הבאה תוכל להחליף רק אחד, לאומת זאת איכות החלקים האלו בדרך כלל משמעותית נמוכה יותר.

בנוסף במכשיר הנל הLCD מודבק מהצד האחורי לפלסטיקה, קשה עד בלתי אפשרי לנתק את הLCD מהפלסטיקה מבלי לשבור בפעם הראשונה.

במידה ורכשתה את שני החלקים מופרדים אפשר לא להדביק את הLCD בשביל קלות פירוק עתידית.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אתה לא מצליח למצוא מעבדה, אתה תמיד יכול להזמין גם קיט "כלי פתיחה" ולבצע את החלפת המסך לבד.

עם קצת סבלנות ואומץ. פירוק טלפון סלולארי הוא לא סיפור גדול. תראה קצת סרטונים ביוטיוב ותיווכח בעצמך.

אני ניסיתי לתקן את הטלפון שלי בעצמי לאחר צפיה בסרטונים מסוג זה והבנה כמה זה כלל לא מסובך.

כמו שציינתי, עשיתי זאת בהצלחה, רק שהחלק שרכשתי היה חיקוי זול:x

פורסם
בדיוק מהסיבה הנל כתבתי מראש שזה לא משנה מה מהם נשבר, בכול מקרה מחליפים את שניהם בגלל שלא ניתן להחליף רק את אחד החלקים במסך מקורי.

מה שיש לך בקישור זה תחליף זול, במידה ותזמין את שתי החלקים בנפרד בפעם הבאה תוכל להחליף רק אחד, לאומת זאת איכות החלקים האלו בדרך כלל משמעותית נמוכה יותר.

בנוסף במכשיר הנל הLCD מודבק מהצד האחורי לפלסטיקה, קשה עד בלתי אפשרי לנתק את הLCD מהפלסטיקה מבלי לשבור בפעם הראשונה.

במידה ורכשתה את שני החלקים מופרדים אפשר לא להדביק את הLCD בשביל קלות פירוק עתידית.

הקישור מALIEXPRESS זה תחליף סביר או שאליו התכוונת שזה זול?

ראיתי בגוגל שתחליף מקורי עולה כ80$

פלאטינום, לא סומך על עצמי בדברים כל כך קטנים זה גם מכשיר שלה , מעדיף שתלך לטכנאי מנוסה שיעשה את הההחלפה.

מעבדה לא בעיה למצוא, השאלה היא האם מקצועית והאם כדאי להזמין לבד את החלקים (כמה כבר אפשר לחסוך כאן, בין כה זה להחליט אם להזמין מקורי או תחליף)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אל תתפתה לקנות מאלו שטוענים שהמוצר שלהם מקורי, מקורי יש רק בחברה, בסין אין מקורי.

לגבי הקישור, אין לי מושג את האמת.

ולגבי מעבדה, יהיה לך לא קל למצוא משהו שמתעסק בHTC, טכנאים לא אוהבים אותם.

אודי A4

דימה.

פורסם

^

עדכן בהקדם.

נגמרו לי כבר כל הפינות בבית שאני יכול למצוא בהם קליטה של קו אחד :bigcry: ..

מזל שבמשרד עוד יש לי קליטה סבירה :-(

המעבדה בכפר-שמריהו לא עושה HTC.

מצאתי משהו בנתניה שמתעסק ומוכן לבדוק, פשוט צריך לנסוע עד אליו.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...