Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי רוצה לשמוע ממי שהתנסה במוצר all clean של chemical guys, האם בשימוש בתוך הרכב על הדשבורד,דלתות וכו כדאי לדלל את החומר או להתיז ישירות מהבקבוק?הריח של החומר חריף ועושה הרושם שהוא חומר מאד חזק ומרוכז.

תודה לעונים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הוא יותר טוב מ STP ?

אני כרגע משתמש ב STP הצהוב לניקוי דשבורד/פלסטיקה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הstp הוא ספריי סקאי עד כמה שזכור לי. הall clean, הוא חומר ניקוי רב תכליתי אשר מנקה את השטח, ובמקרה של לוח השעונים מכין אותו טוב יותר לספיגת חומר העשרה והזנה כלשהוא

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

נסה מטלית לחה טבולה במעט חומץ בישול שנמכר בחנויות.יש גם מוצר לא רע של חברתwruth אשר עם ההתזה הופך לקצף ומנקה לא רע בכלל,מבלי להיות אגרסיבי.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...