Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה החלטתי לקנות רכב ולצורך כך עשיתי סקר על ביטוח לרכב. להורי אין רכב ועל כן מעולם לא היה לי ביטוח על שמי ולכן אני נדרש לשלם סכום כמעט כפול מהסכום שהייתי משלם אם היה לי עבר ביטוחי של שלוש שנים.

מישהו מכיר דרך לעקוף את העניין? אני נמצא בצבא ונוהג מדי פעם ברכבים צבאיים. האם יש אפשרות להוציא מהביטוח של הצבא?

מה עושים אנשים שנהגו ברכב של ההורים אבל שמם לא הופיע ספציפית בביטוח?

תודה על העזרה

פורסם

אין ברירה. להחזיק רכב זה עניין יקר. להחזיק רכב כנהג צעיר וחדש - עניין יקר מאד. עם כל העבר הביטוחי שלי הוספת הבנים שלי לביטוח הכב מעלה את העלות בכ-5,000-6,000 ש"ח בשנה. צער גידול בנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. בביטוח חובה אין לך בעיה. לא מבקשים שם עבר פוזיטיבי אלא נגטיבי.

כלומר אדם בן 40 עם 20 שנה רשיון שמעולם לא היה לו רכב ולא נהג אפילו מטר נחשב מבוטח "מעולה" לצורך החובה.

2. במקיף תשלם יותר אם אין לך היעדר תביעות מוכח.

לא מכיר את העניין הצבאי.

אם היה לך רכב ליסינג צבאי על שמך אז היית יכול להוציא אישור שהרכב מוצמד אליך ולא היו תאונות וכו' וזה מספק את חברות הביטוח.

אבל נהיגה ברכבים אקראיים פה ושם לא עוזרת לך.

3. פנה לסוכן שלך שיבדוק לך במספר חברות. יש הבדלים משמעותיים.

4. קנה רכב זול יותר ותסתפק בביטוח צד ג' למשך כמה שנים. המחיר לא ממש נורא גם בלי עבר ביטוחי.

כשיהיה לך כמה שנים וותק בצד ג' כבר תוכל לקנות רכב יקר יותר ולקבל מחיר סביר למקיף על סמך וותק בצד ג'. (הוותק לא נספר בצורה מלאה, לפחות בחברה אחת זה נספר כחצי מוותק של מקיף כלומר הנחת היעדר תביעות מלא במקיף תקבל אחרי 6 שנים רצופות של צד ג' ללא תביעות)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...