Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג עצמאות שמח.

לפני כחודש במהלך עבודתי (עובד כנהג), עמדתי בכניסה לצומת, ומאחורי הגיעה אישה לא מרוכזת (מכל מיני סיבות שאני יכול רק לנחש), ונכנסה בי מאחורה.

החלפנו פרטים, הלכתי למיון לוודא שאין לי נזק עתידי שאינני מרגיש מהאדרנלין של התאונה, וחזרתי לשגרה.

בימים הראשונים מאז התאונה הרגשתי כאבי גב.

1. בטופס המיון מצויין שאני מתלונן על כאבי גב, אך אין הבחנה חד משמעית שיש לי נזק בגב.

2. יומיים למחרת הלכתי לקופ"ח וציינתי שכואב לי הגב עדיין, והופניתי לצילום (שלא הלכתי אליו בגלל שהכאב חלף ימים ספורים לאחר מכן).

3. לא החסרתי ימי עבודה על אף הכאבי גב שהיו לי, בגלל שהעבודה שלי היא נהיגה ואינה מצריכה מאמץ פיזי.

-האם ישנה עילה לתביעה על סעיף כאב או משהו כזה?

תודה

פורסם

אל תצפה לקבל סכום כסף גבוה, אם בכלל.

אתה יכול לפנות לחברת הביטוח של הרכב בו נהגת, ולשלוח להם את המסמכים.

מאחר ואין אבחנה רפואית מיוחדת, והכאבים חלפו עברו - הם אולי יציעו לך סכום קטן.

במידה והם יעלו על זה שלא ניגשת לבצע את הצילום - הם יכולים לטעון לרשלנות מצידך, ולא לשלם כלום.

לדעתי, כדאי לפנות אליהם ולשלוח את המסמכים הרפואיים מבי"ח. אולי הם ישלמו לך משהו. שווה לנסות.

פורסם
שלום לכולם וחג עצמאות שמח.

לפני כחודש במהלך עבודתי (עובד כנהג), עמדתי בכניסה לצומת, ומאחורי הגיעה אישה לא מרוכזת (מכל מיני סיבות שאני יכול רק לנחש), ונכנסה בי מאחורה.

החלפנו פרטים, הלכתי למיון לוודא שאין לי נזק עתידי שאינני מרגיש מהאדרנלין של התאונה, וחזרתי לשגרה.

בימים הראשונים מאז התאונה הרגשתי כאבי גב.

1. בטופס המיון מצויין שאני מתלונן על כאבי גב, אך אין הבחנה חד משמעית שיש לי נזק בגב.

2. יומיים למחרת הלכתי לקופ"ח וציינתי שכואב לי הגב עדיין, והופניתי לצילום (שלא הלכתי אליו בגלל שהכאב חלף ימים ספורים לאחר מכן).

3. לא החסרתי ימי עבודה על אף הכאבי גב שהיו לי, בגלל שהעבודה שלי היא נהיגה ואינה מצריכה מאמץ פיזי.

-האם ישנה עילה לתביעה על סעיף כאב או משהו כזה?

תודה

על סעיף כאבי גב לא תוציא אגורה בייחוד אחרי שלא הלכת לצילום ששלחו אותך

פורסם

לך לצילום עכשיו, כדי לבדוק בכל זאת האם יש נזק, אל תשכח שלא תמיד רק כאב זה סימן לבעיה.

תילך לעו״ד להתייעץ ואולי תוציא כמה אלפים.

שי.

• תוכן חדש...